• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi ilk günkü gibi seviyormusunuz???Yoksa yıllar sizi eskittikçe sevginizi azaltı

sefamolsun

radyoda yine sezen çalıyo
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.430
11
116
İstanbul
Eşinizi ilk günkü kadar seviyormusunuz hanimlar??????:1ninca:
Yoksa yıllar sizi eskittikçe sevginizi de azalttımı??????:1closedeyes:
Yada bitirdimi???
Önce ben yanıtlayayım ben eşimi seviyorum hemde ilk tanıdığım zamanlardakinden daha da çok seviyorum bazen ....
Ama bazen de kızdırınca.....
Benim şalterler attımıydı............
İşte o zaman hiç sevmiyorum...:oklava:...:asigim:

Eşime dokunduğumda Hala koluna ilk girdiğim anki heyecan duyarım ilk günkü gibi severim :nazar:kavga ettiğimiz zamanlar hariç bazen öldüresimde gelmiyo değilKötü Kazen eee kavgada ilişkinin tadı tuzu

valla düne kadar ilk günkü gibi hatta daha fazla sevdiğimi düşünüyodum.Ama dünden beri sanki hiç sevmiyomuşum gibi geliyo.Şu sıkıntılar sevgimizi öldürecek diye çok korkuyorumsenağlama

eşimle 4 yıldır beraberim 2 yıldır da evliyim her geçen gün ve geçmiş günlerden daha çok seviyorum aşkımı...

Tam 12 yıl oldu onu sevmeye başlayalı.5 yıllıkta evliyim ve hâlâ ona baktığımda aşkımdan ağlamamak için zor duruyorum sevgimi içimde çok şiddetli hissediyorum.Sarılıp öpesim geliyor hep şapır şupur.E öpmüyoda değilim.

Gün geçtikçe daha çok seviyorum onu,
Canım benim:asigim:

Ne güzel valla,sizler adına sevindiim ne diyiimsenağlama
ben 22 yıllık evliyiim ve 15 yıl,kendimce çoook sevdiim
direndiim,, direndiim,birgün benle ilgileniir ve beni sımsıkı sarar,diye beklediim
öle bir aşkla sevdiimki,gines rekorlar kitabında olmam gereklıydii :enbuyukkk:
Ve sonunda anladımkı sen onu çok seviyorsun diye,o senii çookk sevmiyormuuş
Sakın ayrıldık sanmayın,hala evliyiim,ama hala onu çook sev-mi-yo-ruum-fisfisfis
O gene aynı O, ama ben artık O been diilim. :1no2:
Üzgünüüm, güzel şeyler yazamadıım,yaşamım süresincede,yazamıycaam...:kahve:

Eşimle 6 Yildir Beraberiz Ama 3yillik Evli..... çok Seviyorum Heleki Yaşadiğimiz Zor Günlerde Onu Kaybetmekten çok Korkuyorum Sanki Daha Bağlandim Bu Aralar... Ama Dediğiniz Gibi Kavga Edince Iyyyyyyy....... Sonra Yine Kiyamiyorum çünkü çoooooook Seviyorum Bitanem Canim Kocacim.... Allah'im Bizi Ayirmasin...... Alicaksa Canimi Seninle Alsin.......

4 yıldır beraberiz ve 26 temmuz da evleniyoruz ilerleyen zamanlarda seviyormuyum hala diye yazarım şekerlerim.....

eşimle 2 yıl flört durumumuz oldu daha sonra evlendik şu anda da 4 yıllık evliyim ve her geçen zaman dahada çok seviyorum.
iyiki varsın,iyiki hayatımdasın canımın içi.
ama illaki ufak tefek tartışmalarımız oluyor olmuyor degil olmaması anormal zaten.
o anda sinirleniyorum oda bende sonra hiç birşey olmamış gibi o benim gönlümü,bende onun gönlünü alıyoruz.

Bugun tam 13 aylık evlıyız ve ne yazık kı hayır...

Ben hıssederdım ama esım benım ona yakınlasma cabalarımı genelde gerı teptıgı ıcın benımde duygularım degısmeye basladı.

Onceden cırpınırdım, yanına azıcık uzanmak ıcın, sımdı umurumda bıle degıl.

her gün sanki daha çok seviyorum, oda beni öyle, sevgimizide hiç sakınmadan gösteriyoruz birbirimize belkide odur aşkımızı nergün biraz daha artıran, bazen bu kadar çok sevip sevilmek korkutuyor, ağlıyacık gibi oluyorum
Allah'ım bizi hiç ayırmasın

Back
X