mrba kızlar ya ben bişeyi m.edyorum ben kendi babamla çok iyi anlaşırım bana çok düşkündür herşeyi abimle bize sorarrk karar alır ya nasıl anlatym çok düşkünüm babama benm her dediğmi yapar ben ailemden ayrıyım işimden dolayı hep özledm gel der ama sözlümün babası böyl değil işte çok aramaz oğlunu kızını görümcem mesela çok korkar ondan onlar çok farklı annesiyle annem çok benzyolar ama babası farklı yani hemen herşeye kızar ondan korkarlar ya ben nasıl alışcam bilmyorum çok çekiniyrum sözlm onunla ilgili şeyler anlatıyo bna çok tuhaf geliyo ben nawsıl alışcm bu babaya bilmyorum mesela bu hafta sonu babalar günüya nasıl arycam otrdum düşünyorum adamıda öcü gibi anlattım ama benide sever yani bi yemeğe gttiğimz zmn hep ye çeknme bak güzelce ağırlamyoz mu yoksa beğenmedn mi fln der üstme düşer yani ztn babası erken yaşta ölmş kardeşine babalık yapmış kardeşnn eşi gelini gibi oan hiç bişeyd emez bağırmaz gelinlere sesini çıkarmaz sever diyolar akrdeşnn çocuklarına fln çok düşknlerdir onun aricinde herkese hemn bağırır kızar bewnde hiç sevmm böyle kişileri kv hemen bağırır onlarda alışmış bu duruma sözlüme hemn bağırır için zorlancğmı düşünyrum sizinde böyle alışmanız zor oldumu