ebrutolga FByiÇekemynAntenBağlatsın Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 4.561 18 66 İstanbul 14 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrutolga #1 Evet arkadaşlar burada hayatımızdaki erkeğin komik anlarınızı paylaşalım, gülelim İlki benden gelsin. Geçen gün iddaa yı tutturamayınca sözlümden dökülen inciler; Yandım yandım yandım yandım da ki ne yandım bana şarkılar söyleten takım, yata yata doyamadım her yattığımda salaklığıma doyamadım hala..
Evet arkadaşlar burada hayatımızdaki erkeğin komik anlarınızı paylaşalım, gülelim İlki benden gelsin. Geçen gün iddaa yı tutturamayınca sözlümden dökülen inciler; Yandım yandım yandım yandım da ki ne yandım bana şarkılar söyleten takım, yata yata doyamadım her yattığımda salaklığıma doyamadım hala..
ebrutolga FByiÇekemynAntenBağlatsın Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 4.561 18 66 İstanbul 16 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrutolga #2 Ohooo evde herkes put gibi oturuyor galiba, hiç kimsenin komik bir anısı yok mu canım aaaaaaaa
yenGEnC Nirvana Pro Üye 17 Ağustos 2011 25.690 163.610 798 17 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrutolga #3 konuyu çok beğendim,çok iş çıkar bu topikten :)) amaa her nedense aklıma yazacak komiklikte bişi gelmedi
konuyu çok beğendim,çok iş çıkar bu topikten :)) amaa her nedense aklıma yazacak komiklikte bişi gelmedi
hurremland Yeni Üye Kayıtlı Üye 29 Ekim 2011 4.341 15 0 Diğer 17 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrutolga #4 walla benımkısı stand up çı gibim her anı komık......... hal ve hareketleri hele yıkıyor mesela şimdi aklıma gelen caktırmadan corapları yada koltuk altı kokuyor mu dıye kontrol edıyor ne oldu dıye sorunca hiiiiç dıyor ama yuz ıfadesı acayıp komık
walla benımkısı stand up çı gibim her anı komık......... hal ve hareketleri hele yıkıyor mesela şimdi aklıma gelen caktırmadan corapları yada koltuk altı kokuyor mu dıye kontrol edıyor ne oldu dıye sorunca hiiiiç dıyor ama yuz ıfadesı acayıp komık
ebrutolga FByiÇekemynAntenBağlatsın Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2011 4.561 18 66 İstanbul 18 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ebrutolga #5 Çok iş çıkar demişsin canım ama daha faaliyet yok pek