• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizin sevgisinden nasıl emin oluyorsunuz ?

Eğer eşinizin sevgisinden eminseniz bu soruyu kendinize sormak zaten aklınıza gelmez. Ne zaman sorgulamaya başlarsanız o zaman yanlış giden biseyler vardır diye düşünüyorum.
herkesin beklentisi aynı değil bazen cidden çok şey mi istiyorum diyorum burda hanımlar ne diyecek merak ediyorum açıkçası ama üşüyor bir taraflarım bundan eminim.

Aslında neden böyle hissettiğini eşinib ne yaptığını yazsan daha sağlıklı yorumlar olabilir
Mesela eşim beni asla bırakmaz ama beraberkende bazı isteklerime cevap alamam
Biraz hastalansam doktora gidelim der ama aslında o beni o hale getirir gb
duygularını pek idare eden biri değil önceden nisanliyken falan neyse de şimdi hiç. ben de bu yönünü sevmem. çok şey yapsa da senin için yaptım cümlesini bekliyorum ama yokkk. benim için yaşadığım ile geldi romantik birine çok benzerdi ama değil.

duygularını pek idare eden biri değil önceden nisanliyken falan neyse de şimdi hiç. ben de bu yönünü sevmem. çok şey yapsa da senin için yaptım cümlesini bekliyorum ama yokkk. benim için yaşadığım ile geldi romantik birine çok benzerdi ama değil.

erkekler bizim gibi söylemeyi sevmiyor. hatta erkekleri geçtim insanların sevgi gösteriş şekilleri farklıdır. sizin için çok şey yapıyorsa söylememesine takılmayın. karısını yağlayıp ballayıp onun için hiçbir şey yapmayan erkekler de vardır.

mesela ben bayanım ama ben de hiç romantik değilim. erkeğin de çok romantik olmasını istemem. erkek dediğimiz şey zaten romantik bir varlık değil, olmasın da. kadınlara benziyorlar sonra. erkek gibi olsunlar, adam olsunlar da başımızdan gül yaprakları yağdırmayıversinler.

AHHH AHH ERKEKLER EVLENINCE 360 DERECE FARKLILASIR. ALISIRSAN DEVAM EDER ALISMAZSAN BITER KISACA BOYLE

Benim esimde oyle cok sever ama romantik degildir.sevgi sozcuklerini soyler oper falan ben bilirik beni cok sevdigini.bu sana gosterdigim sevgimin yarisi bile degil der her erkek romantik degildir.eger sorun sadece buysa cokta takmayin derim

Olmuyorum... :KK66: Eskiden emindim... Benim için herşeyi yapan sevgisini gösteren evimize bana yardım eden bir rahmetli vardı sonra beni bebeğim iki aylıkken aldattı.. Boşandık vs vs. şimdi yeniden evliyim ve yeni esimin hiçbir hareketini sevgi belirtisi olarak değerlendirmiyorum artık. akışına bıraktım.. çünkü ne yaparsak yapalım iş bizde değil onlarda bitiyor.

:KK200:Gece bana sıkı sıkı sarılıp uyur herşeyini bana emanet etti. Parasını ben idare ediyorum ona para veriyorum. Sürekli sevgi sözcükleri sonra kıyamaz gibi

Back
X