eşinizin annesi oğlunun evine hiç gelmemiş hattaaa.........

melikesurucu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
127
0
66
Erzurum
haziranda evlendim kayınvalidemle farklı ilçelrdeyiz ne evin temizlenmesinde eşyalarının yerleşmesinde hiçbir katkısı olmadı düğün günü oğlunun çeyizini gönderirken kayınpeder ve kaynım görmüş evimi ben kuafördeyken gezmişler ama kaynanam evimin kapısı nerden açılır nerde bilmez düğünden bu güne iki kez gittim ben el öpme ve ramazan bayramına bide kısmetse yarın bayram için anlamadığım nasıl davranacağımı bilmediğim konu şu her sohbeti evime komşularıma getiriyo beni eşimin bekarlık kanepesinde oturuyo sanıyormuş ki ayrı oturma grubum var evim 1. katta evi görenlerden biri demişki işte hırsız girebilir diye bide utanmadan laf sokuyo hiç yorum yapmıyom duymamazlığa geliyom ama yok bu sefer başka bişi yapmam lazımmm kessin sesini ne hakkıı ne üstünlüğü ne emeği var anlamıyorummmmmmm sizinde kaynanası böle olan varm ı????

canım derdini anlamadım ki ben:44:
Gelmesin evine madem hiç katkısı olmadıysa işte daha ne istiyorsun ki?
Hiç katkısı olmadığı, ilgilenmediği halde evinden çıkmasa herbir şeyine karışsa daha mı iyi olur?
Sen git ziyaretini yap, otur kalk.
Laflarına da "he he" de geç, zaten anlar senin onu önemsemediğini zamanla.
Rahat ol:1:

bana kızacaksın ama genede swöyleyecem.size katkısı eşiniz,bir evlad büyütmek ne kadar zor biliyormusunuz

Ayy bende bişi anlamadım..
şimdi siz evlendiniz kaynananız evinize gelmiyor 1. katta oturuyosunuz hırsız girebilir diyorr... "uyarıyoo girebilir eğer 1. kattaysanız"
Evinizi temizlerken kaynananız mı gelip temizlicekti ben anlamadım kimin kaynanası gelip gelininin evini temizliyorki kadındna temizlik bekliyorsunuz..

Bayramdan bayrama gidin görün oda gelmiyosa gelmesin

Bişide anlamadım ama anladığıma yorum yaptım işte

canım derdini anlamadım ki ben:44:
Gelmesin evine madem hiç katkısı olmadıysa işte daha ne istiyorsun ki?
Hiç katkısı olmadığı, ilgilenmediği halde evinden çıkmasa herbir şeyine karışsa daha mı iyi olur?
Sen git ziyaretini yap, otur kalk.
Laflarına da "he he" de geç, zaten anlar senin onu önemsemediğini zamanla.
Rahat ol:1:

nişan takılırken kendisi anneme derdiki biz onların herşeylerini tAMAM etmeden rahat edemeyiz gözünüz arkada kalmasınnailem baya uzakta bulunduğum yere kaynanamla aynı ilin farklı ilçelerindeyiz ben şimdi onların hiçbirini görmedimmm hemde arada bişi olmadan
ev ve düğün herşeyi kendim yaptım bide laf etmesi gıcıkk yaneeeeee

Ayy bende bişi anlamadım..
şimdi siz evlendiniz kaynananız evinize gelmiyor 1. katta oturuyosunuz hırsız girebilir diyorr... "uyarıyoo girebilir eğer 1. kattaysanız"
Evinizi temizlerken kaynananız mı gelip temizlicekti ben anlamadım kimin kaynanası gelip gelininin evini temizliyorki kadındna temizlik bekliyorsunuz..

Bayramdan bayrama gidin görün oda gelmiyosa gelmesin

Bişide anlamadım ama anladığıma yorum yaptım işte

şöyle anlatıyım ist.dan gelen akrabaları (1. kat ve pencelerimde parmaklık yok benim yüksek kottan) sanki burası ist. gibi düşündülerki hırsız girer demişlerrrrr bu hanımda o lafı duyuyo sanki görmiş gib eleştiriyo tabi bu sölediği lafların en basiti

bana kızacaksın ama genede swöyleyecem.size katkısı eşiniz,bir evlad büyütmek ne kadar zor biliyormusunuz

asla kızmam haklısınız evlat büyütmek sahibi olmak çok zorrr ama ilk oğlunun düğün hazırlığında neyin nasıl yapılacağını gösterseydi hazırlıklara koştursaydıı söz verdiği gibii 1 saatlik yol gelmek ilgilenmek çok mu zordu bi tek takı töreninde ortaya çıkmak mı anneliik babalık?? ki o törenide mahvettiiiiii

haklısın dert sayılmazzz ama gelip gidenim soruyo kaynanam bu ilçede 25 yıl oturmuşlar küçük yer tanıyorlarr birbirlerini ha bana dert değil onun ayıbı insanlar onu kınıyoo hem bu sıkıntı iişte böle bayramdan bayrama ayda yılda gideceğimiz zaman kafamı kurcalıyo sadece

canim benim, ilk once kizmadigin icin tesekkur ederim...
aklini, gonlunu boyle gecici seylerle yorma, yasadigin anin tadini cikar. sen esinle mutlu ol yeter. kaynanan iyi dusunmus, kotu dusunmus bosver. sen kendi ic huzuruna bak. bunlar en guzel zamanlarin...

canım,sen kayınvalidenin başka birşeylerine kızgınsın ama bize sadece patladığın noktayı anlattın sanırım ;) gelmemesinin bir çok sebebi olabilir,kadın sorumsuz olabilir, evlendirdim işim bitti diye düşünebilir yani cahil olabilir..seni istemeyebilir,sevmeyebilir..eğer böyleyse gelmesin de zaten.boşver,evliliğinin en güzel zamanlarını bunları düşünerek mi geçiriyorsun ? ilerde çok kızarsın kendine.kayınvalidenle mi evlendin? eşine bak sen,önemli olan eşinle mutluluğun!! sana tavsiyem bu forum daki diğer arkadaşlarımızın sorunlarını oku ve ne kadar şanslı olduğunu düşün :) eşinle mutluluklar diliyorum ;)

selam canım ;kadın belkı dawet beklıodr bı akşam yemegıne yada bı pazar kahvaltısına :)) ben gelmek istıyorum diyerek rahatsız etmek istemıodr belkı,benım k.walıdem yurume mesafe ıle 10 dk lık bı yerde oturuyo, 2-3 ayda bı gelır oda ben çaaarcam da,(yaşıtı misafrler gelınce yada annemler falan gelınce) gelir,bende çok sık gıtmem oraya ,ama bunları sorunda yapmam ,sen sıkma canını gelene kapımız acık naapalımm :34: (hee karşılaşınca o bana der 'hiç gelmiyosun' bende ona ' eee sizde hiç gelmiosunz'' ))

selam canım ;kadın belkı dawet beklıodr bı akşam yemegıne yada bı pazar kahvaltısına :)) ben gelmek istıyorum diyerek rahatsız etmek istemıodr belkı,benım k.walıdem yurume mesafe ıle 10 dk lık bı yerde oturuyo, 2-3 ayda bı gelır oda ben çaaarcam da,(yaşıtı misafrler gelınce yada annemler falan gelınce) gelir,bende çok sık gıtmem oraya ,ama bunları sorunda yapmam ,sen sıkma canını gelene kapımız acık naapalımm :34: (hee karşılaşınca o bana der 'hiç gelmiyosun' bende ona ' eee sizde hiç gelmiosunz'' ))

O da bişey mi? benimki karşı binada oturuyor ay da 1 gelir ;))) ben de öyle ?ilk 1 yılımız dip dibe gecti,baktım ki, fazla muhabbet tez ayrılık getiriyor,uzaklaştım ben de!! eeee,, kişiye göre muamele!! şimdi o da mutlu,,ben de.. hatta eşim de!!

aman daha iyi yaa ayda yılda bşr görürsün işte.
hey ay gelip bir hafta kalsa herseyine karıssa dahamı iyi..
ayıpsa onların ayıbı senin değil

Bu gelinleri de anlamiyorum. Kayinvalide cok gelse, "neden geliyor" diye konu acarlar, az gelse "neden gelmiyor" diye sikayet ederler.
Kayinvalide evi duymus "hirsiz girebilir" demisse ne olacak ki, bunu laf sokmak diye algilamissiniz; bence alakasi yok. Bana biraz dertsiz basiniza dert ariyormussunuz gibi geldi. Keyfinize bakin, huzurunuzu bozmayin.

Bu gelinleri de anlamiyorum. Kayinvalide cok gelse, "neden geliyor" diye konu acarlar, az gelse "neden gelmiyor" diye sikayet ederler.
Kayinvalide evi duymus "hirsiz girebilir" demisse ne olacak ki, bunu laf sokmak diye algilamissiniz; bence alakasi yok. Bana biraz dertsiz basiniza dert ariyormussunuz gibi geldi. Keyfinize bakin, huzurunuzu bozmayin.

Canım çok haklisin

Back
X