- Konu Sahibi melikesurucu
-
canım derdini anlamadım ki ben:44:
Gelmesin evine madem hiç katkısı olmadıysa işte daha ne istiyorsun ki?
Hiç katkısı olmadığı, ilgilenmediği halde evinden çıkmasa herbir şeyine karışsa daha mı iyi olur?
Sen git ziyaretini yap, otur kalk.
Laflarına da "he he" de geç, zaten anlar senin onu önemsemediğini zamanla.
Rahat ol
Ayy bende bişi anlamadım..
şimdi siz evlendiniz kaynananız evinize gelmiyor 1. katta oturuyosunuz hırsız girebilir diyorr... "uyarıyoo girebilir eğer 1. kattaysanız"
Evinizi temizlerken kaynananız mı gelip temizlicekti ben anlamadım kimin kaynanası gelip gelininin evini temizliyorki kadındna temizlik bekliyorsunuz..
Bayramdan bayrama gidin görün oda gelmiyosa gelmesin
Bişide anlamadım ama anladığıma yorum yaptım işte
bana kızacaksın ama genede swöyleyecem.size katkısı eşiniz,bir evlad büyütmek ne kadar zor biliyormusunuz
derde bak
haklısın dert sayılmazzz ama gelip gidenim soruyo kaynanam bu ilçede 25 yıl oturmuşlar küçük yer tanıyorlarr birbirlerini ha bana dert değil onun ayıbı insanlar onu kınıyoo hem bu sıkıntı iişte böle bayramdan bayrama ayda yılda gideceğimiz zaman kafamı kurcalıyo sadece
selam canım ;kadın belkı dawet beklıodr bı akşam yemegıne yada bı pazar kahvaltısına :)) ben gelmek istıyorum diyerek rahatsız etmek istemıodr belkı,benım k.walıdem yurume mesafe ıle 10 dk lık bı yerde oturuyo, 2-3 ayda bı gelır oda ben çaaarcam da,(yaşıtı misafrler gelınce yada annemler falan gelınce) gelir,bende çok sık gıtmem oraya ,ama bunları sorunda yapmam ,sen sıkma canını gelene kapımız acık naapalımm(hee karşılaşınca o bana der 'hiç gelmiyosun' bende ona ' eee sizde hiç gelmiosunz'' ))
Bu gelinleri de anlamiyorum. Kayinvalide cok gelse, "neden geliyor" diye konu acarlar, az gelse "neden gelmiyor" diye sikayet ederler.
Kayinvalide evi duymus "hirsiz girebilir" demisse ne olacak ki, bunu laf sokmak diye algilamissiniz; bence alakasi yok. Bana biraz dertsiz basiniza dert ariyormussunuz gibi geldi. Keyfinize bakin, huzurunuzu bozmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?