Eşinizin ailesi evinize destek te bulunurmu?

Yani zenginde olsalar destek olmak zorunda değiller. Koca koca insanlar kendi evlerini geçindirsin bir zahmet. Ama bizde genelde kışlık salça, kesme, tarhana vs. verilir. İlla gelin olmak zorunda değil.

Yardım etmediler hiç bir zaman bende istemedim açıkcası ben ondan çok daha lezzetli yaparım . Para pul anlamındada çöplerini görmedim ama hep talepkarlar

Bende görümcemde yurtdışındayız, kızına yapıyor oğluna yapmıyor çünkü onu oğlu değil elkızı yiyecek.

Geçen Ağustos bizim yöresel bir yemeğimiz var, onu köye gidince arzuluyoruz, görümce o gün bizimle değildi ama bir hafta öncesinde ona yapmıştı kv, Kızı yok diye yapmak istemedi, kp kızmış o kızınsa buda oğlun yap diye! Ki öyle zahmetli bişeyde değil, altı üstü tencereye konup köyfırınında pişecek.

Minnet etmiyorum, herhangi bir beklentim yok, evet rahatsız oluyorum bende ona göre mesafeli davranıyorum, bana yüzüme söylediği “elkızı “ lafını hissettirdiğindede zaten içimden bişey gelmiyor

Gorumce evde bekar sanirim, o ne bicim gorumce ya ben abimlerle konusmadigim halde memlekete giderken annemlere aldiklarimdan hep bir fazla aliyorum ki abimlere de gotursun diye annemede diyorm onlara da ver diye cunku yegenim var herseyden onemlisi onlarin da alamayacgindan degil ama yasadigim sehirden getrilen dogal urunler bunlarin maddiyatla ilgisi yok heryerde bulunmuyor
evet bekar nisanli daha dogrusu isin eenteresan tarafi nisanlisiyla falan piknige giderken evdeki etlerden torlar toplar goturur e disardan alin eevde soguk kesimhane yok sonucta degilmi biraz bencil maalesef
bizdede oyledir abimlerin durumu cok cok iyidir ona ragmen eristesi kesme hamuru tursulari melemenleri kizartmalari tsrhanalarini annem yapar goturur bunun yoklukla yardimla bir alakasi yok buyuklerimiz genelde emekli evde duran insanlar ve yapacak gucleri varsa zamanlari bol olan insanlar maksat maddi yardimdan cok manevi yardim yoksa kimsenin kimseden birsey bekledigi yok kimse kimsenin kapisinda degil sonucta

Benim kv hiçbir şey yapıp da vermez
Üstüne bir de annemin bana verdiği konservelerden ister :oha:
Eee ben evde ne yicem der

Benimki verir yani veriyordu küs olmadan önce yogurt verirdi her hafta 1 tencere domates biber salçası yağ domates konservesi turşu koy tavuğu koy tavugunu napcaksam hayatta yemem:kusmuk:
Valla herseyi veriyordu bazen hediye de alıyordu sus esyasi biblo vs gibi seyler cimri degildir zaten ama suan vermiyor sanki acımızdan ölecez o vermiyor diye tobe estagfurullah:KK76:

Benim annemde bana gelirken biseler falan getirir bizimkilerin durumu kötü ama benim düdüklü yok mesela kuru fasulye haslamis dondurucuya koymus verir tursu yapim dedi yok anne dedim simdi babam ise girdi bugun mesaj cektim evli olmam senin yamyam kizin oldugum gercegini değiştirmez baba bana 20 lira versene dicem yazdim babamda helali hos olsun tabiki yazmis kiyamam yazik ya ben isin espirisindeyim tabi:halay:

Back
X