Esinizin cep telefonunu karistirir mail adresine bakarmisiniz?

hayatta kontrol falan etmem...bana yapılmasını istemediğim şeyleri başkasına yapmam...mektupları bile açmam,fatura bile olsa,bu yüzden bozuştuk bir gün...o da bana gelen mektubu açtı...bende kızdım...fatura da olsa açmam...neyse ki şimdi o da aynı saygıyı bana gösteriyor...

Arada bir bakarim ne yalan soyleyeyim,erkek milleti bu sagi solu belli olmaz,helede benimkinin sulalesi sabikali hic guvenmemek lazim,hic belli etmem ama o ayri mesele.

arada bakiyorum
bunda bir acaiplikte göremiyroum.
yeri geliyor oda benim telefonuma bakiyor felan
birbirimizin her türlü şifresini biliriz gizli saklimiz yoktur.

telefonuna dokunmam gerekde duymuyorum...
maillerinide o hergun acamadigi icin arada bir acip temizlik yapiyorum
tabi kendisinin bu durumdan haberi var...

Ben cep telefonunu da maillerini de karıştırmam.
Aklıma da gelmiyor açıkçası.
Ama şüphelendiğim birşey olursa karıştırırdım tabiki.:icecream:

Ben eskiden kontrol ederdim.Yalan yalnış kişileri sevgilisi sanmıştım çok utanmıştım :) Burçin isminde erkek olurmu demeyin oluyor :) yerin dibine girmiştim.Bir iki kere baktım şimdi bakmıyorum artık.Ama şeytan dürterse bakarım tabii...

valla eşimin işi dolayısıyla binlerce bilmediğim numara oluyor telinde.
babamda aynı iş yaptığından ondan alışığım birde.
hepsini sormaya kalksaaaam oooo verem olurum beee..

Maillerine bazen bakabilirm . Ama eşim yanındayken onun msn sini açtığımda bakarım.
Yoksa başka zaman ne gelmiş diye özellikle açmam.
Ama her ikimizde bütün mail adreslerimizde, heryerde ortak şifre kullanırız zaten.
Cep telefonunu da pek kurcalamam. Bazen arayan kişiyi tanımıyorsa bakarız bende kayıtlımı diye o kadar.
Bu konularda pek meraklı değilim sanırım.

Güvensizlikle alakası yok sadece merak ettiğim için bakarım. Şİfremi hiç istemedi ama ben verdim kesin çoktan unutmuştur, maillerine bakabilr hiç. rahatsız olmam :) Telefonu zaten hep bende olur oda istediği zaman açıp bakar. Bu birbirimizer güvenmediğimizden değil birbirimize ait olan herşeyde ayrım yapmadığımızdan yani onun mailini kendiminki gibi bile kullanırım oda benimkini. Biz herşeyi ikimiz bir bütünmüş gibi karşıladığımız için yani benim özelim onun özeli yok.. Sadece ikimizin başkalarından ayrı özeli var, ve yok saygı yok şu yok bu diye yada ona özel diye karıştırmasam, yada o benimkini rahatsız olurum çünkü biz birbirimizin herşeyi olmayı kabul ettik herşey demek o ben ben o olmuşum demektir....

bakın kızlar eşinizin telefonunu onun yanında bakın rahatsız olursa bir sorun vardır msn şifresini biliyorsanız ve telefonunu saklama gereği duymuyorsa o zaman güvenebilirsiniz çünkü aldatan erkek ilk burdan kendini ele verirmiş

ben eşime sonsuz güveniri her şeyimiz ortadadır ama laf aramızda ara sırada böyle yoklamalar çekerim

bende bakarım kurcalarım didik ederim:D fazlamı kıskancım neeee ama onada güvenirim yaaa
yapmıcanı bile bile bakıyom benimkisi öylesineee oyyyy erkegim benim

bende genelde hepbakarım alışkanlık gıbı bırsey guvenmemk degılde tedbırı elden bırakmamk her an arkasındayın tek yanlışta olay bıter

genelde her sabah o bakmadan maillerine bakarım cep telefonunada bakarım eğer arananlar silinmişse hafif gıcıklanırım o da siliyo sürekli nedense ben üstüne gideyim bakalım biraz bu konununun

Back
X