eşinize/sevgilinize kıskançlık yaptıgınızda tutumları ne oluyor?

melekgulus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
336
3
0
Bursa
Bayanlar Merhaba
Umarım konuyu doğru actım belkı bu tarz bi konu acılmıstır bılmıyorum ama yınede yazıyorum...
Sevgilinizi sizin tanımadıgınız bayan arkadaslarından kıskandıgınızda eşiniz saatlerce acıklama mı yapar özür mü diler sacmalama mı der yoksa çok mu sinirlenir?
Bunu sormamın sebebı erkek arkadasımın facesinde olan bazı gozume kestırdıgım bayan arkadaslarını kıskanıyorum onu sıkıstırdıgımda da cok kızıyor.bır kacını sılmıstı eskıden benım dememle.artık sinir oluyor bu duruma sanırım kredılerımı bıtırdım.. senın normal erkek arkadasların yok mu dıyor işten baska seye fırsatım mı var sana zor vakıt ayırıyorum dıyor.o mu haklı ben mı haklıyım?
kuruntu mu yapıyorum yoksa:26:
bu arada erkek arkadasımla aramızda 10 küsür yas farkı var.o kıskançlık konusunda kendını yetiştirmiş kıskansa bile belli etmıyor.ben duramıyorum...birde ona gore cok kıskancım ama bende kendımı gereksız kıskanclık yapmayan bırı olarak goruyorum.
fikirlerinizi merak edıyorum...

benimde çok kıskanç bi yapım vardr, eşime böyle bi durumu belli ettiğimde yada söylediğimde 1 saat açıklama yapar,ben hala ısrarlıysam sonu kavga gürültüdür. ama onlarda çok masum değillerr:47:

Hiçbir zaman sevgilimin fbooktaki arkadaş listesinden birilerini kıskanmadım. Zira o da kıskanmaz bu konuyu. Çünkü arasam bende onun listesinde taş gibi kızlar bulurum, o da benim listemde ilik gibi yakışıklılar bulur. Aramaya gerek yok.

Geçen gün çok yakın bir erkek arkadaşımın sevgilisi benim için arıza çıkarmış. Arkadaşım da bana anlattı. Dedim listeden sil de sussun. Ben arkadaşımla facebook dışında görüşmüyor muyum sanki? Ya da arkadaşım benimle irtibatını kesmek istese peşinden mi koşucam? Yoo. Demek ki kızın kendisine güveni yok deyip işin içinden çıktım.

Bunların dışında da çok kıskanç biri değilimdir aslında. Ciddi kıskançlıklarım yoktur yani. Her zaman da şunu söylerim. "Sevgilim beni aldatmak isterse aldatır, ayrılmak isterse peşinden koşmam, benden iyisini bulduğunu söylerse hoşçakal derim. Kendi tercihi olur hepsi. Ben ona beni aldatma demek yerine aldatma durumunda ayrılacağımı bilecek kadar iradeli biri olduğumu hissettiririm, zorla kendimi sevdirmeye çalışmam biterse de biter. Kısmet bu işler."

Önemli olan karşındakine güvenmekten ziyade kendine inanmak, güvenmek. O adam seninleyse, seni seviyordur. Çok çetrefilli düşünmemek lazım sevgiliyken.

Benimki ben kıskanınca havalar uçuyor!:16:
Garibim hiç kıskanılmamış gibi hayatı boyunca sanki!!!:9:

slimsigara haklısın benım erkek arkadasım da senın 3.paragrafta yazdıkların gibi düşünüyor..bende oyle düşünebilsem super olucak

Sözlümde cok kıskanc bende :) Eger ki ben kıskandıysam gerekli acıklamasını yapar sonra genelde ben trip atarım ama gönlümü almasını bilir :38:

Ben kıskandığım zaman eşimin tepkisi saçmalama olur.
Ben daha çok tv de deli dolu, sexi giyinmiş kadınlara bakarsa olay çıkartırım.
Valla bakmadım der.İnandırmaya çalışır beni.
Çok hoşuma gidiyor onun kıvrandığını görmek:52:

Son düzenleme:
Bayanlar Merhaba
Umarım konuyu doğru actım belkı bu tarz bi konu acılmıstır bılmıyorum ama yınede yazıyorum...
Sevgilinizi sizin tanımadıgınız bayan arkadaslarından kıskandıgınızda eşiniz saatlerce acıklama mı yapar özür mü diler sacmalama mı der yoksa çok mu sinirlenir?
Bunu sormamın sebebı erkek arkadasımın facesinde olan bazı gozume kestırdıgım bayan arkadaslarını kıskanıyorum onu sıkıstırdıgımda da cok kızıyor.bır kacını sılmıstı eskıden benım dememle.artık sinir oluyor bu duruma sanırım kredılerımı bıtırdım.. senın normal erkek arkadasların yok mu dıyor işten baska seye fırsatım mı var sana zor vakıt ayırıyorum dıyor.o mu haklı ben mı haklıyım?
kuruntu mu yapıyorum yoksa:26:
bu arada erkek arkadasımla aramızda 10 küsür yas farkı var.o kıskançlık konusunda kendını yetiştirmiş kıskansa bile belli etmıyor.ben duramıyorum...birde ona gore cok kıskancım ama bende kendımı gereksız kıskanclık yapmayan bırı olarak goruyorum.
fikirlerinizi merak edıyorum...

sacmalama canım hiç olurmu öyle şey ben seni seviyorum onlar sadece iş/okul arkadaslarım falan desede bende sahsen kıskanıyorum eşime güvenim sonsuz tabi o ayrı bi konu ama sımdıkı hanımlar o kadar laçkalasıyorlar kı sonucta karsılarındakıde erkek etkılenmıyorum desede bi yere kadar diye düşünüyorum cokta kıskandıgımı bellı etmeden takıp ediyorum ama bır olumsuz yanını yakalamadım sımdıye kadar

Bence kendine güveni olmayan kadınlar kıskanır. Ben eğer sevgilimin arkadaşlarından birini kıskanırsam onunla arasında kesin bir şey var demektir, hemen anlarım çünkü. Hele birde faceye ekli olacak ve silmeyecek o zaman triplerden trip beğensin. Eğer faceden silmemekte ısrar ediyorsa bence seni onlarla aldatıyor, onları kaybetmekten korkuyordur. Seni nasıl olsa kandıracağını düşünüyor olabilir benim fikrim böyle.

Bence kendine güveni olmayan kadınlar kıskanır. Ben eğer sevgilimin arkadaşlarından birini kıskanırsam onunla arasında kesin bir şey var demektir, hemen anlarım çünkü. Hele birde faceye ekli olacak ve silmeyecek o zaman triplerden trip beğensin. Eğer faceden silmemekte ısrar ediyorsa bence seni onlarla aldatıyor, onları kaybetmekten korkuyordur. Seni nasıl olsa kandıracağını düşünüyor olabilir benim fikrim böyle.

kendime güvenım tam. Ama kıskançlık karsıdakıne yada kendıne guvenmemekle ilgili olduguna bende katılıyorum...
mesele kız arkadaslarını silmek yada silmemek değil benım ona güvenmeyıp sorun cıkartmam.. ona gore tabı...

ben sadece kendımden bır ornek verdım diğer hanımların eşlerinin davranışlarını merak edıyorum sadece..
acaba anket mı yapsaydım:1:

biraz kıskandığımı anlasın hafiften bi sırıtma yerleşir yüzüne..:41:
bayılır çok hoşuna gider ama sonra o keyif aldığı dakikalar burnundan gelir :9:

tepkisi ne mi oluyor valla en son dün geceki tecrübeme dayanarak şöyle oluyor: kavga ediyoruz paranoyakmışım öyle buyurdu beyfendi hazretleri ve küsüz şu an konuşmuyoruz :19::19:

bende çok kıskanç bayanlardanım. tvde bile açık giyimli bayanlara bakmasına dayanamam. kontrol ediyorum bakıyormu diye. hatta iş yeri değişecekti, dua ettim inş. bayan değildir diye. ama sonuç "keçinin sevmediği ot burnunda biter", hesabına dönüştü. sonuç bayanlarla çalışıyor:1:.

eşimin beni kıskanır ama çaktırmaz. bir keresinde ünvden erkek arkadaşa işimiz düştü. bürosuna gidecektik. yanımızda babamda vardı. kucukpisi yoruldun. sen eve geç biz gider geliriz dedi:1:. sonuç gittiler ve ucuza halledemediler. Alem benim kocam.

ayrıca meşhur reklam yayımlanınca tvdekilerdende kıskandığını anladım:1:. kim çıkardıysa Allah razı olsun:52:.

kıskançlığın güven eksikliğinden kaynaklandığını da sanmıyorum. bence insanın doğasında var. eşini kıskanmayan tek varlık domuzlarmış (kıskanmıyorum diyenlere inanmıyorum, üstlerine alınmasınlar).

bende çok kıskanç bayanlardanım. tvde bile açık giyimli bayanlara bakmasına dayanamam. kontrol ediyorum bakıyormu diye. hatta iş yeri değişecekti, dua ettim inş. bayan değildir diye. ama sonuç "keçinin sevmediği ot burnunda biter", hesabına dönüştü. sonuç bayanlarla çalışıyor:1:.

eşimin beni kıskanır ama çaktırmaz. bir keresinde ünvden erkek arkadaşa işimiz düştü. bürosuna gidecektik. yanımızda babamda vardı. kucukpisi yoruldun. sen eve geç biz gider geliriz dedi:1:. sonuç gittiler ve ucuza halledemediler. Alem benim kocam.

ayrıca meşhur reklam yayımlanınca tvdekilerdende kıskandığını anladım:1:. kim çıkardıysa Allah razı olsun:52:.

kıskançlığın güven eksikliğinden kaynaklandığını da sanmıyorum. bence insanın doğasında var. eşini kıskanmayan tek varlık domuzlarmış (kıskanmıyorum diyenlere inanmıyorum, üstlerine alınmasınlar).

evet evet o reklamdan niyeyse acaip gıcık kapıyolar çok ii oldu. o reklam çıkınca gözlerimi kapatır ve RTÜK'e şikayet etmek lazım bu ne biçim reklam diye homurdanır :9::9:

bence kıskandığını belli etme çünkü sen her belli ettğinde onun hoşuna gidiyordur muhaakkak .sevgilimle yaş farkım var demişsin inan bana bunun hiç bir önemi yok ,ben 12 yaş büyük birinle çıkmıştım bir kere gençlerden daha çocuktu valla.olgunluk yaşla alakalı birşey değil .sen kıskandığını belli etme ama usus usul takip et onu .

Canım o faceden kıskandığın kızlarla ilgili bir sorun olabilir..ben de senin gibiydim erkek arkadaşımın sayfasından hep kızları kontrol ederdim bir kaç kızda hep dikkatimi çekerdi sonra o kızların erkek arkadaşımla konuşmaya çalışmalarını yakaladım tabi ki..belki senin ki de böyle bir şeydir,peki bilgisayar geçmişini kontrol ediyor musun ne yapmış diye ora sana bilgi verir canım..biz face i kapattık,sildik rahatız,ilişkileri yıpratıyor çok gereksiz bir paylaşım sitesi..

Back
X