- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
- Konu Sahibi amor amorr
evt hanımlar merak ediyorum eşinizin sizi sevdiğine nasıl emin oluyorsunuz ben mi çok şey istiyorum bilmiyorum. tum sıkıntı bende mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin beklentisi aynı değil bazen cidden çok şey mi istiyorum diyorum burda hanımlar ne diyecek merak ediyorum açıkçası ama üşüyor bir taraflarım bundan eminim.Eğer eşinizin sevgisinden eminseniz bu soruyu kendinize sormak zaten aklınıza gelmez. Ne zaman sorgulamaya başlarsanız o zaman yanlış giden biseyler vardır diye düşünüyorum.
duygularını pek idare eden biri değil önceden nisanliyken falan neyse de şimdi hiç. ben de bu yönünü sevmem. çok şey yapsa da senin için yaptım cümlesini bekliyorum ama yokkk. benim için yaşadığım ile geldi romantik birine çok benzerdi ama değil.Aslında neden böyle hissettiğini eşinib ne yaptığını yazsan daha sağlıklı yorumlar olabilir
Mesela eşim beni asla bırakmaz ama beraberkende bazı isteklerime cevap alamam
Biraz hastalansam doktora gidelim der ama aslında o beni o hale getirir gb
duygularını pek idare eden biri değil önceden nisanliyken falan neyse de şimdi hiç. ben de bu yönünü sevmem. çok şey yapsa da senin için yaptım cümlesini bekliyorum ama yokkk. benim için yaşadığım ile geldi romantik birine çok benzerdi ama değil.
AHHH AHH ERKEKLER EVLENINCE 360 DERECE FARKLILASIR. ALISIRSAN DEVAM EDER ALISMAZSAN BITER KISACA BOYLEduygularını pek idare eden biri değil önceden nisanliyken falan neyse de şimdi hiç. ben de bu yönünü sevmem. çok şey yapsa da senin için yaptım cümlesini bekliyorum ama yokkk. benim için yaşadığım ile geldi romantik birine çok benzerdi ama değil.
180 olmasın oAHHH AHH ERKEKLER EVLENINCE 360 DERECE FARKLILASIR. ALISIRSAN DEVAM EDER ALISMAZSAN BITER KISACA BOYLE
Benim esimde oyle cok sever ama romantik degildir.sevgi sozcuklerini soyler oper falan ben bilirik beni cok sevdigini.bu sana gosterdigim sevgimin yarisi bile degil der her erkek romantik degildir.eger sorun sadece buysa cokta takmayin derimduygularını pek idare eden biri değil önceden nisanliyken falan neyse de şimdi hiç. ben de bu yönünü sevmem. çok şey yapsa da senin için yaptım cümlesini bekliyorum ama yokkk. benim için yaşadığım ile geldi romantik birine çok benzerdi ama değil.
1180 AZ BENCE KOMPLE DEGISIM 360 LA OLUR180 olmasın o![]()
2 tur atıyor demekk180 olmasın o![]()
Büyük harfle yazmıyoruz, bağırmak anlamına geldiği için yasaktır:)1180 AZ BENCE KOMPLE DEGISIM 360 LA OLUR
OZZUR DILERIM KLAVYEM BZUK KUCULTEMEDIM.Büyük harfle yazmıyoruz, bağırmak anlamına geldiği için yasaktır:)