Esinizin her dediğini yaparmısiniz?

Esinizin her dediğini sorgusuz yaparmısiniz

• Evet yaparim

OY: 23 17,3%
  • Hayır yapmam

OY: 110 82,7%

• Ankete Katılan
    133
  • Anket Kapalı .

semus06

Özletme bebeğim
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
1.463
1.146
198
33
iyi geceler hanımlar benimde cok kafama takılır oldu bu soru çünkü son Zaman'larda hep tartışır olduk merak ediyorum bir es in her dediği yapılmalimi ?mesela bir örnek veriyorum su anda esim is icin şehir dışında bende 15 gün oluyor isi bırakalı sabah 7 aksam 6 ve cok yorucu bir iste çalışıyordum ee Haliliyle ev hayatına geçiş yapınca geç yatıp geç kalkmak (yatış 12-1 kalkış 10)istiyorum ama bunun yüzünden tartıştık az önce uyusuk oluyormusum 11 de yatıp 9 da kalkmamı istedi bende itiraz ettim bırak biraz tadını çıkarayım nasil olsa bebis olunca yatamam dedim (bu arada 3bucuk senelik evliyiz önümüzdeki ay Bebek tedavisine başlayacağız )ben itiraz edincede en ufak mesele de Bile sözünü geçiremiyormus bana konu bu ve bunun benzeri Seyler yanı hep sorguluyormuşum dediğini yapmıyormuşum gerçekten sinir oldum bunun icin tartıştığımız için

Söz dinletememek ne demek ya, sorguluyorsun ne demek, sanki itaat edecek evcil hayvan mı var karşısında. Ben yapmam her dediğini, o da bana "şunu yap" gibi bir şey söylemez zaten.

Düzeltiyorum, evcil hayvan da itaat etmesin, kimse kimseye boyun eğmesin. Özgürlük güzel.

Her dediğini yapmak değil de iyiliginiz için söylediği birseyi dikkate alabilirsiniz..
Eşlerin uyku saatleri birbirini tutmayınca çok zor.. geç yatıp geç kalkan enerjik kalkmayan kişiye tahammül etmek de zor.. ben öyleyim mesela.. Eşim de biraz erken yatsan der hep..

İşime geleni yaparım,işime gelmeyeni ya bakarız deyip sallarım yada doğrudan yapamam derim.
Eşim benim dediklerimin yüzde doksanını yapar.başında bazı dediklerime, hayır dese de bişekilde ikna ederim kendi kararıymış sanıp yapar:))
Eşim kızımızın uyku saatine bile karışamaz ,benimkine karışmak ne haddine.

Her dediğini yapmak değil de iyiliginiz için söylediği birseyi dikkate alabilirsiniz..
Eşlerin uyku saatleri birbirini tutmayınca çok zor.. geç yatıp geç kalkan enerjik kalkmayan kişiye tahammül etmek de zor.. ben öyleyim mesela.. Eşim de biraz erken yatsan der hep..
Ben zaten öğlene kadar yatmıyorum yorucu bir isten çıktığım icin dinlenmek istiyorum hazır esin de yokken geldiğinde zaten tedavi gibi bir zorlu surece gireceğiz

İşime geleni yaparım,işime gelmeyeni ya bakarız deyip sallarım yada doğrudan yapamam derim.
Eşim benim dediklerimin yüzde doksanını yapar.başında bazı dediklerine hayır dese de bişekilde ikna ederim kendi kararıymış sanıp yapar:))
Bende oyle yapsam beceremiyorum ben senin dediklerini yapıyorum diyor oysaki her es in yapması gereken normal seyler bahsettiği seyler de

Ne demek lafini gecirmek. Evlilik bir iktidar alani değildir, asla olmamalıdır. Kimse kimseye soz dinletmeye calismadan yasamalidir. Istediginiz saatte yatip kalkarsiniz elbette.
İste bunu anlatamıyorum biraz eski kafa oyle bir aile de büyümüş ben de tam tersi cok rahat yetiştim bu yüzden catisiyoruz aslında

Yorgunken biraz daha erken yat 1 saat de erken kalk gibi anladım Eşinizin isteğini.. tabiki uymak zorunda değilsiniz.. ortada bulusulabilir sanki

Söz dinletememek ne demek ya, sorguluyorsun ne demek, sanki itaat edecek evcil hayvan mı var karşısında. Ben yapmam her dediğini, o da bana "şunu yap" gibi bir şey söylemez zaten.

Düzeltiyorum, evcil hayvan da itaat etmesin, kimse kimseye boyun eğmesin. Özgürlük güzel.
Bende böyle davranmasına sinir oluyorum Nasıl duzeltecegim bu davranışlarını bilmiyorum gerçekten

Yorgunken biraz daha erken yat 1 saat de erken kalk gibi anladım Eşinizin isteğini.. tabiki uymak zorunda değilsiniz.. ortada bulusulabilir sanki
İsi yeni bıraktığım icin biraz pineklik yapmak istiyorum hazır esimde şehir dışındayken o gelince Nasıl olsa beraber yatacağız oyle bir sorununuz kalmayacak

Back
X