• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin en tatlı / masum / yirim seni beeeennn dediğiniz halleri...?

ezberbozanlale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2011
576
2
0
İstanbul
Eşinizin yanakları sıkılası,masum,şirin hallerini yazalım.bazen yaptığı bişey karşısında hangi ifadeyi kullanacağınızı bilemeyip onu sadece sarılıp öptüğünüz,yanaktan bi makas aldığınız durumlar vardır ya,hani küçük bi çocukmuş gibi, işte onları soruyorum.:48:
Hadi buyrun .... :10:

ben de uykudan uyandığı haline bayılıyorum... bu aralar özellikle sahura kaldırırken ki halleri.. zor ayılıyor, yüzü-gözü şüşmüşşş, oturur pozisyonda ayılana kadar bekliyor.. ooy aynı bebekler gibii :emir_bebek: yiriimmm :16:

Kızınca gargamel, kahkahayla gülünce şirin oluyo benim aşkımmmmm:86:
Yanaklarını, burnunu sıkıp cücüğünü (yanlış anlaşılmasın sakal) çekip duruyorum:60::1:

uyurken tabiki de :) :69::69::69: oyyy uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi o zamanlar.

bir de bana süpriz yaptığında o tatlı halleri :69::69::69::93:

ustalıkla laf soktuğumda yani tam taşı gediğine küt diye koyduğumda ;bazen anlamaz o neydi taş mıydı nereye geldi? Şapşal şapşal bakar.O zaman hiç kıyamam uyy uyy yerim seni ben der öperim....:9:
Bide benim harcamalarımı denetlemeye çalışırken hesabın ve ekstrelerin içinden çıkamaz o zamanda tatlı olur..:53:
Ama uyandığında hiç bulaşmam - hi Hitler der geçerim.Neme lazım nazi subayına belli olmaz.:27:

ustalıkla laf soktuğumda yani tam taşı gediğine küt diye koyduğumda ;bazen anlamaz o neydi taş mıydı nereye geldi? Şapşal şapşal bakar.O zaman hiç kıyamam uyy uyy yerim seni ben der öperim....:9:
Bide benim harcamalarımı denetlemeye çalışırken hesabın ve ekstrelerin içinden çıkamaz o zamanda tatlı olur..:53:
Ama uyandığında hiç bulaşmam - hi Hitler der geçerim.Neme lazım nazi subayına belli olmaz.:27:

:52::52::52:şu kırmızı işaretledğim kısma bayıldım:60::60::27:bu kadınlardan korkulur yaniii:8:

Özellikle uyandıktan sonraki hali...

Gözler japon gibi şişmiş, yüzde bir masumluk,alık alık bakmalar...:9:

Kedi gibi seviyorum onun her o halini gördüğümde...:103:

ben en çok uzanırken yanıma geliyo yanagıma gözünü açıp kapatıyo sonra yüzüne bakıyorum çok masum oluyo bayılıyorum o haline:))

dizine yatırıp tatlı tatlı şarkı söylemesi,saçımı okşaması,gözlerime bakması ninni gibi oyyy anı bozmamak için zor tutuyorum kendimi öpmemek içinde :D uyuyorum zaten sonra :1::1::1: bazen bilerek uyutuyor sanırım uyandıgımda kumamla ( erkek arkadası hamdi :1:) playstation oynuyorlar.uyuzlar:9:

Back
X