Tecrübeli ablalarım yardımınıza ihtiyacım var
2 aylık evliyim. Eşinizin ailesine nasıl davranıyorsunuz gerçekten bilmek istiyorum. Ben zaten her zaman herkese karşı mesafeli duran biriyim. Eşimin ailesine karşı da öyleyim. Kv kimseyle iyi geçinemez kendi annesini bile aramaz sormaz 2 kardeşi var onlarla da 0 iletişim. Çünkü sürekli insanlara laf sokma çabası içerisinde. Laf sokunca mutlu oluyor. Kp beni sever bende ona saygısızlık etmediğimi düşünüyorum. Eşimin kardeşi de üniversite için başka bir şehirde buraya gelince bizde kalmışlığı bile vardır çalıştığım halde ne yemek isterse onun için özel olarak yapmışımdır. Ama eşim bu durumdan şikayetçi!
Ailesine karşı mesafeli davrandığımı onlarla görüşmek istemediğimi, soğuk davrandığımı söylüyor. Tabi bu yüzden tartıştığımızda oldu. Evet tamamen kendimi açmıyorum onlara ama mesafeli davranmak istiyorum. Çünkü annesini kendi annem gibi göremiyorum o da beni kendi çocuğu gibi görmüyor. Nişanlıyken birkaç davranışı beni soğutmuştu yalan değil. İçimden samimi olmakta gelmiyor açıkçası! Eşime nasıl davranmamı istiyorsun geldiklerinde üstlerine mi atlayayım, sevgi gösterisi mi yapayım? bir saygısızlık yapmadım hiçkimseye, ama yakında davranamam ben böyleyim dedim. Yanlış mı yapıyorum? Mırç mırç bir ilişki istemiyorum. Çok samimi olmak istemiyorum. Evlerimiz uzak birbirine. Bugün çalışıyorum eşimde ailesine gitti izinli. Akşam yemeğe buraya gel diye ısrar ediyor oraya gitmem saat 8i bulur. Bir daha eve dön yorgun argın. Böyle yaparak bizim daha çok ısınmamızı sağlıyor sanırım. Mutlu oluyor. Ama içimden çok sıkı fıkı olmak gelmiyor!!!