Eşinize sigarayı nasıl bıraktırdınız ?

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
32
Selamlar ..hanımlar eşim lise yıllarından beri sigara içiyor...bırakması için çok çabaladım ama olmuyor sigara mı ben mi tercihini yap bile dedim beni seçiyor ama o sigara içmeye devam...evde içmesine izin vermiyorum buldum mu cebinde atıyorum çöpe ama işten geldiğinde buram buram kokuyor inşaatta genelde milletin içtiği siniyor üstüme diyor inanmıyorum ama nasıl bi yol izlemeliyim ?

Nikotin banti kullanabilirsin en buyuk numarayi kullaninca cani hic istemez
sonra kademeli olarak bir alt gruba gecer sonra 2 gunde bir yapistirarak biraktirabilirsiniz

Aynı süreçlerden geçtik. Kendi istediğinde bıraktı. Dışardan motive olmuyor benimki. Kendi iç motivasyonu lazım. Eşim kızımızın yanında hiç içmedi. Ben öyle gaza getirmiştim biraz, bak onunlayken 3 gün içmiyorsun sonra tekrar başlıyorsun istersen bırakabilirsin falan dedim. Kendide hazır olduğunda kızımız motivasyonu oldu.

Aynı süreçlerden geçtik. Kendi istediğinde bıraktı. Dışardan motive olmuyor benimki. Kendi iç motivasyonu lazım. Eşim kızımızın yanında hiç içmedi. Ben öyle gaza getirmiştim biraz, bak onunlayken 3 gün içmiyorsun sonra tekrar başlıyorsun istersen bırakabilirsin falan dedim. Kendide hazır olduğunda kızımız motivasyonu oldu.
Çocuk olursa kesin bırakırım diyor ama bilmiyorum...evlenincede bırakırım diyordu nasıl hazır olacaksa

Kendi istemesi lazım bir dener iki dener aman olmuyor der kavga çıkartır geri başlar .
Bir anda kendi rızası ile bırakacak .
Bu arada en etkili çözüm bir anda bırakmak

Çocuk olursa kesin bırakırım diyor ama bilmiyorum...evlenincede bırakırım diyordu nasıl hazır olacaksa

Yokk yalan o. Aynı şeyleri söyleyip çocuk 5 yaşındayken anca bıraktı. Hastalıkla korkutun. Aklıma geldi şimdi sigaradan hasta olursan bakmam diye tehdit etmiştim. Siz sigarayı bırakmadan çocuk yapmam deyin. Belki işe yarar

Bir tanıdığım geçen 250 tl mi 350 tlye mi ne bir ilaç aldı eczaneden.
O ilacı içince, 1 ayı bulmadan bırakıyormuş insanlar. Eczacılar bilir sanıyorum :)

Selamlar ..hanımlar eşim lise yıllarından beri sigara içiyor...bırakması için çok çabaladım ama olmuyor sigara mı ben mi tercihini yap bile dedim beni seçiyor ama o sigara içmeye devam...evde içmesine izin vermiyorum buldum mu cebinde atıyorum çöpe ama işten geldiğinde buram buram kokuyor inşaatta genelde milletin içtiği siniyor üstüme diyor inanmıyorum ama nasıl bi yol izlemeliyim ?
Sizinki evde icmiyormuş iyi valla öpte başına koy bence

Benimki evde 1 paket İçmese rahat etmez

Yokk yalan o. Aynı şeyleri söyleyip çocuk 5 yaşındayken anca bıraktı. Hastalıkla korkutun. Aklıma geldi şimdi sigaradan hasta olursan bakmam diye tehdit etmiştim. Siz sigarayı bırakmadan çocuk yapmam deyin. Belki işe yarar
Halamın kocası yanımızda kanser ondan bile etkilenmiyor az içiyorum gencim daha diyor ...sigara konusunda yalan söylüyor genelde tamam içmem yapalım der ama devam eder gbi geliyor ...bide bi ara bıraktı cipse çekirdeğe sardı şişmanlamaktan korkuyorum diye tekrar sardı

Ayyy en buyuk eziyetim benimde. Esimle ilk tanistigimizdan bu yana iciyor. Bense hicbiseyden bu kadar tiksinmiyorum. Birakmazsan evlenmem dedim biraktim dedi meğer beni kandiriyomus. Evlendik bi 5 ay kadar birakti. O kadar iyi geldiiki ona. Kilo aldi toparlandı. Simsi ise oyle bi baslamiski tekrar ilk ictiginin on kati. Gunde 2 pakete kadar çikiyo. Leş gibi kokuyo.. yakip attigi o parasida cabasi.. kesinlikle bunun cozumu yok benim icin.

Baskı her zaman ters teper. Kendinin istemesi için dua edeceksin

Back
X