Esinizin sizden habersiz akrabalarına para gönderdiğini öğrenseniz ne yaparsınız?

borç olarak verip geri alıyorsa ne ala..ama alamıyor keriz yerine konuyursak o zaman vah vah

bir kısmı bor bir kısmını yardım etmek için gönderdim diyor ama borç dediklerinin geri döneceğini sanmıyorum o yüzden de dediğin gibi canım vahh ki ne vahh...

babasının emekli maası var ama oğlunun biri evlendikten sonra evini ayırmadı yani birlikte oturuyorlar onunda isi gücü iyi esim kadar onun da aylık geliri var.benim düsüncem parayı bizden alıp kızlarına gönderecek sanırım.evli görümcelerim 5 görümcem var sadece esleri çalısıyor çocukları da var tabi.yoksa oğluyla oturuyor evin içinde neye ihtiyacı olacak ki 500 tl istesin aylık.biz verelim diye yer yapıyor birde öteki oğlanlara da dedim her ay onlar da verecek bizde dicez ki hmm onlar da veriyormus tek bizden istemiyor verelim bari.yani benim aklıma bunlar geliyor ben mi fena düsünüyorum

Emekli maaş var borç harç olmadıktan sonra yaşı gereği çok fazla harcaması olmaması gerekir :26: aslında burada bence önemli olan borç para olayları değilde çözülmesi gereken eşinizin sizden neden sakladığı ve kredi borç dökümünü bile bilmemeniz ben buna çok takıldım gerçekten çok tuhaf:44:

Back
X