eşinizin ailesine alışmak kolay mı?

O hiç aramaz sormaz dediğin baba evlendikten sonra bak nasıl arayacak, her halta burnunu sokacak.
Evlenince kıymete biniyor oğulları haberin olsun.
Ayrıca kendi baban gibi annen gibi olmalarını bekleme.
Beklentilerini azalt. Resmi olmak en güzeli.
Merhaba nasılsınız sağolun yeterli.
Ne kadar soğuk ıyy dediğini duyabiliyorum :)
Evlendikten sonra çok değil bir kaç ay sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.:ssz:

aynen arkadaşım katılıyorum :40:

yüksek sesle bağırarak konuşmak ayrı,gövde gösterısi yapar gibi otarite kurmak ayrı, hangisi uyuyor anlattıklarına canım
:40:

hemen herşeye bağıryo ama kv sözlüm ve diğerleri yine yapcağını yapıyo ama yinede korkarlar yani.
aslında bu kadar bağırmasa arada bağırsa daha çok sözünü geçirir ama hep bağırdığı için alışmışlar artık:):)

O hiç aramaz sormaz dediğin baba evlendikten sonra bak nasıl arayacak, her halta burnunu sokacak.
Evlenince kıymete biniyor oğulları haberin olsun.
Ayrıca kendi baban gibi annen gibi olmalarını bekleme.
Beklentilerini azalt. Resmi olmak en güzeli.
Merhaba nasılsınız sağolun yeterli.
Ne kadar soğuk ıyy dediğini duyabiliyorum :)
Evlendikten sonra çok değil bir kaç ay sonra ne demek istediğimi anlayacaksın.:ssz:

soğuk soğuk ıyyyyyyyyyyyyy:D:D:D dedim bile
işte bende böyle olcağını düşündüğüm için açtım bu konuyu ya bencede resmi olcaksın çok karışmycan herşeye içli dışlı olmycan her zamn mesfeli olmak en iyisi ztn kendi annem babam gibi asla olmaz babam benim bitanedir :)

bu erkeklerde ne keramet vvar anlamıyorum çünkü evlendikten sonra acayip bi kıymete biniyolar ...alışmak çok zor çünkü o aile senin her şeyine karışıyor onuda geç kendilerine göre uydurmaya çalışıyolar onu öle yap bunu böle yapma o yemek böle yapılmaz tarzı şeylere gırıyolar en iyiysi hep mesafeli olmak yoksa özellikle görümce ve kv hükmetme çabasına giriyolar

bu erkeklerde ne keramet vvar anlamıyorum çünkü evlendikten sonra acayip bi kıymete biniyolar ...alışmak çok zor çünkü o aile senin her şeyine karışıyor onuda geç kendilerine göre uydurmaya çalışıyolar onu öle yap bunu böle yapma o yemek böle yapılmaz tarzı şeylere gırıyolar en iyiysi hep mesafeli olmak yoksa özellikle görümce ve kv hükmetme çabasına giriyolar

herkezde görümceden şikayetçi arkadaş bendede 2 tane var şimdiden ikiside çok bilmiş:)
bende görümce olcam acaba banada derlermi yaa :)

Aileye alışmaktan ziyade...Bence de sözlünün babasına benzeme riski var.
İllaki öyle olacağı anlamına gelmez ama...
İnsanlar,ailelerinden gördükleri iletişim modelini taklit edebiliyorlar.
Anne-baba veya karı-koca modelini,nasıl gördülerse öyle yaşayabiliyorlar.
Yüksek sesle,sinirli diyalogların yaşandığı bir evden,aynı tarzda iletişim kuran biri çıkabilir.

Aileye alışmaktan ziyade...Bence de sözlünün babasına benzeme riski var.
İllaki öyle olacağı anlamına gelmez ama...
İnsanlar,ailelerinden gördükleri iletişim modelini taklit edebiliyorlar.
Anne-baba veya karı-koca modelini,nasıl gördülerse öyle yaşayabiliyorlar.
Yüksek sesle,sinirli diyalogların yaşandığı bir evden,aynı tarzda iletişim kuran biri çıkabilir.

daha öncede belirtmiştim sözlüm öyle herşeye bağırmaz 3 yıldır tanıyorum ve bana dah sesini yükselttiği zamanlar çok sayılıdır, bağırdığı zamanlar zaten kesin ben çok üzerine gitmişimdir. öyle bişey olacağını pek zannetmiyorum inşallah ilerde olmaz

evleneli yıllar oldu hala alışamadım. özelliklede kayınvalideye. böyle bir insandan başka yoktur yeryüzünde. o kadar farklıyız ki....

Back
X