Anket Eşinizin yada sevgilinizin neresini değiştirmek isterdiniz ?

sihirli bir değneğiniz var eşinizde yada sevgilinizin ilk neresını değiştirirsiniz?

• Ankete Katılan
    43
Çok ilgili, en önemlisi aşırı saygılı & çok romantik duygusal olmasını isterdim sadece bunlardı ama ne çok şeymiş meğer..:14: Prenses gibi hissetirseydi köle gibide olurdum..:69:

Yıl Olmadı Tatlım..
8.5 Aylık Evliyiz..:69:
Giydiğime Karışmaz, İstediğim Yere Gönderir..
İstediğimi Yaparım..
Kıldan Tüyden Nem Kapmaz..
İstediğim İnsanla Konuşurum..
Saçma Sapan Kıskançlıkları Yok..:27:
Veee Aynı Zamanda İş Arkadaşıyız..:27:
Bir de Çok Anlayışlıdır..
En İyi Dostum, En İyi Sırdaşımdır..
Ama Benim Eşim Flört Döneminde, Nişanlıyken ve Evlenince Hep Aynıydı..
Hiç Değişmedi..
En Güzeli Bu Olsa Gerek..

Ev Arkadaşı Gibiyiz Valla..:1:

ay ne guzel bende eylül 25te evlendım aynı sayılırız ALLAH mutluluğunuzu daim etsın şekerim

ay hangi huyundan başlasam acep....?sanki gerçekten olcakmış gibi heyecanlanıverdim bi an...:27:

burnunu he he :1::1::1::1:duysa boğar beni:1:.azıcık karadenizlilik var nişanlımda.huyu suyu değişmesin ben onu öyle sevdim

:nazar:
Ben eşimin ayakkabı zevkini değiştirmek isterdim.Çok zor beğeniyor ayakkabı almakta çok zorlanıyoruz.

haha aynısından bende de var:)
belli bir zevki var onu arıyor her ayakkabıda zaten bi bak aldıklarına modeller çok benzer:)
bulamayıncada eskiye kalır gene almaz başka bişey:))

ama bunu dert etmiyorum Allah başka dertten korusun
geri herşeyinden memnunum eşimin Allah nazarlardan saklasın

para harcamasını çok sever. Bu huyunu değiştirmek isterdim nişanlımın
diğer herşeyinden memnunum, Rabbim yokluğunu göstermesin

45 gün sonra evleniyoruz bu arada inş:16:

Niye değiştireyim ki...Ben onu öyle sevdim zaten farklı isteseydim başkasını severdim ailesini de seviyorum çünkü onlar bana onu hatırlatıyor..Annesi onu büyütmüş iyi ki var etmiş yoksa nasıl tanırdım hepsine saygılıyım, hoşgörüyorum..bazı şeyleri..Bazen ne düşündüğünü merak ediyorum erkekler çok konuşmuyor ben de susup onu izliyorum keşke anlayabilseydim diyorum beyninden geçenleri..Ama bizimle ilgili olduğuna eminim..:69:

Hiçbirseyini
Cünkü onu oldugu gibi seviyorum:48::48:

Back
X