...eşinizin ayaklarını yıkarmısınız yada yıkdınız mı?o sızın yıkar mı?

şimdiye kadar istemedi ama istese yıkarım. ayaklarına krem sürerim. ve çoraplarını giydirrim.

bizim için farketmez sanırım:) opuyorumnanaktan

Bu ayak olayi cok abartiliyor bence...
Ayakta vücudumuzun bir uzvu...
Su ana kadar yikamadim; ama gerekirse de yikarim...
Bu kompleks yapilacak bir konu degil...
Ohoooo seks yaparken nelerden nelerden igrenmiyoruz da bundan mi igrenicez...
Cok hassas uzuvlar olduklari icin, ufak teknik haraketlerle önsevisme olarak bile kabul edilebilir...

Eşler arasında böyle şeylerin mevzu edilmesi bile garip geliyor bana..
normalde huylandığım şeyler vardır mesela ama nişanlımın hiçbirşeyindne huylanmam..
aynı bardağı kullanmam mesela ailemle bile ama nişanlımla kullanıyorum.
Ayak yıkamaya gelince böyle bir takıntım yok,yıkamak istersem yıkarım ne bileyim çok yorulmuştur,yürümüştür vs üzülürüm yıkarım.. bana itici gelmiyor..
bizde huylanma yok ;))

sevgilim yokken " o da neymiş yok artık hayatta yıkamam" derdim.

şu an öyle düşünmüyorum. çok yorgunsa masaj amaçlı yıkayabilirim. kendi ayağımı da yıkattırırım (kokuşuk olduğu için değil tabii ki yine masaj amaçlı :D ) hatta ara ara yıkatmadan masaj da yaptırıyorum :)

benim için hiç problem olmaz yani.

bende yıkarım eşimde benim ayaklarımı yıkar bunda ne varki. ama biz daha çok ayaklarımızı kendimiz yıkamayı tercih ediyoruz sonrasında kremle masaj eşlere düşüyor tabiiki :)))

ya bu ayak yıkama /yıkamam meselesi bilmem kaç yıldır var..yıkrmısın yıkamazmısın ,ay şöyle yok böyle...yahu ne var bunda..sevdiğin insan ,annende olur,babanda olur,eşinde olur,çocuğunda..sevdiğin insanın ha ayağını yıkamışsın ha elini ha saçını...yıkadığın zaman ne oluyor ki bu konu hep açılıyor ,yıkarmısın yıkamazmısın tartışılıyor...:)

Back
X