eşinizin yada sevgilinizin ailesiyle ilk tanışma

esraaaa86

Mucizemm
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
1.355
131
363
Kayseri
kızlar merak ediyorum ilk tanışma nasıl oldu beylerinizin ailesiyleŞeniz geçen gün sırf utancımdan tanışamadımda ben o yüzden

Biz sevdiceğimle 1,5 yıldır tanışıyoruz.
İki ayın sonunda benden hoşlandığını sölemiş çıkma teklif etmişti.
Ben arkadaşız dedim tabi.naniknanik
Bu süre içinde askere gitti ve biz askerdeyken çıkmaya başladık.:asigim:
Teklifine 10 ay sonra evet dedim yani :asigim:
Ama sevdiceğim ailesi benim varlığımı başımdan beri biliyor.:1rolleyes:
Ablas,ı ve yengesi 2 kez görüşmeye çağırdılar kibar birşekilde geri çevirdim.
Sevdiceğim askerden izne geldi tanışıcaktık birninde ablasının işi vardı diğerinde ise son günümüzde baş başa kalalım istemiş:utangac: (Ablası darılmış tabi ama gönlünü almış)

Sevidceğim şimdi birliğine teslim oldu ve ablası yengesi benimle tanışmak istiyor ama ben çok utanıyorum en güzeli askerden gelmesini beklemek diye düşünüyorum.
Gerçi görmedik ama maşallah bütün akrabaları beni biliyor.En yakın arkadaşının düğününe davetliydim tabi bütün aile orda ama gitmedim gidemedim.

Bende bu utangaçlık varken sonumuz ne olur hiç bilmiyorumtatlicadiarzu

Bu konuda yanlız değilsin canım:içelim:

Son düzenleyen: Moderatör:
bizim de 3 ay sonra 2. yılımız dolacak ama böyle bir şey söz konusu bile değil... bundan rahatsız da değilim çünkü ben de çok utanırım... hele böyle stresli durumlarda kıpkırmızı da olurum... düşünsenize ne korkunç... ben sanırım hiç tanışamıycam :utangac:

şaka bir yana daha erken olduğunu düşünüyorum benim ve onun için de... ilişkimiz gayet yolunda ama bazı adımlar için zaman gerek... yerimseniben

bende cok utanırdım..ama bı gun bı sekılde tanıscam nası olsa..bu yuzden cok heyecanlanırdım ve tanısmayı cok ısterdım..sevdıgım deger verdıgım adamı kım yetıstırmıs kım dogurmus..gormeyı ısterdım sahsen:asigim:

biz birbirimizden hoşlanırken ama ikimizde birbirimizden hoşlandgımızı anlamadıgımız zamanlarda ortak arkdasımız izim aramızı yapmaya çalışırken.. onların evıne gitmiştik çok hataydı diye meger asıl fikirleri annesine beni göstermekmiş ben ne bileyimcoksekeriremsu ama annesi çok tatlı bi bri sonra ablsı davet etti bende çalıştıgım için ve utandıgım için gidememiştik.. sonra ben gitmedim diye onlar iş yerıme gelmişlerdi mevburen bizde bi akşam yemege gittik sevgilimle.. sonra askere gitmedende aileleri tanıştırdıksengözlerimebaksanab bence çok güzel bişey bilmiyorum ya da ben sanslıyım diye düşünüyorum.. onalrla onların için biri gibi olmak çok güven veriio hele askere gittikten sonra enbuyuk destek annesi ve ablası oldu..onlarıda çoks eviyorum.. böyle bir evlat yetüştürkleri içinde çok mutluyum:teytey:

Öncelikle telefonda tanıştık..

sonra yüzyüze..

hiç heyecanlanmadım acıkcası..:)

onlar heyecanlansın değil mi :roflol:

şaka bi yana insanın ıcınde bı heycan oluyor ama dogallıgımı bozmadım..onlarda öyle..
birbirimizi çok sewmiştik..

sonra babası ile söz kesilirken tanıstım inanabiliyomusunuz ::)
o heyecanlıydı biraz işte :asigim:

aşkımın ailesiyle çok ısrar etmelerie ragmen tanışmadım..
aile arasında ciddi bi durum olmadıktan sonra böyle bi tanışma faslına gerek duymadım
askerden izne geldiginde istemeye geldiler öylece tüm aile gördü beni :)
bence böylesi daha güze

Nişanlımın ailesiyle ilk beni istemeye geldikleri gün tanıştım.
Böylesi daha iyi oldu...
Aileler arası ciddiyet olmadan tanışmayı pek doğru bulmuyorum kendimce.

ben flörtün 5. ayında tanıştım çok utanmıştım sülale ordaydı çünkü sırf beni görmek için ailenin bütün kadınları bir aradaydı hepsi beni süzüyodu inceliyodu kaynanamı çok sevmiştim hatta boynuna sarılıp kucağına oturmak vs. gibi şeyler gelmişti içimden (çok saftirik olduğumdan çabuk kanım ısınırda insanlara)
neyse baya utanmıştım :roflol:

bende cok utanırdım..ama bı gun bı sekılde tanıscam nası olsa..bu yuzden cok heyecanlanırdım ve tanısmayı cok ısterdım..sevdıgım deger verdıgım adamı kım yetıstırmıs kım dogurmus..gormeyı ısterdım sahsen:asigim:

gördüünde şok oluosunki :1shok: :1shok: bu sevdiim insanı bu kadın nasıl dourdu die sırnaşık şey sırnaşık şey :roflol: :roflol: beklemion tabe öle bi çocuun öle bi annesi olsun.. yada öle bi anneden böle bi çocuk nsl çıkar die :roflol:

bende ilk görüştüümde hiç konuşmadık nslsn iimisin dersler nsl vs.. o kadar.. tee adanadan gelmişti bide oğlunun yanına.. neyse öle iştee.. soraa yukarda yazdıım düşünceler başladı bende tabe :roflol::roflol:

bizim bi senesi bitmişken hazırlıksız şekilde gittim annesiyle tanıştım ya çok şebektim

çizme giymiştim pantolonun paçaları katlı üstüne giydiğim çorap 10 renkten falan oluşuo,

üst desen dağılmışım okul günlerimin en kötü giyimiydi sanırımkafamçokkarıştı sevdiğim

bakıp bakıp güldü ben pek bi utanmazdım sanırım oturdum baya o şekilde:asigim::roflol:

Back
X