Eşinizin cocugu olma ihtimali %0 napardiniz?

schtzi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2014
356
224
53
32
Eşinizin cocuk olma ihtimali%0 olsa napardiniz? evet bir yakinimin eşi sperm üretmiyormus tedavi oluyor ama sonuç ortada abiside bu durumda ve 12 yıldır hala tedavide doktor imkansızı oynuyoruz demis açıkça ya siz bu durumda olsaniz napardiniz?not= evlatlık alma fikrine hiç yanaşmıyor.

evlat edinirdim yazacaktim yanasmiyor demissiniz. o zaman cocuksuz birbirine yeten seven bir cift olarak devam ederdim yapacak baska birsey kalmiyor

yapacak birsey yok olmuyorsa bebek olmadan hayatımıza devam ederiz

Olmuyorsa olmuyordur, nasıl bir destek arıyorsunuz buradan?
Sizin kafanızda boşanmak var da o fikri vicdanen temize çekecek destek mi bekliyorsunuz?

Aynı şeyi eşiniz size yapsa, çocuğunuz olmuyor diye ayrılsa konu açardınız cümbür cemaat saydırırdık adama.

Çok seviyorsam, cok iyi anlasiyorsam kaderime razı olurdum

evlatliğa yanasmiyorsa hassasiyeti var kendi çocuğu olması konusunda demekki onun disnda seviyorsa ve mutluysa öyle yaşamalı esiyle olmuyorsa hayirlisı herseyin vardır bi hikmeti....

Çocuğu olmuyor diye eşimi terketmezdim ama benden elimdeki tek şans olan evlatlık edinmeyi alırsa onun bana karşı aynı derecede sevgisi olmadigini anlar yollarimizi ayirirdim...

Hic bisey yapmam
Insan hayatina cocuk yapmak icin mi devam ediyor? Zaten gerçekten cocuklari sevseydi evlat edinirlerdi.

Evet cocuk bir askin meyvesidir. Ama meyvesiz de nice ulu camlar cinarlar yok mu?

Eşinizin cocuk olma ihtimali%0 olsa napardiniz? evet bir yakinimin eşi sperm üretmiyormus tedavi oluyor ama sonuç ortada abiside bu durumda ve 12 yıldır hala tedavide doktor imkansızı oynuyoruz demis açıkça ya siz bu durumda olsaniz napardiniz?not= evlatlık alma fikrine hiç yanaşmıyor.
Bizim de olmuyo.. Ama tıp ilerledi %0 diye bisey yok.. Tedavisi var ameliyatı var.. Kök hucre üstüne çalışmalar da var.. Cocuk ozlemi cok cok zor olsa da hayatın gayesi cocuk degil.. Ben de pek sıcak bakmıyorum evlat edinmeye. Rabbim nasip edecekse yaşarız insallah bi gun biz de.. Onemli olan esimin,benim sağlığım.. Bugünümüze şükür..

Herşey çocuk demek değil.Kendisi aynı durumda olsa eşinden beklentisi ne olurdu?Bunu düşünerek kendi cevabını bulur.

bizimde olmuyo mutlu huzurlu bi şekilde evliliğimize devam ediyoruz çok şükür. bu durum evliliğimizi hiç etkilemedi, etkilemezde:nazar:

Bu durum kimsenin elinde değil ki herkesin başına gelebilir bu dua etmekten başka çare yok . Benim bi tanıdığım var kadına bekarken cocugun olmaz hicbirzaman demis evlenirken soyledi esine eside ben seni sen oldugun icin seviyorum Allah ol derse olur demis sonra evlrndiler ikiz bebekleri oldu. Umudu kaybetmesin

eşinizin çocuğu olmuyo evlatlıkta edinmiyo bak zaten abisininde 12 yıldır olmuyomuş onun çocuğu olmaz boşan gitsin..dememizimi bekliyorsunuz ne bekliyorsunuz burdan anlayamadım sizin eşinizle evlenmenizin sebebi bir çocuğunuzun olmasımıydı bence bunu bu kadar takmayın çocuksuz çok aile var gayet t mutlu devam eden aynı durumda sizde olabilirdiniz sizinde olmayabilirdi bence asıl şimdi eşinizin yanında olmanız gerekir.ayrıca imkansız die bişey yok rabbim yeterki istesin.bizim akrabanın 15 yıl sonra ikizleri oldu yine bi arkadaşımında yüzüne doktor boşuna gelmişsin senin çocuğun olmaz demişti ama o ay içinde hamile kaldı doktorlara fazla takılmayn inş olur çocuğunuz dua edin eşinizle birbirinize kenetlenin

Mutlu olmanız için illa çocuk mu olması lazım ?? Takıntınız yoksa ve eşinizle iyiyseniz yapıcak birşey yok.

boyle bir durumda allahin mucizesine siginirdim...doktor olmucak derse olmucak diye bise yok allah ol emri verirse sprem bahane...oyuzden galiba ben bosanmazdim ya cok Uzucu

Sevinirdim. Korunma ihtiyacı yok. Kafa rahat ne güzel. Dünyayı gezer her yerde sevişirdim. Her çiftin çocuğu olmak zorunda degil.

Keşke yanassalar, eşim eşimdir çocuk yapıp yapmaması önemli değil sonuçta severek evlendilerse illa çocuk diye diretmiyorlarsa zaten ortada bi sorun göremiyorum ben

Back
X