Eşinizin ailesi size karışıyor mu??????

Arkadaşlar herkese slm yine ben bir konu açıyorum eşimin ailesyle altlı üstlü oturyoruz geçen eşimin ailesine çıktık bir sorunumuzu halletmeye ben tamammen sakindim ve güzel bir dille bazen araya greblirm baba lafları unutmamak araya griyorum kusura bakma karşılıklı böyle konuşalım dedi olsum kızm dedi başta içimdekileri dökmek istiyorum dedim ben dedimki eşimden başka kimse karışamaz bana özelimize giremez dedim kayınpederim bana gözlerini patlattı ve şöyle dedi susarmısın araya griyorsun lafımı kesiyorsun sert bir şekilde söyledi nedemek karışamayız karışırım dedi ve eşim bu konuşma esnasında hiç bir şey demedi ağzını açmadı ya bana destek olmadı sustu bende skıntıdan bu durumu çok samimi olduğum bir arkadaşıma açıldım arkadaşımın ağzı sıkıdır çünkü patlıyacak durumdaydım elim ayağım boşaldı neyse arkadaşım bu duruma nasıl kayınpederin öyle konuşur dedi kayınpederim böyle konuşmasınamı eşimin bana destek olmamasına mı üzüleyim neyapacağım çok kötü durumdayım siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar ağabeyimde eşi var yengeme annem karışmıyor hiç bir şeyine rahat brakıyorlar yengem çok rahattır ağabeyimle istediklerini yaparlar yengem nekadar şanslı bir gelin ona okadar özeniyorum ki annem gbi melek bir kv ve kp var çoook şanslı çalışıyorumda ben şuan işime bile veremiyorum kendimi ne yapayacağım ben yaa
Bizimkiler farklı şehirde olmalarına rağmen karışıyor bir de eşimin ağzından laf alıp akıl veriyorlar sonra evin içinde kutup rüzgarları esiyor. Geneli böyle

Hiç bir konuyu Paylaşmayın Karı koca Arasında halledin... Karıştığı zamanda he yav he diyip geçin kendi kafanıza göre yapın he he diyip dediklerini Takmazsan bi süre sonra karışmaktan Vazgecicektir.. Eşimde bende aileleri hiç bir işimize karıştırmıyoruz yüz bulamadıkları için bişi demiyorlar.. Evlenirken hiç bir şeyimize karışmadılar Fikir bile sormadım kimseye

Arkadaşlar herkese slm yine ben bir konu açıyorum eşimin ailesyle altlı üstlü oturyoruz geçen eşimin ailesine çıktık bir sorunumuzu halletmeye ben tamammen sakindim ve güzel bir dille bazen araya greblirm baba lafları unutmamak araya griyorum kusura bakma karşılıklı böyle konuşalım dedi olsum kızm dedi başta içimdekileri dökmek istiyorum dedim ben dedimki eşimden başka kimse karışamaz bana özelimize giremez dedim kayınpederim bana gözlerini patlattı ve şöyle dedi susarmısın araya griyorsun lafımı kesiyorsun sert bir şekilde söyledi nedemek karışamayız karışırım dedi ve eşim bu konuşma esnasında hiç bir şey demedi ağzını açmadı ya bana destek olmadı sustu bende skıntıdan bu durumu çok samimi olduğum bir arkadaşıma açıldım arkadaşımın ağzı sıkıdır çünkü patlıyacak durumdaydım elim ayağım boşaldı neyse arkadaşım bu duruma nasıl kayınpederin öyle konuşur dedi kayınpederim böyle konuşmasınamı eşimin bana destek olmamasına mı üzüleyim neyapacağım çok kötü durumdayım siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar ağabeyimde eşi var yengeme annem karışmıyor hiç bir şeyine rahat brakıyorlar yengem çok rahattır ağabeyimle istediklerini yaparlar yengem nekadar şanslı bir gelin ona okadar özeniyorum ki annem gbi melek bir kv ve kp var çoook şanslı çalışıyorumda ben şuan işime bile veremiyorum kendimi ne yapayacağım ben yaa
karışırlar canım karışırlar..sen böyle altlı üstlü yakın oturursan daha nelerine karışacaklar nelerine..yeni evlendiğim zamanlar daha taze bir gelinken kaynanam hangi gün yatmamız gerektiğini bile söylerdi..cuma günleri yatın derdi..hayırlı günmüş cuma..sanki başka günler hayırsız..daha neler var anlatsam roman olur..

tavrını kesin koymalısın ,, baştan böyle mi alıştılar acaba,,
ben eşimin ailesiyle yaşadım 3 yıl 4 yıllık evliyim bana bir kere nereye gidiyorsun demişlerdi ,, bende eşimin haberi var dedim kestim..
en yeni olay dün oldu elbise almıştım düğün için onu giydim topukluyu fazla giyince elbisenin boyu kısaldı :KK12: kayınpederimle kayınvalidemin yüzünü görmeliydin ,, ahada böyle :KK53: ben böyle :KK1: eşimse :KK51:
sonra evde eşime dedim kısa buldular galiba diye eşimde ,, kimse karışamaz boşversene dedi :KK37:
yani ne kadar izin verirseniz o kadar yıpranırsınız ..
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Hayır karışamazlar ben onların evliliğine ya da kendilerine karışıyor muyum ki onlar bana ve evliliğime karışacak

Eşin karışmayın ben öyle seviyorum. Sizinle değil benimle evli diyip tavrını kendi koymalı bence. Yoksa sen istediğini söyle fark etmez.

Back
X