• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin/sevgilinizin bilgisayarında eski sevgilisyle resimlerini gördünüzz..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilk başta kızarım sinirlenirim bağırırım gereğinden fazla tepki gösterir onu altederim sonrada ona bunu başına kakarak her istediğimi yaptırırım ve bu işi kendi işime yarar vaziyete getiririmm :D hehehehe yaşasın kötuluk

böyle bişey benim içimi çok acıtırdı....
silinse bile bilgisayardan benim aklımdan
uzun bi zaman silinmezdi...

Gördüm basimdan asagiya kaynar sular dökülmüstü.. Cok sinir bozucu cok kirici.. Yillar önce yasanmis bitmis tamam ama bunu gelde kalbine anlat..Üstelik böyle koz vermekle insani paranoyak ediyolar..Savunmasi ise o dosyada olduklarini bile bilmiyodum yok önemsemedim vs vs.. Erkekler nedense cok rahat cok genis, biz bayanlar olsak herseyi a´dan z'ye yok ederiz eskiye dair... Cok fena cingar cikarmistim.:oklava::oklava:

Son düzenleme:
eski sewgilisyle resmi yoktu,ama bi çok norml kız arkdşyla resmleri wardı bende hepsini sildim =)) çok kıskancımdır ben duramaz öle kızlarla resmleri fln ,hiçte sorun etmemişti canım benim :D

neler gördum ben ooo yazsam roman olur..

kac kızla eskı msn konusmalarını,resımlerını bir suru bır suru seyler.. evlendıkten sonra evde eskı sevgılısının kıyafet ve ıvır zıvırları.. cdye kayıtlı resımlerı vb .........

hic bırını sılmedım,kırmadım,, gördugumu ima ettim ve bı baktım hepsı ucmuşşşşşşşşşş........

onlarla evlenseydı bana ne dedım kendıme.. kendımı üzmeye degmezdi yaniii

Son düzenleme:
düşünmek bile istemiyorum çok kıskancım öyle bişey olsa ortalık karısır heraldekötükedihüso

hala fotolar varsa demek unutamamıştır.ilkönce kaybettiklerini söyler psikolojisini bozardım:jeyyar:
bende onu eskisine şutlamak için kapının yolunu gösterirdim:delphin:

ben gördüm ve çıldırdım. o da inat etti silmiyor. sırf yelkenleri sulara indirmiş gibi görünmemek için. zaten konu başlığını görür görmez hatırladım ve çıldırdım. dönüp bir kere bile o resimlere bakmadığını hatta ben görene kadar orada olduklarından haberi bile olmadığını söyledi ki biliyorum öyle demişse öyledir. ama ben büyük olaylar yaratıp onu incittiğim için silmeyecekmiş.:kızgın:

bak sinirlendim yine!!!!!!:bbo:

ben de gormustum sılecektım hemen sıl butonunu aradım garıp bır yerdeydı sılınemez durumda sılemedım,
belkı o da ondan sılemedı ama masaustunde benım resımlerım ve klasorum vardı
ama okadar sınırlenmıstım kı elıme gecırdgım ılk seyı kafasına atmıstım bıraz pısman gıbıyım cuku cok buyuk kavga etmıstık

Back
X