eşinizi nasıl cevirirsiniz

shannon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
1.587
844
648
Eskişehir
kaynanam ve görümcemle cok kötü kavga ettik 100 de 100 ben haklıyım bana cok kötü hakaretlerde bulundular sonra direk esime anlatmıslar esim yorumsuz kalıyıor banada inanmıyor ortada yani onu nasıl cevirebilirim nasıl haklı olduguma ikna edebilirim yada benim arkamda olmasını nasıl saglayabilirim su anda bana soguk davranıyor ama yinede konusuyor nasıl onu eski haline getirebilirim yardım edim lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

walla ben onca hakaret duysam onlardan
hiiiçççççç eşimi ikna etmeye falan çalışmaz çeker giderdim
onlar sonra beni iknaya çalışsın

Sana karsi yorumsuz kalmasi bir derece normal, annesini ve kardesini korumak amacli susmayi tercih ediyor...:delphin: Hakli olup olmaman önemli degil....

Fakat onlarin yaninda yorumsuz kaldigni bilemessin...sen olmadigin zaman onlara gereken cevaplari veriyordur belki....:kahve:

Bence hic ikna etmeye falan calisma...sen kendini 100 yüz hakli gördükten sonra o bulsun bulmasin ne yazar:kahve:

valla canım bana eşimin ailesi hakaret edecek haklı olacağım birde üstüne eşim yüz yapacak hiç üstüne düşmem o bana ilgi göstermeli onun ailesi haksız yere beni üzdüğü için boşver susuyorsa sende sus birşey derse anlat çok üstüne düşüp şımartma

kaynanam ve görümcemle cok kötü kavga ettik 100 de 100 ben haklıyım bana cok kötü hakaretlerde bulundular sonra direk esime anlatmıslar esim yorumsuz kalıyıor banada inanmıyor ortada yani onu nasıl cevirebilirim nasıl haklı olduguma ikna edebilirim yada benim arkamda olmasını nasıl saglayabilirim su anda bana soguk davranıyor ama yinede konusuyor nasıl onu eski haline getirebilirim yardım edim lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

canım öncelikle Allah yardımcın olsunnn
eşinin üstüne çok düşme arkadaşım yani benimle konuş gibilerinden falan o zaten kendisi
normal davranmaya başlayacaktır zmanla düşersen senin haklı olduguna inanmayabilir
birde kaynananla olsun görümcenle olsun aranda geçenleri onlar eşine anlatmadan sen evinde onlardan önce eşine enletki ilk olayı sende duysun ve onlar kafasını karıştırmadan sen anlatmış olursun
birde eşinin yanında kaynanandan ve görümcenden fzala şikayetçi olma altdan al sanki birazcıkta onlar haklıymış gibi alttan alttan işle kocanı kocan sana belli etmez ama sonradanda kardeşine ve annesine muhakkak hesap sorar
yani siyasetçi ol siyeset yap 100 yüz sen haklıolsan bile alttan alttan ben böyle dedim annen şunu dedidi canımı çok sıktı ama bi bildigi vardırda söylemiştir de hem kaynananın sana söyledigi lafları söyle hemde alttan al zamanla kocan çok fazla onlara inanmayacaktır ve senin olmadıgım yerlerde onlara kızacaktırrr

benim basima boyle bise gelse,bi kere oldugu gibi herseyi anlatirdim,inanip inanmamak ona kalmis,hic bidaha kendimi yoramam,keyfi bilir,kimee inanirsa inansin,ben kendimi biliyorum ya,zaman her seyin ilacidir,anlar hakliyi,haksizi kuzu kuzu gelir yanina ,merak etme........

haklıyım diyorsun bırak o zaman eşinin üstüne gitme.o senin moralini düzeltmeye çalışsın.aradan biraz zaman geçsin uygun zamanlarda neler yaşadığını anlatırsın haklılığını dile getirirsin.sıcağı sıcağına üstüne gitme.

yüzleştir diyeceğim ama onlarla da yüz yüze gelmeyi istemezsin heralde.. ama bence inandırmanın en etkili yolu yüzleşmek... şu da var eşinin üzerine fazla gitme bence.. çünkü bir yanda eşi bir yanda da annesi ve kardeşi.. onun için de kolay olmasa gerek... zamanla o da anlayacaktır kimin haklı olduğunu... kolaylıklar diliyorum...

hiç bir efor sarfetme,senin karekterini biliyorsa sana hak verecektir.
eşinin ailesinin yanında seni koruduğunada inana bence,aksi halde seni ezer geçerlerdi.

öffff be bıktım şu kaynana illetinden ,
kendileri herşeyi yapar herşeyi söyler ama bizim tekbir hareketimiz bizi suçlu çıkarır
vallahi bir kaynana belasıda benim başımda var

size bişey söyliyimmi yemin ederim yemin ediyorum hayatımda ilk defa bir insana nefret duymak neymiş nefret nasıl bir hismiş bu kadında öğrendim,

yani onun sesini duyduğum anda bile çok mutsuz ve huzursuz oluyorum

ondan ölesiye nefret ediyorum herşeyin onun istediği gibi olmasını istiyor ama herşeyin olmazsada cıngar çıkarıyor beni herkese şikayet ediyor bide karşıma gelip yüzsüzce yüzüme bakıyor

offf çok kötüyüm ben ya

heee bide eşim bana bunun üstüne suratmı yapacak yada soğukmu davranıcak hiççç umurumda olmaz yüzüne bakmam ,ona öyle bir tavır koyarımki yüzümü bakmamayı bırak dilinde tüğ bitene kadar yalvartırım onu

nitekim yapmışlığımda var

biz kölemiyiz ya ,ömrümüz bunlaramı hediye ,ömür törpüleri

canım üzüldüm ama haklıysan bence hiç üzerine düşme üzerine düştükçe daha kötü şeyler oluyor benim başımdan farklı bir konu geçti ama olsun üzerine düştüm şımardı ve şimdi umursamıyo bile beni haklıyken haksız durumuna sende düşme

cnm boşver,kendini ispatlamaya çalışma.sen haklıysan bu tavırlarından dolayı eşin de anlar her halde zamanla haklılığını.bence hiç bir şey deme.

ilk cümleniz dikkatimi çekti 'kaynanam ve görümcemle çok kötü kavga ettik 100 de 100 ben haklıyım',, ve eklemişsiniz 'çok kötü hakaretlerde bulundular'
katılıyorum.. hakaret etmeleri tümüyle yanlış olduklarını gösteriyor lakin orantı neden hakaret ettiklerin de gizli..
yaşadığınız olay her ne ise.. neden yaşadığınız,, onlar olay hakkında ne düşündüyorlar,, siz ne düşünüyorsunuz,, aradaki ayrılıklar nedir,, bunları birbirinize aktarmamanız da eklenip, zihin okumalar başlıyor,,, ve bilinmezlikler de hepinizi birbirinizden uzaklaştırıyor
bunlar ilk bakışta düşüncelerime gelenler,,
eşinize objektifce anlatın, yanlışınız olabileceğinden bahsedin.. eşinize annesinin tümden doğru olamıyacağına göre, az bile olsa kendinizde ki haklılık payını farketmesini sağlayın öncelik olarak.. ortada ki yanlışı görüp, kendi değerlendirmesi zaten sizi anlamasını kolaylaştırıcaktır..
bazı adamlar ailesinin kat'iyetle doğru olduğunu düşünürler.. kendilerini de ailenin içinde görerek yapabilirler belki de bunu..bilemiyorum.. yani kendilerine de pay biçmek istemezler yanlıştan.. belki bu görüşünü yıkmanız pek kolay olmayabilir ama güzellikle kendinizden de paylar vererek, gerçeklerinizi kendi kendisine görmesini sağlıyabilirsiniz..

cok tesekkürler arkadaslar esime olayı tamamen anlattım ama onlar daha evden cıkar cıkmaz anlatmıslar tabii beni sikayet ederek.esim bana soguk davrandı 2 -3 gün hatta yatagını bile ayırdı ama simdi ikimizde olay hiç yasanmamıs gibi davranıyoruz arasıra aklına geliyor herhalde soguk davranıyor ondan sonra eski haline geliyor ama benim moralim cok bozuk tabii kavga benimde aklıma geliyor cok üzülüyorum hiç haketmediğim seyleri duydum anlatıp tekrar yasamk istem,iyorum bu olayı.

allah belasını versin bu kaynanaların..hiç bişey demiyorum allaha havale ediyorum hepsini.

tartışmayı siz görümceniz ve kayınvalideniz yapmışsınız
eşinizle ne ilgisi var
eşiniz size inanmasa mutlaka bir yorum yapardı demekki % 100 haklı değilsiniz sizde sizi rahatsız ettiğine göre siz eşinizi katmadan onlarla olan sorununuzu halletmeye bakın işte bu şekilde olan olaylar eşler dahil edilmek inandırılmak zorunda bırakıldığı için iş çıkmaz durumlara geliyor
tartışmış olduğunuz kişiler yan komşunuz olsaydı aynı şekilde eşinizi dahil edecekmiydiniz eşiniz hangi taraftan olsun bir yanında hayatının eşi bir yanında hayatının geçmişini ve geleceğini yaşayacağı ailesi bu seçimleri yaptırttığımız zaman çıkmazda kalan erkek istemediği her türlü ters yolu yapıyor
lütfen yanlış anlamayın konunuzu bilmediğim için sadece bu tarz şeyler için yuvanıza eşinize seçme zorlaması inandırma adına onu zor durumda bırakmaktan başka birşey elde edemezsiniz
ve bunu uzatırsanız sürekli gündemde olursa asıl ozaman kendinize çeviremez ve inandıramazsınız

Back
X