Eşinizin sevgisini nasil anliyorsunuz..sizi nasil şimartiyor?

Akanseneler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
595
444
103
43
Eşim beni sevdiğinden teretüt ediyorum .
Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
Yatakda gelir beni öper ve "seni seviyorum"der.derde ama ben hiiiiccc
inanmiyorum!!
Siz hangi hareketlerinden anliyorsunuz?
Eşiniz gönlünüzü almak icin ,sizi biraz şimartmak icin ne yapiyor?

Ben anlamiyorum ,göremüyorum ve hisedmiyorumda.Bana asla bir jest yapmaz,süprizler yok ,gezmeyede gitmez ,hatirim icinde birsey yapmaz.
Bir kereolsun karim bundan hoşlanir ben bunu alayim yada böyle davranayim demez.Kalbim cok kirik.
inanmiyorum!!
Yorgun olduğu için sizinki gibi hiçbir şey yapmıyor ☺️☺️☺️ Ama sevmese kesin anlardınız o yüzden eminim sizi çok seviyordur

Öper, sarılır, her sabah işe gitmeden önce beni sevdiğini söyler, sevdiğim şeyleri alir, iltifat eder aklina geldikce tabi, gün içinde arar mesaj atar, küçük sürprizler yapar, bensiz dışarı çıkmaz, 3. Şahıslar için beni asla üzmez. Bu ne ya kıymetini bileyim benimkinin, siralayinca ben bile şaşırdım.

inanmiyorum!!

yani sizinki nasıl demişsin. eşinin yapmadığı her şeyi yapıyor diyebilirim :/
yerinde olsam ben de inanmazdım

Kalpsek bişey bence bu. Ne bileyim yemek arkasına tatlı alacaksa bana benim sevdiğim şeyi alır. Pazar günleri için planlar yapar ailecek. Şehir dışına gittiğinde hediye alır. Her zaman bana almasa da bazen ev için bişey alır ama ortak uğraştıracak biley alır. Sarılır sever güzel sözler söyler. Hastalığıma dayanamaz yorgunluğuma kıyamaz. Ufak şeylerle beni Mutlu eder mesela akşam Terasta dondurma keyfi yapmayı planlayıp sevdiğim dondurmayı alıp gelmesi beni çok mutlu eder.

Öper, sarılır, her sabah işe gitmeden önce beni sevdiğini söyler, sevdiğim şeyleri alir, iltifat eder aklina geldikce tabi, gün içinde arar mesaj atar, küçük sürprizler yapar, bensiz dışarı çıkmaz, 3. Şahıslar için beni asla üzmez. Bu ne ya kıymetini bileyim benimkinin, siralayinca ben bile şaşırdım.
Kiymetini bil canim.
Benimkide beni öper hep sarmaşdolaş olmak ister ama hiç gurumu okşamiyor.

Kalpsek bişey bence bu. Ne bileyim yemek arkasına tatlı alacaksa bana benim sevdiğim şeyi alır. Pazar günleri için planlar yapar ailecek. Şehir dışına gittiğinde hediye alır. Her zaman bana almasa da bazen ev için bişey alır ama ortak uğraştıracak biley alır. Sarılır sever güzel sözler söyler. Hastalığıma dayanamaz yorgunluğuma kıyamaz. Ufak şeylerle beni Mutlu eder mesela akşam Terasta dondurma keyfi yapmayı planlayıp sevdiğim dondurmayı alıp gelmesi beni çok mutlu eder.
Bende zaten büyük seyler beklemiyorum ki
Ayni anlattiğiniz gibi olsaydi diyorum..
Mesela ben birsey almakbistiyorum hemen
Neye gerek var neyapacan falanfilan
Ben kendi paramla kendi emeğimle alacam
Ellinden geldiği kadar kalbimi kirar almaktan vazgecerim .
Deseki ,al karicim nolacak sanki ,sen istiyorsan tabii,dese ,olmazmi
Hayir , demez daha birkere bile demez

Esim benim sukurlerimin en büyüğü vallahi :KK68: beni sevdiğini değer verdiğini nefesinden bile anlıyorum anlatılmaz yaşanılır şeyler. Rabbim hepimizin gönlünü, yüzünü eşlerimiz tarafından mutlulukla doldursun inşallah. Esim sabah işe opmeden gitmez. Bazen ben uyurken resmimi çekmiştir gunaydin mesajı atarken resmimi gonderir uyuyan güzelim der :) kalktigimda ya yani basimda ya aynamin önünde ya da mutfak tolaplarina çok guzel notlar yapistirir öyle gider işteyken defalarca arar mesajı saymiyorum bile :) basıma birsey gelse ya da birazcık hastalansam pervane olur. Daha anlatılacak bir suru şey...

Rabbim her kese en guzelinden en hayirlisindan nasip eylesin. Akanseneler Akanseneler peki esinize ben ilgini sevgini gormek istiyorum dedin mi? Onunla konustun mu? Her kadın simartilmak ister tabii

Esim benim sukurlerimin en büyüğü vallahi :KK68: beni sevdiğini değer verdiğini nefesinden bile anlıyorum anlatılmaz yaşanılır şeyler. Rabbim hepimizin gönlünü, yüzünü eşlerimiz tarafından mutlulukla doldursun inşallah. Esim sabah işe opmeden gitmez. Bazen ben uyurken resmimi çekmiştir gunaydin mesajı atarken resmimi gonderir uyuyan güzelim der :) kalktigimda ya yani basimda ya aynamin önünde ya da mutfak tolaplarina çok guzel notlar yapistirir öyle gider işteyken defalarca arar mesajı saymiyorum bile :) basıma birsey gelse ya da birazcık hastalansam pervane olur. Daha anlatılacak bir suru şey...

Rabbim her kese en guzelinden en hayirlisindan nasip eylesin. Akanseneler Akanseneler peki esinize ben ilgini sevgini gormek istiyorum dedin mi? Onunla konustun mu? Her kadın simartilmak ister tabii
3 gun oncemi evlendiniz siz

Konuştum ,anlattim yalvardim yakardim ama sanki yüz vermek istemiyor
Sanki kendinden bir odün vermiş..

inanmiyorum!!
Vala benmkide oper basina kaka kaka bazen hediye alir.seni seviyorum pek sık demez arada der

Konuştum ,anlattim yalvardim yakardim ama sanki yüz vermek istemiyor
Sanki kendinden bir odün vermiş..

Ben 19 yaşında evlendim eşim 25 bana gore çok olgundu 4 sene sevgililik donemimiz oldu aklimda yapamam ihtimali çok vardı ağırdı bana gore ve ilk evlendigim gece ona kurallarımi sınırlarımı anlattım yasim gereği de karakter olarak ta inanılmaz ilgi manyagiydim ya aynı odada olsak yarım saat sessiz kalsak bana bakmasa hemen dudagimi bukuyodum :) biraz vıcık vıcık gelebilir ama ona aşkı sevgiyi asiladim hayat bizim elimizde bize en güzel günleri biz yasatiriz . Beklentiler değil de direk icraatle basliyoruz.

Esin yüz vermese bir birinize teslim olmadan aşk yasanmaz bence en güzel aşk sevgiliyken değil evliyken yaşanır. Dilerim Allahtan o aşkı mutluluğu huzuru en hayirlisindan en guzelinden eşinin kalbine doldursun Rabbim inşallah yuvanizda mutluluğun şenliği eksik olmasin

Back
X