Kızlar kızmayın ama neden herkes şöyle mesafe kurabilirsin böyle reddedersin diye ağız birliği yapmış anlamadım üçüncü sayfanın sonuna kadar okudum kötü insanlar olduğuna dair bir şey yazmamı konu sahibi birbirlerine düşkünler yazmış sadece ben öyle anladım ya da.
Neden daha evlenmeden mesafenin derdindesin,bir evlen bir tart bakalım iyilikten anlayan insanlar mı yoksa iyilikten şımaran tipler mi..
sen sık gittiğinde gözlerinin içi gülüp seni ağırlıyorlar mı yoksa her gittiğinde iş mi bekliyorlar..??
dereyi görmeden paçayı sıvamışsın.
Misal ben çocuk mizaçlı biriyim eşimle sevgiliykende öyleydim ve asla rol yapamam. Annesi ilk başlarda beni çok yadırgadı yüzüme yüzüme kızdı hatta yapma şöyle hareketler çocuk gibi diye arkamdan eşime de kızmış söylenmiş niye böyle davranıyor çocuk gibi diye,sonra evlendik annesi baktı ki ben hala çocuk gibi davranıyorum ama oğlu bu durumdan gayet mutlu kahkahalar havada uçuşuyor ilk zamanlar bu davranışlara kızan bağıran kadın gitti şimdi gelip bizimle güler eğlenir.
Bir gün gitmesem ikinci gün mutlaka giderim evine en az bir gün ara koyarım.Hatta bazen eşim gitmek istemez ben zorlarım.O kadın üç çocuğunu evlendirip koca evde yapayalnız kaldı yanlızlık çekmesin diye kendimi onun yerine koyarım.OFF çenem düştü yine diyeceğim o ki onlar senin eşin olacak hayat arkadaın olacak kişinin ailesi senin de ailen artık bunu böyle zorla da olsa kabul et ve koşulsuz sev. :)