Arkadaşlar herkese slm yine ben bir konu açıyorum eşimin ailesyle altlı üstlü oturyoruz geçen eşimin ailesine çıktık bir sorunumuzu halletmeye ben tamammen sakindim ve güzel bir dille bazen araya greblirm baba lafları unutmamak araya griyorum kusura bakma karşılıklı böyle konuşalım dedi olsum kızm dedi başta içimdekileri dökmek istiyorum dedim ben dedimki eşimden başka kimse karışamaz bana özelimize giremez dedim kayınpederim bana gözlerini patlattı ve şöyle dedi susarmısın araya griyorsun lafımı kesiyorsun sert bir şekilde söyledi nedemek karışamayız karışırım dedi ve eşim bu konuşma esnasında hiç bir şey demedi ağzını açmadı ya bana destek olmadı sustu bende skıntıdan bu durumu çok samimi olduğum bir arkadaşıma açıldım arkadaşımın ağzı sıkıdır çünkü patlıyacak durumdaydım elim ayağım boşaldı neyse arkadaşım bu duruma nasıl kayınpederin öyle konuşur dedi kayınpederim böyle konuşmasınamı eşimin bana destek olmamasına mı üzüleyim neyapacağım çok kötü durumdayım siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar ağabeyimde eşi var yengeme annem karışmıyor hiç bir şeyine rahat brakıyorlar yengem çok rahattır ağabeyimle istediklerini yaparlar yengem nekadar şanslı bir gelin ona okadar özeniyorum ki annem gbi melek bir kv ve kp var çoook şanslı çalışıyorumda ben şuan işime bile veremiyorum kendimi ne yapayacağım ben yaa