eşinize/sevgilinize kıskançlık yaptıgınızda tutumları ne oluyor?

face hakkındaki düşüncelerimi yazmamışım. eşimin face hesabı yok. benim var ancak kız arkadaşlarım ekli. erkek arkadaşları eklememe kararı aldık. boş boşuna tartışma yaşamak istemiyorum. zaten görmediğim arkadaşları neden ekleyip, konuşayım ki. anlamı yok. ya face hesaplarınızı kapatın yada sadece hemcinsleriniz ekli olsun.

Hiçbir zaman sevgilimin fbooktaki arkadaş listesinden birilerini kıskanmadım. Zira o da kıskanmaz bu konuyu. Çünkü arasam bende onun listesinde taş gibi kızlar bulurum, o da benim listemde ilik gibi yakışıklılar bulur. Aramaya gerek yok.

Geçen gün çok yakın bir erkek arkadaşımın sevgilisi benim için arıza çıkarmış. Arkadaşım da bana anlattı. Dedim listeden sil de sussun. Ben arkadaşımla facebook dışında görüşmüyor muyum sanki? Ya da arkadaşım benimle irtibatını kesmek istese peşinden mi koşucam? Yoo. Demek ki kızın kendisine güveni yok deyip işin içinden çıktım.

Bunların dışında da çok kıskanç biri değilimdir aslında. Ciddi kıskançlıklarım yoktur yani. Her zaman da şunu söylerim. "Sevgilim beni aldatmak isterse aldatır, ayrılmak isterse peşinden koşmam, benden iyisini bulduğunu söylerse hoşçakal derim. Kendi tercihi olur hepsi. Ben ona beni aldatma demek yerine aldatma durumunda ayrılacağımı bilecek kadar iradeli biri olduğumu hissettiririm, zorla kendimi sevdirmeye çalışmam biterse de biter. Kısmet bu işler."

Önemli olan karşındakine güvenmekten ziyade kendine inanmak, güvenmek. O adam seninleyse, seni seviyordur. Çok çetrefilli düşünmemek lazım sevgiliyken.

işte ben bu kızı bu yüzden seviyorum :46:
başka söze gerek yok

Durduk yere kıskanmak gereksiz olmuş bence :9: Ömrümüz boyunca etrafındaki her güzel kadından kıskanırsak paranoyak olur çıkarız.
Ama bazen densizler oluyor samimi olmadıkları halde "canıııım, özlediiiim" gibi yorumlar yapabiliyorlar. O zaman radarlar açılabilir:)

tepkisi ne mi oluyor valla en son dün geceki tecrübeme dayanarak şöyle oluyor: kavga ediyoruz paranoyakmışım öyle buyurdu beyfendi hazretleri ve küsüz şu an konuşmuyoruz :19::19:

yaa evet işte bazen benımkının de tepesı atıyor...

sen delisin, isin gücün yok canin skilior bana sariyorsun derdi haa birde ruh hastasi demisti
haha aynen banada işin gücün yok butun gun uğrasıyorsun benım işim gucum var dıyor..ha bide bi gun iş yemegıne gıtmıstım orda patronla bı resmımızı cekıp faceye koymuslar onu bıtırmıyor sankı adamla bas basa gıtmısım...benım kıskanclıklarım mantıksız onunkıler cok mantıklı sankı:1:

Canım o faceden kıskandığın kızlarla ilgili bir sorun olabilir..ben de senin gibiydim erkek arkadaşımın sayfasından hep kızları kontrol ederdim bir kaç kızda hep dikkatimi çekerdi sonra o kızların erkek arkadaşımla konuşmaya çalışmalarını yakaladım tabi ki..belki senin ki de böyle bir şeydir,peki bilgisayar geçmişini kontrol ediyor musun ne yapmış diye ora sana bilgi verir canım..biz face i kapattık,sildik rahatız,ilişkileri yıpratıyor çok gereksiz bir paylaşım sitesi..

canım benım dıkkatımı ceken kadınlarn sevgılıme ılgısı varmıs gıbı hıssedıyorum..oda benım tawrım onemlı dıyor...faceyı kapatmak aklıma geldı ama eskı arkadaslarıyla konusabıldıgı tek yer baska bır amacla kullanmadıgını ıddıa edıyor..face kapatmak bnmde işime gelmıyor eskı arkadaslarımla sohbet edıyorum vs ama işte cok kavga oluyor onun yuzunden:ssz: aslında ben bı kapatsam faceyı bayılır ama soyleyemıyor oda cok kıskanc ama içinde tutabılıyor:26:

face hakkındaki düşüncelerimi yazmamışım. eşimin face hesabı yok. benim var ancak kız arkadaşlarım ekli. erkek arkadaşları eklememe kararı aldık. boş boşuna tartışma yaşamak istemiyorum. zaten görmediğim arkadaşları neden ekleyip,
konuşayım ki. anlamı yok. ya face hesaplarınızı kapatın yada sadece hemcinsleriniz ekli olsun.

boyle bişi yapmaz canım:50:

Durduk yere kıskanmak gereksiz olmuş bence :9: Ömrümüz boyunca etrafındaki her güzel kadından kıskanırsak paranoyak olur çıkarız.
Ama bazen densizler oluyor samimi olmadıkları halde "canıııım, özlediiiim" gibi yorumlar yapabiliyorlar. O zaman radarlar açılabilir:)

aa oyle yorumlar yook zaten olursa fena dalarım..güzel değiller canım zaten guzel oldukları ıcın kıskanmıyorum benden guzelını zor bulur benımkısı:52::12::12: ama yıne de kıskanıyorum benden baska birinin ondan hoşlanabilme ihtimali benı gıcık edıyor..

eşimin hayatında kız arkadaş falan olamaz:20: kıskançlıkla alakası yok ama facemiz falanda ortaktır zaten...kıskanıncada havaya girer karım beni kıskanıyor diye:1:

sevgilimin hoşuna gider onu kıskanmam genelde. ama ben bazen çok büyütürüm ufacık şeyleri... o yine de alttan alır, çünkü ikimiz de biliyoruz ki o erkeklerin benim hakkımda nasıl düşünebileceğini daha iyi bilir, ben de kızların onun hakkında nasıl düşünebileceğini daha iyi bilirim. ikimiz de bunun farkında olduğumuz için ben bir kızı kıskandığımda erkek arkadaşım "ben o açıdan pek bakmamıştım ama dışarıdan öyle görünüyormuş demek ki, tabi sen daha iyi anlarsın baktığın açıdan dolayı" demişti... gerçekten de haklı çıkmıştım kızın ona ilgisi olduğu ortaya çıktı. ama çok da abartmamak lazım tabii kıskançlığı, herkesin bir özgürlük alanı olmalı.

öncelikle hep şunu derim ''cevabını almaktan korktuğumuz soruları sormayalım diye''...
bakıyorum insanlar cevabını bildiği halde kurcalıyor didikliyor ve boşu boşuna kendine acı çektiriyor.

soruya gelince ben kıskançmıyım kime ve neye göre olarak değişir.
yeri gelince olabilirim fakat aşırı şeyleri sevmem...demokrasiden yanayım:)
nişanlımın iş ve üniden arkadaşları var facede _telefon rehberinde falan
ters bi durum olmadığı sürece sorun yokki bi arkadaşta demiş zaten

aldatmak isteyen her türlü aldatır -yapmak isteyen her türlü yapar -bakmak isteyende her türlü bakar .akşama kadar işteler isteseler yaparlar zaten öyle çok akılsız değillerdir ki telefonda veya facede uluorta birşey yapsınlar...
oyüzden kendini çok kasmaya gerek yok bence...

çok başı boş bırakmayın çokda sıkmayın derim.
ilişki çekilmez hal alabilir

Back
X