Eşinizin ailesi evinize destek te bulunurmu?

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Bu aralar hangi ortama girsem. Kaynanam kışliklarimizda destek olur eşimin ailesi maddi yönden destek çıkar, ama ben bu konu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Eşimin ailesi çok zengin dışarıya karşı bize çok destek cikiyorlar gibi görünüyorlar ama çöplerini sakinirlar. Desteklerinden çok zararları var tam tersi eşimle birlikte çalışıyorlar sürekli eşimden para koparma peşinde. Mesela bende kaç yıllık evliyim kaynanama gidipte benim şunum yok versene diye istememisimdir. Kışliklarinda yardım ederim çok nadir verir. Bende minnet etmiyorum herşeyimi kendim yapıyorum tarhanimi vs annem veriyor genelde. Sizde nasıl durumlar ? Bekledigimdende değil aslında bir anne oğlundan neden böyle şeyleri sakinirki.

Hayır herhangi bir destekte bulunmaz.
Eşim bu yıl kendisi malzemeleri alarak turşu yapmasını istemiş, onu verdi sadece.
Bir beklentim de yok herkes yerinde sağolsun, zoruma falan gitmiyor bu durum da
Benim de gitmiyor du aslında ama bizden çöplerini sakincak hale gelip kızlarına yağdırmalari. Ne bileyim bukadar olmamali

Sağolsun kayınvalidem reçel erişte tarhana turşu falan verir. İstemem beklemem ama o seneden seneye bunu seçerler sunu ozlerler diye gonderir. Maddi olarak ama hiçbir beklentim olmadi olmazda. Ha keza kendi annemlerde aynı şekilde. Onca sene bakıp büyüttüler okutup evlendirdiler eli ekmek tutan insanlarız hala bir beklentinin olması anlamsız. Zor durumda olsam bile başkasından borç almayı tercih ederim açıkçası bende eşimde. Yani para işini aileyle karıştırmak istemem. Olmaz olmaz dememek lazım yüz goz olmamak lazım bence.

Kimseden manevi destek disinda maddi destek almiyoruz.

onlar o amacla soylemese bile, bir sey deseler icime oturur,
hani onu oyle degil boyle yap deseler, parasini da onlar vermis olsa,
hic kendimi rahat hissedemem.

Kendi ailem olunca is degisir tabi, ama es ailesine karsi boyle hissederim,
muhtemelen esim de benim aileme karsi benzer hisseder,
bu sebeple gayet memnunuz su anki durumdan.

Vermek zorunda değiller... Verirse de oğlu için.. Hatta hep sorar oğlum bunu yedin mi oğlum şunu yedinmi :):):) Vermesede umrumda olmaz.. .Oğlu da bende soyleriz zahmet etme diye..

Hiçbir şeyine yardım etmiyorum anneminde, kayınvalideminde. İkiside verirler ne yaparlarsa. Annem yaptığı yemeğe kadar verir, hem bana hem yengeme. Karakter bu yani, çok kıyasa açık yada mecbur oldukları bir durum değil.

Sağolsun kayınvalidem kışlık hemen her yiyeceğimizi babayla beraber yapar ve verir.
Vermese de canı sağolsun.

Benim de gitmiyor du aslında ama bizden çöplerini sakincak hale gelip kızlarına yağdırmalari. Ne bileyim bukadar olmamali

Canım şunu hiçbir zaman unutma kızı gibi olamazsın herkes kendi kızını kollar benim annem bana destek oluyor her türlü çocuklara bakmada dahil
Kvdemde kızına destek

Normalde kendimi övmeyi sevmem ki zaten ovulecek bibyanimda oldugunu sanmam..

Ama boyle insanlarin yaninda diyemediniz mi ben kayinvalideme agiz egmem kendi isimi kendim görür söyle yaparim söyle ederim deyip gogsunuzu kabartmadiniz mi...

Ayrica eşim asgari ücretli tek çalışan (simdilik) kayinvalidem bizede destej cikar ardindan bana köstek olur.. keske benimde kendi yapabilecegim durumum olsada ben yapsam hic kimseye minnet etmesem

Beklemem ihtiyacim da yok. Ama gecenlerde torun sevmeye geldiler baska sehirden, bir oyuncak bile almamislar ogluma. Cok garipsedim. Her seyden once amac cocugu sevindirmek. Allah da muhtac etmesin

Allah razı olsun kaynanamında kayınbabamında hakkını yiyemem.
Ellerinde olanı asla esirgemezler.
Ama vermek-yapmak zorunda değiller.
Yuva kurduysanız aile olduysanız her şeye kendiniz yetebilin/yetmeye çalışın lütfen.
Sizin anne-babanızda onun annesi-babası da yardım etmek zorunda değil.
Beklentiler sadece yaralar!

Bu aralar hangi ortama girsem. Kaynanam kışliklarimizda destek olur eşimin ailesi maddi yönden destek çıkar, ama ben bu konu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Eşimin ailesi çok zengin dışarıya karşı bize çok destek cikiyorlar gibi görünüyorlar ama çöplerini sakinirlar. Desteklerinden çok zararları var tam tersi eşimle birlikte çalışıyorlar sürekli eşimden para koparma peşinde. Mesela bende kaç yıllık evliyim kaynanama gidipte benim şunum yok versene diye istememisimdir. Kışliklarinda yardım ederim çok nadir verir. Bende minnet etmiyorum herşeyimi kendim yapıyorum tarhanimi vs annem veriyor genelde. Sizde nasıl durumlar ? Bekledigimdende değil aslında bir anne oğlundan neden böyle şeyleri sakinirki.
Destek olmazlar. Olmasınlarda zaten. Sonra hayatımıza karışma hakkı buluyorlar kendilerinde.

Back
X