• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin cebinde...

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düşüncelerimin tercümanı oldun canım...a.s.
çok haklısın.
evet,şüphelenmiş ki bakmış .
neden bakmasın.
adam şüphelense bakmayacakmı karısının ceplerine.
var demekki
bir şüphesi bakmış ve de yanılmamış bulmuş sonuçta aradığını.
bu arada normalde prezervatif kullanıyorlarsa, ayrı tabii.
o zaman pek birşey diyemem..

Bence sorun da burada. Yani şüphelenmekte. Evlilikte şüphe varsa nereye kadar gider merak ediyorum. Her daim şüphelerle yaşayabilirmisiniz? Eşinin cebinde prezarvatif bulması bence üzerinde durulmaması gereken bir detay. Önemli olan eşe güvenin olmamasıdır.

Kimse melek değil ya, insanoğlu bu, şüphelenilebilir. %100 güven insanoğlundan insanoğluna duyulan bir şey olmamalı zaten.Hiçbir şey körü körüne olmamalı.

eşimöin arabasında vardı uzun süre de durdu azar azar gitti falan ama arkadaslarına verdiğini cevresindekilerin kullandığını söylemişti ve o kutu da ona bi arkadası hediye etmişti. biz zaten hap ile korunuyoruz ihtiyacımız yok.
hiç şüphelenip at bunları yok et durmasınlar demedim.
adam yapacak olsa illa ki prexevatif mi taşır yanında.. ya da o kadar aciz bir zampara ise gitsin atsın kendini ne diyim....

bence üzerinde durup kendinizi üzmeyin.

Henüz esi ile yeni barismis bir adamin cebinden prezervatif cikiyorsa ve adamcagizda esine güzellikle izah edecegi yerde git basimdan gibi cirkin sözler söylüyorsa ben pek iyi niyetli düsünemicem...:1closedeyes:

Hadi diyelimki hic bir halt yemedi...yinede evli barkli bir adamin böyle hazirlikli gibi cebinde prezervatif tasimasi süphelenmeyecek bir durumsa bilemiyorum artik...:delphin:

açıkçası eşini tavrı gereğinden fazla pişkince.. birde kafama şu takıldı.... madem eşinin seni aldatacağına inanmıyorsunda neden prezervatif böyle sorun yaratıyor?? hem bukadar problemin üzerine sende hala bu derece iyi niyet hemde bu derece art niyet bir arada gitmemiş doğrusu.. ayrıca... madem eşine ikinci bir şans verdin.. ikinci şansı elde eden adamın davranışlarımı bunlar..?? cebinden prezervatif çıkıyo soruyosun neye benziyo bilmemne diyo... bumudur değer, ilgi, sevgi, bir evliliği kurtarma, düzeltme çabası böyle davranışlardanmı oluşur??? bana çok ters.... yanlış anlama ama eğerki hakkaten diğer arkadaşların yazdığı gibi kovulma tarzı şeyler yaşanmışsa o ikinci şansta hangi akla hizmet verildi ben çözmüş değilim.. asla sorgulamak yargılamak seni kırmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın... aslında başa gelince başka olur gibi gelir ama devir değişti kadın erkek ayrımı git gide yok oluyor söz hakkı çok daha fazla eskiye göre kadının, bunu neden kullanmıyosunuz neden hakkınızı savunmuyosunuz neden bu erkekler bukadar şişiriliyor ben anlamış değilim.. lütfen ayaklarınızı biraz yere basın.... eniyi erkek ölü erkek demiyorum ama arada yaşam destek ünitesinin fişini çeker gibi yapmakta lazım kendilerine.. :))

eşinizleç ok kötü bi tartışma yaşamışsınız evi terk etmişsinz o peşinizden gelip evliliğinizi kurtarmaya çalışyor şizde okeyliyorsun denemeye başlıyorsunuz 2. günün sabahında pantolonunu karşırmak geliyor aklınıza bi bakıyorsunuz prezarvatif cebinde eşinizi kaldırıp bunu neo dluğunu sordğunuzda görmiyor musun ne diye derse sizde neen şans istediğin ozaman diye bağırıken o rahatça ya git başımdan ne aldatması tarzım değil bu ne ozaman gözüme sokar gibi dedimde saçmalama git başımdan dese kılığın kıpırdatmaması akşam konuşuruz hadi geç kalmıyım ben dese naparsınız analamdım niye bize bi şans verdi niye bana acı çektirme derdinde napılır böyle durumdasenağlama
canım ne denir ki bilemedim..diğer yazılarınıda okudum senin Allah yardımcın olsun bana kızmada pekte sağlıklı bir evliliğiniz yok gibi.ayakları üstünde duran bir kadınsın sen önce kendine değer ver ve güven.yeri geldimide çekil gitmek lazım.tamam bekara karı boşamak kolay derler ama...gururda önemli...döv hırpala kov şüpe yaratacak hareketlerde bulun takmıyormuş gibi davran..olmaz yaa.bir kadınında gururu var.evde ne dönüyor tam bilinmez ama eşinle doru düzgün konuşman lazım.en doğru kararı gene sen vereceksin.aile danışmanına giden ve sonuç alan yeni evli çok arkadaşım oldu.yardım alsanız fena olmaz.kendini yıpratmadan çözüm bulmalısın...sevgilera.s.
Hmm üşenmedim eski yazılarınızı okudum. Şİmdi KK'nin diğer bayanları daha objektif yorum yapar umarım. Çünkü ben evli olmadığım için böyle eş, kaynana vs.. konularına çok fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü daha önce yaptım ve objektif davranmadığımı gördüm.Kİmseye yanlış fikir vermek istemem.

1.Eşimi kendime nasıl bağlarım konusunda zaten ilişkide prezarvatif kullandığınızı söylemişsiniz. Eşinizin cebinde bunu bulmanızın ilginç yanı ne?CADIARZU Bunu anlamadım.

2. Çalışıyormuşsunuz. Paranız da var. Ve çoğu konunuzda eşinizin size çok ters davranışlar sergilediği görünüyor. Adam bir de evlenirken yapılan borçları ödüyormuş. Siz de ondan habersiz borç yapmışsınız. Bunu da ikiniz hakkında tuttuğunuz defteri okurken anlamış. Siz bişeyler saklayarak büyük hata yapmışsıız zaten.:1no2:

3. Eşiniz sizden ayrılmak istediğini söylemiş. Evden kovulmuşsunuz. KKda internet kafye gidip yardım istemişsiniz. Şimdi nereye gideyim? Hastanede mi sabahlayayım diye.CADIARZU

4. Eski sevgiliniz aramış. Neyse bu çok sorun olmadan çözülmüş. Çünkü evlendiğinizi bilmeden aramış.CADIARZU

Ve şimdi burda eşinizin cebindeki prearvatiften bahsediyorsunuz. Ve bunların hepsi 1-2 ay içinde olmuş. Bence daha büyük sorunlarınız var. Maaşınızda varken bu kadar aşağılanmaya katlanmayın bence. Ayrıca yazdıklarınızn bazılarında çelişkiler de gördüm ama bu başlıkta yazdıklarınızı da cümle yapınız biraz bozuk olduğu için zorlukla anlayabildim. Ya sizin ve eşinizin psikolojik problemleriniz var. Aile terapistine görünmeniz gerekiyor. Ya da kadınlar kulübünde bir erkekle daha karşı karşıyayız. Ama bu son cümlemden dolayı hemen saldırıya geçmeyin olabiliyor böyle şeyler. Değilseniz üstünüze alınmazsınız. Amacım polemik yaratmak değil...:enbuyukkk:
canım bazılarına katılıyorum.1madde de garip değil demişsin.ama bence evli bir adam cebinde taşıma gereği duymamalı.evi barkı var.cepte taşıyanlar hali hazırda durum çıkar mı ki die düşünen mekanı olmayanlardır....dier yazılarını bende okudum arkadaşın dedektif gibisin kız brawo....ama erkekmi değil mi kimse bilemez admin ve modlar buna karar versin.polemik yaratmak için sölemedim demişsin çok incesin ama benim derdim olsa yazsam ve biri erkek olabilirsin şüpelendim dese kırılırdım.ama okuduğun ve yardımcı olmaya çalıştığın belli çoğuna katılıyoruma.s.
bir evli erkek arkadaşım karısını aldatıyordu ama karısına da öyle iyi davranıyorki sanki aşkımdan geberiyor.tabi bizim hatunun bişeyden haberi yok leyla.ona bunu neden yaptığını vicdanının sızlayıp sızlamadığını sordum bana verdiği cevap karısını aldatmayan erkek mi var demişti.valla bilmem ben artık o kadar çok bu tarz şeylerle karşılaşıyorum ki kimseye yapmaz diyemiyorum.ortalık çok fena erkekler aldatmaya meğilli kadınlar evli bekar sevgilisi var yok hiç umursamıyor erkeklerin koynunda.bizi aldattıkları da yine bir kadın hep şunu derim kadının kadına bu anlamda yapacağını şeytan bile yapamaz.
aldatmayan erkek yoktur lafına inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum...kız evlenmekten korktum...kaydirigubbakcemile3

Bence sorun da burada. Yani şüphelenmekte. Evlilikte şüphe varsa nereye kadar gider merak ediyorum. Her daim şüphelerle yaşayabilirmisiniz? Eşinin cebinde prezarvatif bulması bence üzerinde durulmaması gereken bir detay. Önemli olan eşe güvenin olmamasıdır.
şüphe her zaman olmalı..güveni yıpratmıycak kadar.paronayaya dönüşmicek kadar...kocasını kollayan azda olsa hareketlerine dikkat eden kadın kendinede bakar ve kocasını kaybetmemek için çabalar...insan herkeze körü körüne güvenmemeli bence...güven temelli ama birazda gözleme dayanan ilişkiden yanayım...boş bırakılan herkez herşeyi yapmaya müsaittir bence...ve herkezde aldatma potansiyeli vardır..önemli olan o ortamlara hiç girmemek die düşünüyorum..ben evli değilim ama kocamla korunma yöntemimiz bu olsa bile cebinde gördüğümde şüpelenirdim..ya da hayırdır ev dışında mı bişeyler düşünüyorsun herüüf die takılırdım....ahahaa.s.

açıkçası eşini tavrı gereğinden fazla pişkince.. birde kafama şu takıldı.... madem eşinin seni aldatacağına inanmıyorsunda neden prezervatif böyle sorun yaratıyor?? hem bukadar problemin üzerine sende hala bu derece iyi niyet hemde bu derece art niyet bir arada gitmemiş doğrusu.. ayrıca... madem eşine ikinci bir şans verdin.. ikinci şansı elde eden adamın davranışlarımı bunlar..?? cebinden prezervatif çıkıyo soruyosun neye benziyo bilmemne diyo... bumudur değer, ilgi, sevgi, bir evliliği kurtarma, düzeltme çabası böyle davranışlardanmı oluşur??? bana çok ters.... yanlış anlama ama eğerki hakkaten diğer arkadaşların yazdığı gibi kovulma tarzı şeyler yaşanmışsa o ikinci şansta hangi akla hizmet verildi ben çözmüş değilim.. asla sorgulamak yargılamak seni kırmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın... aslında başa gelince başka olur gibi gelir ama devir değişti kadın erkek ayrımı git gide yok oluyor söz hakkı çok daha fazla eskiye göre kadının, bunu neden kullanmıyosunuz neden hakkınızı savunmuyosunuz neden bu erkekler bukadar şişiriliyor ben anlamış değilim.. lütfen ayaklarınızı biraz yere basın.... eniyi erkek ölü erkek demiyorum ama arada yaşam destek ünitesinin fişini çeker gibi yapmakta lazım kendilerine.. :))

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım ne denir ki bilemedim..diğer yazılarınıda okudum senin Allah yardımcın olsun bana kızmada pekte sağlıklı bir evliliğiniz yok gibi.ayakları üstünde duran bir kadınsın sen önce kendine değer ver ve güven.yeri geldimide çekil gitmek lazım.tamam bekara karı boşamak kolay derler ama...gururda önemli...döv hırpala kov şüpe yaratacak hareketlerde bulun takmıyormuş gibi davran..olmaz yaa.bir kadınında gururu var.evde ne dönüyor tam bilinmez ama eşinle doru düzgün konuşman lazım.en doğru kararı gene sen vereceksin.aile danışmanına giden ve sonuç alan yeni evli çok arkadaşım oldu.yardım alsanız fena olmaz.kendini yıpratmadan çözüm bulmalısın...sevgilera.s.

canım bazılarına katılıyorum.1madde de garip değil demişsin.ama bence evli bir adam cebinde taşıma gereği duymamalı.evi barkı var.cepte taşıyanlar hali hazırda durum çıkar mı ki die düşünen mekanı olmayanlardır....dier yazılarını bende okudum arkadaşın dedektif gibisin kız brawo....ama erkekmi değil mi kimse bilemez admin ve modlar buna karar versin.polemik yaratmak için sölemedim demişsin çok incesin ama benim derdim olsa yazsam ve biri erkek olabilirsin şüpelendim dese kırılırdım.ama okuduğun ve yardımcı olmaya çalıştığın belli çoğuna katılıyoruma.s.

aldatmayan erkek yoktur lafına inanmıyorum ya da inanmak istemiyorum...kız evlenmekten korktum...kaydirigubbakcemile3

şüphe her zaman olmalı..güveni yıpratmıycak kadar.paronayaya dönüşmicek kadar...kocasını kollayan azda olsa hareketlerine dikkat eden kadın kendinede bakar ve kocasını kaybetmemek için çabalar...insan herkeze körü körüne güvenmemeli bence...güven temelli ama birazda gözleme dayanan ilişkiden yanayım...boş bırakılan herkez herşeyi yapmaya müsaittir bence...ve herkezde aldatma potansiyeli vardır..önemli olan o ortamlara hiç girmemek die düşünüyorum..ben evli değilim ama kocamla korunma yöntemimiz bu olsa bile cebinde gördüğümde şüpelenirdim..ya da hayırdır ev dışında mı bişeyler düşünüyorsun herüüf die takılırdım....ahahaa.s.

Her zaman şüpheyi içinizde barındıracaksanız dedektif gibi bir hayat geçirirsiniz. 19 yıllık evliliğimde ne eşim benden nede ben eşimden asla şüphelenmedik, daha doğrusu birbirimize güvendik, ben aldatmadım (eşim tarafından sizin tabirinizle boş bırakıldığım halde) eşimde aldatmadı , nereden biliyorum? Biliyorum çünkü adam her daim yanımda gece ben uyuduktan sonra gidip aldatıyorsa bilemem (ki bende onu boş bıraktığım halde).
Yani güzelim işin özü eşlerin birbirine güvenleri yoksa iş biraz zor.

Her zaman şüpheyi içinizde barındıracaksanız dedektif gibi bir hayat geçirirsiniz. 19 yıllık evliliğimde ne eşim benden nede ben eşimden asla şüphelenmedik, daha doğrusu birbirimize güvendik, ben aldatmadım (eşim tarafından sizin tabirinizle boş bırakıldığım halde) eşimde aldatmadı , nereden biliyorum? Biliyorum çünkü adam her daim yanımda gece ben uyuduktan sonra gidip aldatıyorsa bilemem (ki bende onu boş bıraktığım halde).
Yani güzelim işin özü eşlerin birbirine güvenleri yoksa iş biraz zor.

Sizinle aynı fikirdeyim şüpheyle yaşamak mayın tarlasında yürümeye çalışmak gibi bence.. Eşler birbirine güvenmiyorsa eşlerden biri diğerini aldatıyorsa nereye gider o evlilik.. Ayrıca konu eşinin cebinde bulunan prazervatif yaa bir insan kullanıyorsa neden bulduğuna şaşırırki:uhm:
Hani kullanmıyorsan zaten ne tepki vericeğini bilirsin herhalde.. Benim eşimin cebini karıştırmam için ona güvenmemem gerekir güvenmediğim bir insanla da yaşamak zindan olurdu bana..

Valla bence bu olaya yaptığı açıklama çok saçma olur...
Bence gayet açık ve net....

hic bise yapmazdim,o verdigim sansida geri alir ,geldigim yere geri donerdim,,,

onuda perzarvatifleriyle basbasa birakirdim,artik sisirip balonmu yapar,yoksa baska seymi,gule gule paralansin seyinde.........:kahve:

:roflol: :roflol: :roflol:

Back
X