Esinizin ailesiyle zorla gorusturuluyomusunuz?

guiding88

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
8.051
24.516
748
Bıktım ben ya hergün hergün nedir bu annesi üç gündür goremiyomus oğlunu taşra yapıyo tamam oğlu gitsin görsün ben kendi anama gidemiyorum annem geliyo her gececi olduğunda yine aynı mesele haftada iki kere gececi tek kalmamam lazımmış ailesinde kalcakmisim bu adam bikmiyo mu sürekli ayni şeyleri tartışmaktan evde yemek var diyorum annesini ariyo yemeğe sana gelcez diye hiç benim fikrim önemli değil siz olsanız napardiniz ya bu nasıl bi ilişkidir bende söyledim ayrılalım daha iyi diye tartışinca biz huzursuz olunca çocuk daha kötü oluyo diye en iyisi ayrılalım daha iyi olur dedim

görüşmek ayrı, herkesin bu konuya bakışı farklı da.
kendi evim dışında bir evde kalmam için sağlam bir neden olması gerekir.
eşimin de aynen.
sırf o nöbette diye kendi evimi bırakıp bir başkasının evinde kalmam.

Allah kolaylık versin sana canım :KK12: hem evlenip hem anasının dibinden ayrılamayan erkekleri çok sinir bozucu evlenmeyin arkadaşım ayrılamıyorsanız.
Bizde haftada bir gitmeye çalışırız çoğu zaman eşim tek gider.
Valla erken kalkamıyorum kendi görüp geliyor mis gibi en başından beri bilir ama ben çok sevmem gidip gelme olaylarını annemlerede aynıyım :KK51:
Sende konuş hafta bir düzenli gidelim diye ne diyor

Bıktım ben ya hergün hergün nedir bu annesi üç gündür goremiyomus oğlunu taşra yapıyo tamam oğlu gitsin görsün ben kendi anama gidemiyorum annem geliyo her gececi olduğunda yine aynı mesele haftada iki kere gececi tek kalmamam lazımmış ailesinde kalcakmisim bu adam bikmiyo mu sürekli ayni şeyleri tartışmaktan evde yemek var diyorum annesini ariyo yemeğe sana gelcez diye hiç benim fikrim önemli değil siz olsanız napardiniz ya bu nasıl bi ilişkidir bende söyledim ayrılalım daha iyi diye tartışinca biz huzursuz olunca çocuk daha kötü oluyo diye en iyisi ayrılalım daha iyi olur dedim
Önemli konularda ortak noktada buluşamıyorsanız boşanacaksınız. Yapacak başka bir şey yok gibi. Sen annemde ben yaında yokken kalır mısın diye bir sor bakalım, hala kal diyebilecek mi?

Burdaki bayan arkadaşların dertlerini okuya okuya nefret ettim bu erkeklerden. Hepsi mi anacı olur ya. Beni zorla görüştürmez ama aynı ortama girdik mi o an kalp krizi geçireyim de oracıkta can vereyim moduna giriyorum.
yaa iyiler şimdi ama çok şey yasattilar bana o yüzden on yaargiliyim ne kadar iyilik yaparlarsa yapsınlar istemiyorum hergün görüşmek ben anlatamıyorum batıyor bana da evet zorla görüşmek de olmaz komşum la iyiyim üst komşum bi daha onla gorusmuyceksin diyo zihniyete bak kadın tek başına burda uzaktan geldi Yoldaş oluyoduk o beni degistiriyomus herkes beni değiştiriyor onlara göre biktim artık bunlardan

He bide kalıcaksam gider annemde kalırım neden kv me gideyim hoş ben yanlız kalıyorum bi durum olursa
Evet annemde kalamiyorum işte sanki beni anası doğurmus onların soyadını taşıyorum ya onların mantığı bu niye kalıyorum ki hem ayda bi kalsam neyse haftada iki kere niye düzenim bozulsun

Önemli konularda ortak noktada buluşamıyorsanız boşanacaksınız. Yapacak başka bir şey yok gibi. Sen annemde ben yaında yokken kalır mısın diye bir sor bakalım, hala kal diyebilecek mi?
He kalır evet annemlere bile göturmuyo annen niye tek kalıyo gelsin burda kalsın diyo

Allah kolaylık versin sana canım :KK12: hem evlenip hem anasının dibinden ayrılamayan erkekleri çok sinir bozucu evlenmeyin arkadaşım ayrılamıyorsanız.
Bizde haftada bir gitmeye çalışırız çoğu zaman eşim tek gider.
Valla erken kalkamıyorum kendi görüp geliyor mis gibi en başından beri bilir ama ben çok sevmem gidip gelme olaylarını annemlerede aynıyım :KK51:
Sende konuş hafta bir düzenli gidelim diye ne diyor
Çocuk yoktu demi ne diyo ailesi bu işe oğlumu görmeye geliyolar hergun

Evet annemde kalamiyorum işte sanki beni anası doğurmus onların soyadını taşıyorum ya onların mantığı bu niye kalıyorum ki hem ayda bi kalsam neyse haftada iki kere niye düzenim bozulsun
Gerçekten durumun zor ama pasifmi kalıyorsun ki kocana karşı gitmicem gidip annemde kalıcam de veya evimde kalıcam de kavga çıksın kavga çıkmasından korkma veya boşan böyle hayat çekilirmi o_O

Çocuk yoktu demi ne diyo ailesi bu işe oğlumu görmeye geliyolar hergun
Yok çocuğum zaten düşünmüyoruz o yüzden arada söyleselerde çok ısrar edemiyorlar ;) ama olsada kimse her gün gelemezdi evime veya ben gitmezdim yapım bu çünkü :KK51: iş eşlerde bitiyor maalesef seninkide ortayı bulamıyor

He kalır evet annemlere bile göturmuyo annen niye tek kalıyo gelsin burda kalsın diyo
Ben kalmam valla. Yani şöyle: Eşim istediği için kalmam. Yoksa kayınvalidemde annemden rahatım. Ama bunalırsam gitmem yani bir daha... Eşim de zorlayamaz. Senin eşin de zorlamamalı...

yaa iyiler şimdi ama çok şey yasattilar bana o yüzden on yaargiliyim ne kadar iyilik yaparlarsa yapsınlar istemiyorum hergün görüşmek ben anlatamıyorum batıyor bana da evet zorla görüşmek de olmaz komşum la iyiyim üst komşum bi daha onla gorusmuyceksin diyo zihniyete bak kadın tek başına burda uzaktan geldi Yoldaş oluyoduk o beni degistiriyomus herkes beni değiştiriyor onlara göre biktim artık bunlardan

Kendisi gitsin gitmeyin siz, kimse kimseyi sevmeye zorlanamaz, saygi gosterirsiniz bence bu yeterli. Annesini ozlediyse gitsin gorsun bu ne manyakliktir anlamiyorum.
Komsunuzla gorusup gorusmemenize bile nasil karisirlar, yetiskin bir kadina o seni degistiriyor demek ne demek ya resmen kisiliginize zekaniza hakaret ediyorlar...

Nimesay arkadasim niye evinde kalmiyosunki bak benim esimde bu hafta gececi mis gibide evimdeyim evlendigim ilk yaz annemlerde kaliyodum korkuyordum simdi evimdeyim ohh..evinde kal..insanin evi gibi varmi..ne o oyla gocebe gibi..zorbami bu adam..

Öküzlük inadi mod on.
Cok sinirleniyorum böyle seylere. Ben istemedigim sürece kimse beni zorlayamaz anam babam bile olsa.
Gerildim cidden, esinize de cok kizdim.
Orta yol hic mi bulunmaz. Mal gibi oyana buyana evirip ceviriyor tepkini de iplemiyor.
Daha ne denir. Zor. Siz orta yolu bulmaya calisin, israr edin. Yapmayin. Aaaa o ne öyle.

Back
X