• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin hatasının bedelini siz ödemek zorunda mısınız?

sana yalan söyleyen eşinin başı derde girse arkasında durur musun?

• Ankete Katılan
    8
  • Anket Kapalı .

miralife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
3.464
20
118
eşleniz sizden gizli işler yapıyor ve siz bunu bilmiyorsunuz ama bir gün eşinizin gizli olan herşeyi parasına kadar işine kadar ortaya çıkıyor ve ne işi kalıyor ortada nede sizin güveniniz siz onun hatasının bedelini öder misiniz ? gerçekten bunu sizden habersiz olarak yapan birine değer görür müsünüz.?

Son düzenleme:
allah yardımcısı olsun der,yine de destek olmaya devam ederdim....
evlilikler de güven çok önemlidir ama bir hata yapmışsa bedeli ayrılık olmamalı...ben kendi adıma eşime bir şans daha verirdim...en zor anında onu terk etmezdim...tekrarı olursa o zman ayrılmayı düşünürdüm...ben öyle düşünüyorum....

teşekkür ederim umarım başımıza gelmez ama bencede hata bir kere olursa hatadır affedilir dierleri ise hata diil ödenmemesi gereken bedeldir...anket hazırladım bide ona bak istersen ama daa ilk günüm pek beceremedim bunu ablam açtı bana ben ilk kez bakıorum daa acemiyim yani ..denersen sevinirim..hoşçakal!:kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN CANIM...bu konu oldukça derin.. ama eşimin benden gizlidiği herşeye kızarım.hayatı ne için paylaşıyoruz ki... neden evliyiz o zaman... gizlilik niye... sonrasında bu gibi bir durumla karsı karsıya kalmak büyük bir yıkım elbette... ve ardından gelen bir çok soru olacak elbet....''neden'' ''niye''??? bunların cvplarının önemi cok büyük ve suç unsuru gerçekliliği daha da önemli bir sorun... yasal olmayan bir suçu türlü oyunlarla beni ve yavrumuzu hiç düşünmeden,bilinçszce,özgürce,başına buyruk bir şekilde yaşadığı ,yaptıgı tüm hataları ve bu hataların bedelini tabiki ödemek zorunda kalacak ...peki ama sen ve yavrun... bunlardan 1 haber iken,bunlarla nasıl yüzleşir,nasıl kabullenebilirsiniz ki... eşindem tüm cvpları almadan karar veremezdim ve sonucu beklerdim... ama eşimden ve türlü huylarından ve sucundan eminsem sanırım arkasında duramazdım ...

gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcın olsun
ne diyiceğimi bilmiyorum hiç bir zaman büyük konuşmam insanın başına her an herşey gelebilir ben yapmam ben etmem diyemem o anki duruma bağlı

kaydirigubbakcemile5teşekkür ederim ... allahtan sizin gibi ince ruhlu hlden anlayan insanlar var .iyi ki varsınız..

ankete girmek ister msin bak soruşu: sana yalan söleyen eşinin başı girse arkasında dururmusun

Ne kadar benciliz yada ne kadar fedakarız evliliklerimiz adına acaba...?
Ne kadar yürekliyiz ,ne kadar sabırlı ne kadar seviyoruz ve bedelini ödeyebiliyoruz....
Ben asla yalnız bırakmaz ve dört elle onun hatasına telafi etmesine yardımcı olur ve onun yanında olurum be bir daha ki hatasını da asla affetmemek üzere hep yanında olmak için sevgimle savaşa girerdim onun adına da....

Hayır!
Benden gizli işleri,düşünceleri,duyguları olabilir..
Ama ikimizin hayatını etkileyen,evliliğimizi zora sokacak kararları bensiz aldıysa o adamın bana olan saygısından ve sevgisinden şüphe ederim ben..:mymeka:
Beraber ortak bir yaşam şeklimiz yoksa neden sürdürüyoruz ki bu evliliği?:kızgın:
Herkes kendi kendine risk alsın,batsın,çıksın o zaman tek başına..
Kızarım ben..:delphin:

hayır!
benden gizli işleri,düşünceleri,duyguları olabilir..
ama ikimizin hayatını etkileyen,evliliğimizi zora sokacak kararları bensiz aldıysa o adamın bana olan saygısından ve sevgisinden şüphe ederim ben..:mymeka:
beraber ortak bir yaşam şeklimiz yoksa neden sürdürüyoruz ki bu evliliği?:kızgın:
herkes kendi kendine risk alsın,batsın,çıksın o zaman tek başına..
kızarım ben..:delphin:
her kötü de bir hayır vardır canım ...
Bundada bir hayrı ki var ki olacağı varmış der yola devam etmek düşene bir tekme atmaktan daha hayırlısı olacak ve hatasının ardından sana yaranmak ve nu hatayı unutturmak adına bence sana tapacaktır bile ....

fedakar olurken bır zaman sonra karşımızdakıne hatalarını ıma edeceksek ılk anda kabul etmemek gerek cunku cok agır bır sorumluluk kolay kolay aşılmıyor....

her kötü de bir hayır vardır canım ...
Bundada bir hayrı ki var ki olacağı varmış der yola devam etmek düşene bir tekme atmaktan daha hayırlısı olacak ve hatasının ardından sana yaranmak ve nu hatayı unutturmak adına bence sana tapacaktır bile ....

Ben de inanırım her işte bir hayır olduğuna..
Ancak bensiz yola başlayan bir adam yolun sonunda beni bulamaz..
Aldığım yaraları nasıl saracak ki?:delphin:
Hiç kimsenin bana yaranmasını ya da tövbe haşa tapmasını istemem..
Sadece eş sıfatını taşıdığım için saygı isterim,paylaşım isterim ben..
He iş değişikliği yapacaktır,büyük bir işe atılım için risk alacaktır,istifa edecektir,borç alacaktır vs. vs. oturup adam gibi anlatmak,güzellikle konuşmak varken beni yok saymasını nasıl affedebilirim ki?:kızgın:

bana sormadan arkamdan iş çeviren adam, başına birşey geldiğinde tek başına mücadele etmeyi göze almıştır...
çok çok istisnai durumlar olabilir belki ama inan ki nasıl istisna bir durum olabilir o şu anda aklıma gelmiyor..

Back
X