• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin telefonunu saklamasıyla alakalı fikirleriniz?

naz8511

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2011
9
2
36
İstanbul
Merhaba eşiniz telefonlarını sizden sürekli gizlerse yeni bir telefon alsa bile farkedemeyeceğiniz kadar hemde bunun sebebini konuştuğunuzda sizin ona olan güvensizliğini öne sürerse tepkiniz ne olur? Bu şüpheli hareketlerle güvenmi sağlanır? yada bu erkek bu davranışla eşinin ona güvenemeyeceğini bile bile bunun sonu yok demekmi istiyor? üstüne üstlük bu erkeğin yakın zamanda sevgilisiyle mesajlaşmalarını eşi yakaladıysa ve buna rağmen saklıyorsa telefonunu? kendi kendine bu şüpheli tavırlara rağmen güvenmesi gereken eşine inanıp affeden yuvasını dağıtmayan eşmi yoksa güven sağlaması şüpheli tavırlarda bulunmaması gereken diğer eşmi?

:( kuşum affetmişsin ama adam resmen seni aldatıyorum demek istiyor. gizli gizli kurcala yakala belgele mahkemeye belgeleri sun tazminatını al boşa gitsin.ayıp yahu

Bitmemiş gönül işleri olduğunu varsayarım, terk ederim, sonra boşanma davası açarım,

evlilikte kadının veya erkeğin bence bu şekilde davranmaya hakkı yok....kimsenin katlanamyacağı bir durum..

Henüz evli degilim fikrim; gizli gizli bir isler ceviriyor oldugu yoksa neden telefonunu gizlesin ki? hic normal olmayan bir durum. Sizin güvensizliginiz yasattıgı seyden dolayı cok normal güveninizi kazanmaya calısacagı yerde telefonunu gizlemesi tekrar aynı seyi yaptıgı anlamına geliyor bence. Böyle bir durum karsısında bende süphelenirdim.

Son düzenleme:
hayır nasıl bir psikoloji bu kadar yaşanandan sonra tekrar göz göre göre uluorta saklayarak belli ederek aynı şeyi yapabilir? bunun başka bir açıklaması yok mu gerçekten?

sonuna kadar arkasının araştırılması gereken bir durum olarak görüyorum. insan aynı yatağa baş koyduğu insandan telefonunu neden saklar ki? bana çok şüpheli bir durum gibi geldi.

Gizli bir şey yapmıyorsa neden saklasın ki? Saklancak şeyler var ki saklıyor zaten bunda mantık aramaya gerek yok.

Back
X