- Konu Sahibi uzumunkizi
-
cnm.benim işin zor.çünkü anladığım kadarıyla seninki biraz maç bağımlısı gibi duruyor.her insanın karakteri farklıdır cnm.birine iyilik ile tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır misali fayda ederken diğerine oldukça sert çıkarak bir diğerine ise ne söylesen boş vs.vs.nişanlını sen daha iyi tanırsın ona göre bir yol sen bulmalısın...ama nasıl yaparsan yap önüne sınır koy bence!arada bende eşimle birlikte oturup maç seyrediyorum zevkli olabiliyor ama devamlı oldumu insan kendini kötü hissediyor huzursuzluk falan çıkıyor evde maç kanalı oldumu başka kanal açılmaz ya başka odada oturacaksın yada onunla maç seyredeceksin bunun içinde senin maç seyretmeyi sevmen lazım o yüzden biz zaman zaman tartışsakta kesinlikle maç kanalı bağlattırmıyorum.ve ben baştan bu tip konularda taviz vermemiştim o yüzden evlendiğimizde alışması zor olmadı.hatta bir ara arkadaşları ne o karın izin vermiyo mu falan diye ağız yapmışlardı ama eşim hepsine verecek bi cvp vardı çünkü herkesin ona göre verilecek bi cvp mutlaka vardır.bunu söylememdeki amaç ise eşini bir süre sonra arkadaşları mutlaka futbola falan çağıracaktır ona göre temkinli tavranmalısın...tabi ki arkadaşlarıyla eğlenmek onlarında hakkı benim eşimde arada erkek erkeğe takılırlar biz nasıl kız kıza takılıyorsak ancak fazlası zarar...belki nişanlın dediği gibi sözünde durup evlenince kendi sınırları koyacak bilemiyorum...Allah yardımcın olsun cnm...
Evlenince erkeklerin köprü geçtik ferahlığıyla, kendisini daha çok salmasından ya da evlenince yapmam dediği şeyleri yapmasından korkuyorum açıkçası.ben 9 yıllık evliyim daha doğru dürüst hiçbir alışkanlığından vazgeçirebilmiş değilim
zamanla biraz yumuşama oluyor ama asla tam olarak vazgeçmiyor erkekler en azından benim eşim böyle:97:ha tabi 10 sene sonra ne olur bilemem
cnm.ben hemen hemen 6 senelik evliyim.şu anda sen onu oda seni ikna etmeye çalıyor galiba...evt dediğim gibi yerine göre bende eşimle birlikte maç seyrediyorum ama fazlası bi süre sonra zarar olabiliyor.eşiyle birlikte seyrederken maç tutkunu olan kadın sayısı oldukça azdır...buna sen karar vereceksin ilk bikaç ay her iki tarafta taviz verebiliyor birinde o senin için gitmez birinde sen onun için gönderirsin..ama sonra hafta sonu neden benimle değilde arkadaşlarıyla diye düşünüp tartışmalar başlar...hiç olmazsa nişanlınla bu konuda anlaşmalısın bence sınır koymayı öğrensin.senin bu konuda ne kadar kararlı olduğunu görünce alışması onun için daha kolay olur...bu konudaki kesin düşünceleri belirt...hiç bi erkek başkasıyla kıyaslanmayı sevmez onun kocası böyle yapmış eşi çok üzülüyor vs dediğinde ben o değilim ki ben ne zaman nerde ne yapacağımı bilirim görürsün evlenince ben şimdi böyleyim derken çeşitli bahaneler üretirler ama evlenince onun dediğinide farklı bir şeyi de görebilirsin o yüzden işini şansa bırakma...bu dediğim gibi senin kararın olacak ama onu fazla sıkma arada kararlılığını belirt...en azından evlendikten sonra birden şok olmaz ona göre temkinli davranabilir.ben benimkini bazen konuşarak bazen kavga ederek ama haklıysam kesinlikle geri dönmem bazende biraz zamana bırakarak bi takım şeyleri kendinin farketmesini sağlarım duruma göre değişiyor anlayacağın...ben kafamıda keseceğini bilsem asla yalan söylemem o yüzden bana çok güvenir ama ben buna rağmen bize yansıcak olayları ilk önce onun farketmesini sağlayıp sonra uygun bi zamanda konuşurum o yüzden kim ne derse desin bana sormadan beni yargılamaz bunun konuyla bi alakası yok belki ama gelin adayı olduğun için aklıma geldi yazayım dedim aklında bulunsun...
Evlenince erkeklerin köprü geçtik ferahlığıyla, kendisini daha çok salmasından ya da evlenince yapmam dediği şeyleri yapmasından korkuyorum açıkçası.
Bir arkadaşım da benzer bir durum yaşamıştı. Evlenmeden önce ileride nasılsa değiştiririm deyip görmezden geldiğin şeyler, ileride daha çok gözüne batıyor, tartışmalar çıkıyor dedi. Karşımızdakini değiştiremeyeceğimizi kabul etmek mi lazım acaba
Ben aliskanliklarindan bir insan vazgecemez diyorum.Bir müddet belki huzuru icin ama tamami ile sanmiyorum.Bende cok denedim o benim degistirdi ama ben basaramadin :)
Ya aslında zoruma giden de bu. Neden hep kadınlar değşmek, özveride bulunmak ve idare eden olmak zorunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?