esiniz yada sevgilinizden gelen haksiz bir tokat........

Çok kırıcı üzücü rencide edici bi davranış
Ömrüm boyunca affetmezdim herhalde
Hep içimde biyerlerde kalırdı

cevapları okumadım başlığı görünce verdiğim tepki: haklı tokat olmaz ki

bana tokat atan adamı hayatımda tutmam ben sevgimden ölsem de ki zaten öyle birşey başıma gelse sevgim kalmazdı sanırım

cok enteresan, böyle bir sitede tokadın haklı olabileceğini düşünenler de varmış...
boşanmanın
sevmemenin
soğumanın
haklılığı vardır...
tokadın haklısı mı olur yaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

sizin hakli oldugunuz bir konuda esiniz yada sevgilinizden gelen bir tokat..........

evet yanlis anlamadiniz,
haksiz bir tokat,
esinizin yada sevgilinizin böyle birseyi yapacagini hic ummadiginiz bir durum...

ne yapardiniz?

bundan sonra ona nasil davranirdiniz?

ona olan sevginiz´de azalma olurmu acaba?

benim kalbimde bir sizi olusurdu (belkide vardir da)

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

Haklı tokat tamı varmış bu arada CADIARZU

Bana sevgilim tokat atmıştı 1 hafta konuşmadım ama sonra affettim herkes nasıl kestirip atmış zor ama affediliyo evli olsam böyle bir şeyden boşanmazdım tabiki tamam gurur kırıcı ama herşeye boşanılsaydı ooo

haklı yere de tokat atamaz ki, haksız yere atsın.

doğduğunua pişman ederim heralde. çok kötü intikam alırdım.

bir kere olunca gerisi gelecektir.. geldi de.. ilk tokattan daha kötü daha acımasızca geldiği oldu.. en sonunda sokak ortasında kafamı camekana vurabilecek, onca insanın içinde boğazıma yapişacak hale geldi.. ilk tokatı ailemden dostlarımdan sakladım.. bir daha olmaz sözlerine inandım.. yalvarıp affet deyişine kıyamadım ama en büyük hatam affetmek oldu.. ayrılırken neden ayrılıyosun diyen aileme en son ki yaşananları anlatınca önce şok oldular sonra bunun öncesi olduğunu ama ben affettiğimi onlara söylemeye utandiğimi söyleyince bana dedikleri tek şey "sana müstehak" oldu.. evet bana ve benim gibilere müstehak.. şiddete her ne olursa olsun göz yuman insanlara bu durum müstehaktır.. bunun affı olamaz.. bugün sen onu affedersin ama yarın daha beteri gelir de ayrılmaya kalkarsan bu sefer kendini affedemezsin.. ilki onun suçudur.. ama diğerleri tamamen senin suçundur.. onu affederek ödüllendirmişsindir zaten..

hiçbir ilişkimde ne sözlü ne de fiziksel şiddete maruz kalmadım çok şükür.hep aklı başında adamlarla birlikteymişim demek ki.kişilik farkı yüzünden ayrılmak başka.

önce bnde tokat tekme vazo ne bulduysam atarım
sona da ayrılırm
haklısı haksızı yok
beni babam prensesler gibi yetiştirmiş,tek damla gözyaşıma kıyamamış
elalemn adamı bana wuramaz sıkar o biraz

yorumları okumadım...

tokadın haksızı haklısı olmaz!

tokat şiddet ,ister fiziksel ister psikolojik olsun benim için fark etmez, olan ilişki ilişki değildir bana göre...
o anda hemen oracıkta biter ve geri dönüşü olmaz...

neden olmaz?
çünkü kendimi seviyorum
çünkü kendimi sayıyorum
çünkü kendim için değerliyim

ve kimseye beni incetmesine izin vermem...

sizin hakli oldugunuz bir konuda esiniz yada sevgilinizden gelen bir tokat..........

evet yanlis anlamadiniz,
haksiz bir tokat,
esinizin yada sevgilinizin böyle birseyi yapacagini hic ummadiginiz bir durum...

ne yapardiniz?

bundan sonra ona nasil davranirdiniz?

ona olan sevginiz´de azalma olurmu acaba?

benim kalbimde bir sizi olusurdu (belkide vardir da)

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

valla herhalde yanlış anlıyorum tokatın haklısı haksızı mı oluyormuş yahubilmiyorumkismile
bu arda konuda 2 sene öncesinin, topiğin tozlarını üfleyelim bikaydirigubbakcemile3

bir kere olunca gerisi gelecektir.. geldi de.. ilk tokattan daha kötü daha acımasızca geldiği oldu.. en sonunda sokak ortasında kafamı camekana vurabilecek, onca insanın içinde boğazıma yapişacak hale geldi.. ilk tokatı ailemden dostlarımdan sakladım.. bir daha olmaz sözlerine inandım.. yalvarıp affet deyişine kıyamadım ama en büyük hatam affetmek oldu.. ayrılırken neden ayrılıyosun diyen aileme en son ki yaşananları anlatınca önce şok oldular sonra bunun öncesi olduğunu ama ben affettiğimi onlara söylemeye utandiğimi söyleyince bana dedikleri tek şey "sana müstehak" oldu.. evet bana ve benim gibilere müstehak.. şiddete her ne olursa olsun göz yuman insanlara bu durum müstehaktır.. bunun affı olamaz.. bugün sen onu affedersin ama yarın daha beteri gelir de ayrılmaya kalkarsan bu sefer kendini affedemezsin.. ilki onun suçudur.. ama diğerleri tamamen senin suçundur.. onu affederek ödüllendirmişsindir zaten..

Arkadaşım aslında tamamen sana katılıyorum,benim ailemde yarı yarıya habersiz şayet haberleri olsa herşey değişir..Böyle ne kadar daha gider bende bilemiyorumkötükedihüso

Back
X