Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız?

Eşinizin bir günlük kaçamağına göz yumar mıydınız ?

• Affederim.

OY: 13 3,1%
  • Önce süründürür sonra affederim.

OY: 67 15,7%
  • Asla affetmem !

OY: 323 75,8%
  • İntikam alır ben de aldatırım..

OY: 23 5,4%

• Ankete Katılan
    426

Pluie

Her şey çok güzel olacak
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
965
33
96
Afyon
Kızlar merhaba. Bugünlerde Hülya Avşar'ın bir site üzerinden yaptığı anketleri takip ediyorum. Ve çok ilginç sonuçlar çıkıyor..
Beni en çok şaşırtanlardan birisi "Evliliklerin heyecanının devam etmesi için ne gerekli?" sorusunun galibi olarak "Erkeklerin kaçamak yapmaları" şıkkı seçilmiş..
Yani günümüzde gitgide kadınlar erkeklerin tek gecelik ufak kaçamaklarını göz yummanın ötesinde, bunu gerekli bulur olmuşlar !
Peki ya sizce ? Gözün görmediğine gönül katlanır mı? Bir daha tekrarlanmayacağını bilseniz eşinizin kaçamağını öğrendiğinizde onu affeder misiniz? Yoksa ertesi gün gidip boşanma davanızı mı açarsınız ?

Tek gecelik bişeyse affedilebilir ama alışkanlık yaparsa ya sonra? işte o zaman affetmenin verdiği salaklığa daha çok üzülünür.

erkektir yapar benim mantığıma ters ama oldu da yaptı sürüm sürüm süründürürüm onun üstüne bi daha zor :1:

Ben katılmıyorum bu lafa açıkçası, erkekmiş yaparmış, erkek olunca bişey mi değişiyor ki ? Ben erkeğim, istediğimi yaparım, sen kadınsın, yapamazsın, oldu canım, bende buna göz yumucam, asla affetmem.

aslaaa kabul edilmez bişi ne demek yaa erkektir yapar :S ben öyle erkeğinnnnnn bunu yapan erkek aciz erkektir...yaparsa sürüm sürümm süründürürüm wallaa :)))

Öyle bir durumda sorarım kendisine acaba ben yaparsam aman tek gecelik bir şey deyip affedecek mi o. Eğer affederdim derse ödeşelim o zaman derdim.

Genel olarak hatta çoğunlukla bu haltı erkek milleti yediği için artık erkeklere bu gözle bakılır olmuş bu yüzden "erkektir yapar" cümlesi mecbur kullanılası bi cümle olmuş. Tabii ki böyle bir cümlenin haklı bir yanı yok. Ama işte mecburiyetten kurmuş birisi bu cümleyi.:35::35::35::35::35::35::35:

Arkadaşlar ben konu başlığını yazarken kendi fikrimi belirtmedim. Sadece -sizce?- şeklinde ülkemizde tabu olmuş bir cümleyi yazdım.. Yanlış anlaşılmasın lütfen. Yoksa "Erkektir yapar" cümlesinin karşısında en önde duracak kişilerden biriyimdir :)

kabul edilebilecek, göz yumulabilecek bir şey olarak gördüğümden değil de bana affedermişim gibi geliyor. gurur murur hak getire.

yalnız durup durup laf çarparım, "sen zaten böyle böyle de yaptın" filan derim. pek tatsız olur.

Erkeklerin yedikleri haltlardan sonra sığındıkları, kadınların da başına böyle bir şey geldikten sonra söylediği bir züğürt tesellidir bana göre. İnsan olarak hepimizin nefsi, içgüdüsü var kadın erkek fark etmez herkes kendine sahip çıkacak arkadaş. Kimse kendini kandırmasın boşuna.

Back
X