• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin iş arkadaşları

ısrarla tanıştırmak istemesini anlamadım.
evli olsalar iş dışında ailece görüşme niyeti olabilirdi.
ama bekar kız arkadaşıyla denk gelirse usulen tanışılır.
neden ille tanışmanızı istiyor.
belki sen tanıyıp ortada bişey olmadığını gör rahat et diye düşünüyor.

düşündümde sinirlerime hakim olup bende tanışırsam belki içimi kemiren bu kurttan kurtulurum.hem eşimin benden asla vazgeçmeyeceğinide görsün değil mi

madem eşiniz tanıştırmak istiyor tanışın derim ben.birde haddim olmayarak bir tüyo vermek istiyorum.sözlümün işyerindede birçok kız var mesle güzellikse eğer açıkça söylemek gerekirse göz var nizam var bir iki tanesi benden çok daha güzel alımlı kızlar.ama işyerine gittiğim herhangi bir günde o kızlarla karsılastığım zaman kendime çok güvenli bir şeklde mrb diorum saglam bir şeklde duruyorum ve neolursa olsun sözlümün gözleri yne hep bende oluyor.yani bu güzellik konusuna takılmayın sizin diğer insanlardan farkınız olmasa eşinizin eşi olmazdınız.sizi seçmişse o farkı görmüş demektir kimseyle kıyaslamayın kendinizi
tanıştırma konusuna gelince sizi kırmak istemem ama evli bir adamın bekar iş arkadaslarıyla samimiyet kurup bide ballandıra ballandıra ii insanlar şöle inasanlar böle insanlar diye anlatmasını hiç ama hiç doğru bulmuyorum.adı üstünde iş arkadası bu arakadslığı normal bir arkadaslığa dönüştürme çabası samimiyet falan çok gereksiz.ama eşinze bunu açıkça söylerseniz size kıskanç basit kadın damgasını yapıştırabilir.o yüzden benm fikrimce kızlarla tanısın bırakın eşiniz nasıl istiyorsa ölyle ilerlesin bazı şeyler.ama! eğer çalışmıyorsanız acilen bir işe girin ve aynısını sizde eşinize yapın.iş yerndeki erkek arkadaslarınızın ç.ok ii insanlar olduklarını tanısmasını istediğinizi söyleyin.ama bunu yaparken kısasa kısas olduğunu farkettirmeyin:)bakalım o ne hissedecek normal karsılayabilecekmi?

madem eşiniz tanıştırmak istiyor tanışın derim ben.birde haddim olmayarak bir tüyo vermek istiyorum.sözlümün işyerindede birçok kız var mesle güzellikse eğer açıkça söylemek gerekirse göz var nizam var bir iki tanesi benden çok daha güzel alımlı kızlar.ama işyerine gittiğim herhangi bir günde o kızlarla karsılastığım zaman kendime çok güvenli bir şeklde mrb diorum saglam bir şeklde duruyorum ve neolursa olsun sözlümün gözleri yne hep bende oluyor.yani bu güzellik konusuna takılmayın sizin diğer insanlardan farkınız olmasa eşinizin eşi olmazdınız.sizi seçmişse o farkı görmüş demektir kimseyle kıyaslamayın kendinizi
tanıştırma konusuna gelince sizi kırmak istemem ama evli bir adamın bekar iş arkadaslarıyla samimiyet kurup bide ballandıra ballandıra ii insanlar şöle inasanlar böle insanlar diye anlatmasını hiç ama hiç doğru bulmuyorum.adı üstünde iş arkadası bu arakadslığı normal bir arkadaslığa dönüştürme çabası samimiyet falan çok gereksiz.ama eşinze bunu açıkça söylerseniz size kıskanç basit kadın damgasını yapıştırabilir.o yüzden benm fikrimce kızlarla tanısın bırakın eşiniz nasıl istiyorsa ölyle ilerlesin bazı şeyler.ama! eğer çalışmıyorsanız acilen bir işe girin ve aynısını sizde eşinize yapın.iş yerndeki erkek arkadaslarınızın ç.ok ii insanlar olduklarını tanısmasını istediğinizi söyleyin.ama bunu yaparken kısasa kısas olduğunu farkettirmeyin:)bakalım o ne hissedecek normal karsılayabilecekmi?

canım öğretmenim ben.eşim benim çalıştığım okuldaki herkesi tanır.hizmetliye kadar.birde aslında şu güzellik ve bakımlılık konusuna çokta takılmadım aslında.dün kendimi çok kötü hissediyordum.farklı sebeplerde vardı.moralim çok bozuktu.yetersiz hissettim işte kendimi.olurya bazen.ama bugün iyiyim.kendime gvenim var.aslında eşimede güveniyorum.ama biraz fazla yakışıklı:)biraz fazla karizmatik:)genelde lakabıda yakışıklıdır.müdürü bile öyle seslenir.kızında ilgisini de bilince kıskandım işte.ama ihanetlerde böyle böyle başlıyo.bide kızın çok yılışık bi kız olduğunu öğrendim bu gün.bilemiyorum.
aslında eşimde bir art niyet yok gibi bilmiyorum öyle işte.hakkımızda hayırlısını versin rabbim.allah kötü insanları çıkarmasın karşımıza

ama doğru ama yanlış bir karar verdim .burada yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederi.sağolun kızlar.

bencede tanış ama kıza göz dağı ver en azından eşinle nasıl mutlu olduğunu göster ki eşine yaklaşamasın valla yolarım böyle kızları asalak gitsin bekar birini bulsun erkek mi kalmamış :(((

Back
X