Eşinizin veya Sevgilinizin Yaşı Sizden Küçük Olsa?

tatli_solucan

Credo in Patrem
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
88
5
13
İzmir
Merhaba kızlar. Eşimle aramızda 2 yıl 2 ay var. İlişkimizin ilk başlarında bunu çok sorun ediyordum. Sanki onun ablasıymışım gibi hissediyordum. Eşimle çocukluktan beri tanışıyoruz onun taa o zamanlarda bana ilgisi vardı ama ben yaşı küçük diye onu görmüyordum bile. Aynı mahalledeydik ve bana sübyancı denmesi en son istediğim şeydi. Ama seneler geçti biz o mahalleden taşındık gel zaman git zaman seneler sonra benim çalıştığım mağazada karşılaştık ve ben ona ilk bakışta aşık oldum :) Daha önce farkına varsaymışım diye kızıyorum kendime hep. Kader işte. Benim çok minyon bir yüzüm var normalde 28 yaşımdayım ama 22 gibi gösteriyorum. Bunun içinde eşimin yanında sırıtmıyorum. İnsanların kalpleri ve kafaları uyuştuğu sürece yaşın bi önemi yok aslında. Bazı insanlar benim ve eşimin yaşını uyduktan sonra alaycı bir tavır takınıyorlar sinir oluyorum. Siz ne düşünüyorsunuz ? Sizce sorun edilicek bi şey mi ? Yoksa benim gibi takmayanlardan mısınız ?

ah canııımm bende senin gibi takmayanlardanım:) nişanlım 23 yaşında ben 26 yaşındayım tam 3 yaş küçük benden koca adayım:)) 6 buçuk senedir birlikteyiz...ilk zamanlarda çok sorun oldu benim için değil ailem için ama zamanla alıştılar:)bende yaşımı göstermiyorum yaşımı söyleyince şok oluyo soranlar 19-20 zannediyolar :)

Evleninde kavuşun artık inşallah bir an önce :)) Zamanı gelmedi mi ??

ohoooo zamanı geldi de geçiyo nerdeyse,kısmetse 3 ay sonra kavuşucaz hayırlısıyla ama geçmiyo günler anasını satim geçmek bilmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…