esinizden gözyaslarinizi saklarmisiniz???

eşiyle arası iyi olanlara gıpta ediyorum

malesef ben eşimin yanında değil ağlamak surat bile yapamam, sıkıntıma,moral bozukluğuma tahammülü yok çünkü..

her zamanda korkudan gözyaşlarımı saklarım

dimi ama insan haksızsa bile üzülme bidaha yapmazsın vs vs üstüne gelmez, üzüntüsünü almaya çalışır ama nerdeeee biz öyle yapmayız ama üzüldüğünü görtmemiz yeter her türlü desteği vermek için, hatta bir kere tartışma anında ağlarken timsah gözyaşı bile dedi 1 yıl kadar önce artık yanında ağlamıyorum bile 1 yıldır. bende hep herşeyim olsun eşim istediğim gibi konuşayım dertleşeyim şakalaşayım isterdim ama akıllandım , olmayınca olmuyoo

aynısını bende yaşadım benimkide bana sıkıştınmı hemen ağlıyosun demeye başladı. yani mahsus yapıomuşum. ben üzüntümden ağlıyorum o sömürü yaptıımı düşünüo neden çünkü kendileri duygusuzlar bizide öle sanıolar. bende göstermeden ağlıyorum artık. hatta ağlamamayı yani dorusu üzülmemeyi öğrenmeye çalışıorum. biraz bencil ve umursamaz olmak lazım kimse bizden değerli deil :16:

musluklar bu ara acik baya :43:asIl sIkInti sorun ailesiyle ilgili oldumu hic konusmak karismak istememiyor kendin hallet git konus sor anneme der..ya annesinden korkuyo yada karisma dediler esime

eşin bunu söylüyorsa sende kayınvaliden bişi dediğinde karı koca arasına girilmez lütfen müdahale etmeyin taraf olmayın bizim aramız düzeldiğinde ortada sadece sizin tavrınız ve laflarınız kalır boşuna aramıza soğukluk girmisin ben sever ve sayarım diyin ve konuyu kapatın :)

ben nedense eşimin karşısında ağlamaya çekinirim galiba beni güçsüz görsün istemiyorum o da ağladığımda çok kızar benim karım ağlamamalı der ama ağlatmamak için de hiçbir çaba sarfetmez:19:sen içinden nasıl geçiyorsa öyle davran ayrıca son olayınızda tartışmanızı ailesine duyurmakla eşin hatalı davranmış ailesine de fırsat vermiş bu durumu da kendi düzeltsin annesini hayatınıza karıştırmasın:31:

Bence bir agliyorsan hatta esinin önüne gecip üc aglaman gerekiyor, hem anlasmaniz varmis anlatmiyacagiz diye hemde bir güzel gidip yetistirmis millete kavganizi.
Görümceni falan suclama, bana sunu bunu söylüyorler deme, ozaman sana kizar onlari korumak icin.
Ama sen beni kücük düsürdün, beni kötü biliyorlar, ben cok üzülüyorum, kalbim sIkIsIyor, kimsenin özelimi bilsin istemiyorum vs gibi konus.

saolun kizlar..aynen cnm onlarada laf kondurmaz nerden geliyo aklina senaryo yazma der ..halbuki hersey gercek...ama bana ders olsun kafamida kesseler an

latmicam esime kötü ben olucam böle giderse

malesef acımasız oluyorlar. kendin içinde anlatsan ailen içinde anlatsan tartışma sırasında hemen onu sokuyorlar. bende çok ağlarım ama ağlamamak lasım güçlü olmak lazım. akıllı ve kurnaz olup aynısını ona yapmalı. ama işte biz öle olamıyoruz sığıncak birini arıyoruz destek gördükmüde dökülüyoruz herşeyi. umursamaz olabilen bayanlara imreniyorum dorusu.

bekarken ask sevgi sandigimiz olgular evlenince ailelerde isin icine girince kurnazlik tilkilik oyununa dönüsüyo..hep güclü olamiyo insan..yoruluyo bi yerden sonra..sonra musluklar kendi aciliyor :)benden imreniyom kaba saba insanlara umursamayan bosveren biri olmak ne güzeldir eminim

Kizlar nolur biraz dertleselim bugün cok üzgünüm :( herhangi bi sIkintinizi esinize rahatca anlatabiliyormusunuz? gücsüz ve zayif yönlerini esiniz bilirmi? ben esimle dertlesemiyorum :( hemen kestirip atar ya karamsarligi sevmiyo yada anlamiyorlar bizi..3 yillik evliyim en bastan beri yildizimizin tutmadigi bi görümcem var..kayinvaldemle iyi anlasiyoduk daha dogrusu ben hep saygili ve idare eden tarafim..ve esimle söyle bi anlasmamiz var aramizda gecen ufak tefek kavgalardan ailelere bahsetmeyelim hem üzülmesinler hem taraf tutup bizden sogumasinlkar diye konustuk ve bu seneye kadar böylede yaptik. ayrica cok SIk kavgamiz olmaz..gecenlerde tartistik ben disari ciktim oda hemen ablasi ve enistesine gitmis anlatmis olaylari tabi görümcede hemen kayinvaldeye gecirdi..kadin sürekli ban alaf sokmalar fesatliklar :(( yaf sanki ben tas kovugundan ciktim benimde bir ailem var :( suan ufak bi olayda kötü kadin oluyosun sanki kendileri hic tartismadi esiyle..bu insanlari anlamaya calismak beni yoruyo :(( sizce gözyaslarimi esimden saklamalimiyim ...nasil olsa beni anlamiyo offf

Mantıksız ve anlaşılması zor olan hiçbirşey, anlamaya çalışmaya değmez.

Gözyaşlarım sürekli hazırda durduğu için bu konuda elimden pek birşey gelmiyor. Ama olabildiğince kimseye göstermeyi sevmem aslında.

Belli ki eşinizle aslında iyi anlaşıyorsunuz. Böyle şeylerin üzerinde durmayın ve yok yere tadınızı kaçırmayın derim ben.

Mantıksız ve anlaşılması zor olan hiçbirşey, anlamaya çalışmaya değmez.

Gözyaşlarım sürekli hazırda durduğu için bu konuda elimden pek birşey gelmiyor. Ama olabildiğince kimseye göstermeyi sevmem aslında.

Belli ki eşinizle aslında iyi anlaşıyorsunuz. Böyle şeylerin üzerinde durmayın ve yok yere tadınızı kaçırmayın derim ben.

saol arkasim evet 3 yil oldu iyi gidiyorduk..evlilik sabirdir der büyükler genelde alttan alip esimin hep iyi yönlerini görmeye calisirim..ama bazende gercekten fircayi azari hakeder erkekler..ama malesef benim esim tatli dilden anlar..bagirirsan aksine giden hemen kendini hakli cikaran biridir..hep mütavazi kalmakta beni yoruyo arkadaslar:26::25:

asla saklamam, yatağımı paylaştığım adamdan güçsüz yönümümü saklayacağım? artık bir bütünüz, mal da mülk de senin benim olayı nasıl olmuyorsa, duyguda histe bedende karakterde de olmuyor. benim sorunum, derdim, hastalığım her şeyim onundur, onunki de benim.
madem ağlayacağım, bunun için en doğru yer eşimin kollarıdır, sarılıp sıcaklığını hissederek.
bence eşinize siz de böyle anlatın, ben seninle dertleşebilmek istiyorum diyin, bi sıkıntım oldugunda sana sarılmak, seninle dertleşmek seni sığınabileceğim bir liman olarak görmek istiyorum diyin, erkeklerin çok çok hoşuna gider bu tür sözler. tabi arada başka bir dert veya sıkıntı yoksa

mal benim mülk benim sIkIntilarda benim cnm :)) haklisin yatagini paylastigin insan herkesden öne geciyo..ama malesef erkeklerle ayni düsünemiyoz..erkekler marsdan kadinlar venüsden misali:26::1:

bu zamana kadar kadınlar kulübünü takip ediyorum ama hiç böyle yazmayı düşünmemiştim düşünün ne kadar doldum. evde o kadar kendimi kapana kısılmış hissediyorum ki. bugün saçma sapan birsürü şey oldu en son da arkadaşlardan eve dönerken arabanın arkasını hafif vurdum. o kadar daraldım.yan koltukta oturuyo neredeyse yalvaracak hale geldim ne olur benimle konuş bugün sana çok ihtiyacım var. bilgisayardan kafasını kaldırmıyor. rahatlamam lazım benim de çünkü bildiğiniz nefes alamıyorum. ağlamak ne kelime kendimi ima etmeyi geçtim açıkça söylüyorum ama anlamıyor bile :(

bence burda senin göz yaşlarından çok eşimin bu aileye bu herşeyi yetiştirme huyu önemli...siz yarın barışır unutursunuz ama aileler bunları ısıtıp ısıtıp önünüze koyarlar...evet ben başka bişey olduğunda eşimi omzunda hüngür hüngür ağlarım hatta oda ağlar dayanamaz çünkü ben çok ağlayan biri değilimdir...ama eşimle bi tartışma yada kavga olduğunda asla ağlamam tutarım kendimi eşim hep ağlamamı bekler çünkü ona karşı bilenmemden çekinir...sen benimle kavga ettiğinde hiç ağlamıyosun gururundan ölceksin bukadar gurur iyi değil der hep...ulan güldür diye evlendik niye ağlamamı göstereyim dimi ama...

Son düzenleme:
eşimin önünde hiç ağlamadım flört dönemimizde dahilinde .onun önünde ağlayamam .neden bilmiyorum ama zayıflık gibi görüyorum bunu .eşimi çok seviyorum ona aşığım ama o bile olsa zayıf yönlerimi kimseye göstermem .

Back
X