Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kusura bakmayın ama, yıl olmuş 2017.Şimdi herşeyin çaresi var ve cocuk sahibi olamayanlarında tabii.Ayrıca bu rahatsızlık sizdede olabilirdi, o zaman bu soruyu esiniz size sorsa ne hissederdiniz?
Yazık,yapmayın
Eşinizin cocuk olma ihtimali%0 olsa napardiniz? evet bir yakinimin eşi sperm üretmiyormus tedavi oluyor ama sonuç ortada abiside bu durumda ve 12 yıldır hala tedavide doktor imkansızı oynuyoruz demis açıkça ya siz bu durumda olsaniz napardiniz?not= evlatlık alma fikrine hiç yanaşmıyor.
Allah hayırlı ve ömürlü evlat versin. Allah'a hamileliğimden önce hep evlat acısıyla beni sınayacaksan,hayırsız olacak bana göz yaşı döktürecekse verme Allah'ım diye dua etmiştim. Arkadaşınız hakkında hayırlısı bu belki de. Çocuk bu hep Bebek kalmıyorlar. Hayat boyu sorumluluk. Çok üzülmesin eşine sarılsın. Dangalak insanlar çok olur kulak asmasın.