Eşinizin ailesi ile ne sıklıkla görüşüyorsunuz :(

Justholdme_

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
519
127
18
33
Burada az cok bilen biliyordur belki kaynanam ile yasadigm sorun lari nisanliken görümcem evliyken de kaynanam rezil etti hayatmizi smdi neler yaptıni anlatmak istemiyorum hepinizin yasadigi seyler belkide.
Gorumcem evli baska şehirde yaşıyor kaynim evli baska şehirde yaşıyor bir biz varız onlar için aynı şehirde yaşayan
Ben artk ipleri koparmak üzereydm esmde annesini savunuo duruodu
Ama artk oda gördü resti ceknce kendine geldi . aldi annesini konuştu karsisina bana soz verdi birdaha olmayacani büyük luk sende kalsn benm hatrm için ne olur dedi.
Bende son bi kez ses etmedm ama birdaha ayni şeyleri yasatirlarsa alakami kesecegmi soyledm neyse.
Kizlar benim size sorcagm kaynanniza ne sklkla gidiyor sunz biz ilk başlarda cok sk gidiyor dk cok yüz bulmslardi tatil günlernde bile sabahn köründe ariolardi artık haftada bikere gidiyoruz onlar gelrlerse geliyor lar.
Ama ben o kadar sogudum ki oraya gtmek işkence gibi vakit geçmiyor konuşmak istemyrm daralyrm onun yaninda ama muhakkak haftada bikere gidiyoruz bazen katlanamyrm ama ynede sukur diyorum
Sizlerib durumunu merak ediyorum birde ne kadar lk evli olduğunuzu yazarmsnz :(

ayrı şehirlerde ve uzak olmanın iyi tarafları sene de iki kere bir kışın bir yazın 20 gün görüşürüz yetiyor çok şükür :) bu arada 9 yıl oldu evleneli

başka şehirde oldukları için bayramlarda seyranlarda
yani yılda 2 ya da 3 kez görüşüyoruz
4 yıllık evliyim

Türkiye'de ne yazık ki bireyler kendileri de dahil olmak üzere çevresindekiler SINIR bilmiyorlar.

Sınırını çizeceksin, eşine diyeceksin ki "annene gittiğimizde sıkılıyorum, o yüzden bu hafta ben gelmeyeceğim"

Bu kadar normalde.

Ama burası Türkiye ve dediğim gibi insanlar karşısındakinin sınırlarına saygı göstermiyorlar, buna eşler de dahil.

Yapmak istemediğiniz şeyi yapmayın, konu sahibi.

İnatlaşmadan, sertleşmeden...
Bugün evde kalıp kitap okumak istiyorum deyin eşinize mesela. Sen yalnız git istersen deyin.

Kendinize saygı duyun, kendinizi birey olarak görün, eşinizin çantası değilsiniz.

Peki kaynananiz gidince size nasıl davranıyor orada benm gibi hissediyormsnz yada hafta da bir fazla gelio my size
4 yılda tabi dönem dönem değişen durumlar oldu, olabilir
İlk zamanlar daha can sıkıcıydı benim için. Hani oğlum gitti vah vah durumu vardı, annesi değil de anneannesi tarafından.
Bıkkınlık gelmişti, birgün dedim benle olmasa başkası ile evlenecekti dua edin ki benle evlenmiş ben aldığım aile terbiyesinden dolayı hak ettiğiniz şekilde davranmıyorum ben size. Başkası böyle olmazdı.
Afalladılar
Ondan sonracıma da gitmedim bi süre mesela

Yürüyerek 5 dk lik mesafede oturuyorlar ona rağmen hafta da 1 kere gidiyoruz onu da hafta ici bi güne denk getiriyoruz 2-3 saat oturuyoruz
1 buçuk yıllık evliyim

Kv ile aram iyidir. Her gun telde 1 saat kadar konusuruz. Gorusme sikligimiz nadir ama. Denk gelemiyoruz. Durup dururken gel-gitimiz yok.
Kp ile gorusmuyorum. Aramiyorum, aramiyor.
Cocuk olsa daha sik görüşürüz sanırım. Yani bilmiyorum aslinda ama oyle geliyor.
Sizin sartlarinizda hic gorusmemek en mantiklisi duruyor. Cocuk olunca ipler sende olacak zaten. Geldiklerinde de mesafeyi duzgun tutarsan uzulmezsin.

Kv ile aram iyidir. Her gun telde 1 saat kadar konusuruz. Gorusme sikligimiz nadir ama. Denk gelemiyoruz. Durup dururken gel-gitimiz yok.
Kp ile gorusmuyorum. Aramiyorum, aramiyor.
Cocuk olsa daha sik görüşürüz sanırım. Yani bilmiyorum aslinda ama oyle geliyor.
Sizin sartlarinizda hic gorusmemek en mantiklisi duruyor. Cocuk olunca ipler sende olacak zaten. Geldiklerinde de mesafeyi duzgun tutarsan uzulmezsin.
Ben artk hic görüşmeme kararı almıştım. Eşim cok ısrar etti bemim hatrm için soz veriyorum annem bundan sonra sana yne aybi şeyleri yaparsa o zaman kopar ipleri dedi
Annesini karsisina aldi konuştu ama ben blyrm ki yne yapacaklar esimin hatrina tamam dedm gtmeye devam ediyoruz inanin hic istemiyorum işkence gibi

1.5 yıllık evliyiz. Senede 1 biz gideriz memlekete, 1 veya 2 de onlar gelir. Tel de 2 haftada bir ben 2 haftada 1 o arar. Ayda 2 kez konuşuruz hastalık vs yoksa.

Bütün baglarinizi koparmayi nasol becerdnz :(
Ben cok netimdir, esimden vazgecerim beni uzen biriyle gorusmemi isterse ya da eski nisanlisi ile kanka olan ablasi ile kendisi gorusurse. Dedim biter ben de kafa dinlerim ugrasamam, biliyor beni zaten kendiside nefret etmisti firsat bu firsat diye o da baglarini kopardi. Simdi annenle gorus istersen diyorum, sacmalama ne isim olur diyor. Esinle alakali yani. Yoksa benim esim goruselim deseydi ben su an bekardim.

Back
X