eŞinizle AşkiniZ bitmEsin dyee neLer yapardinzz

monatella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
241
33
18
28
3 yillik evliyimm henz 20 yasndaym 2 yasndada kizim varr bakiyorm da cok ayni seyler olmaya basladi heycan kalmadii gibi me gliyoo aslinda esimi seviyorm o da bni seviyo ama fikirlerinize ihtiyacm var neler yapa bilirimm aşkimizi öldürmek istemiyorm degisik seyler onerrsenz sevinirmm

20 yaşında genç bir kız, kocasıyla gezip tozarak yeni yerler keşfederek yeniden birbirlerini ilk zamanki gibi bulabilirler.
Yani ne desem bilemedim ki, daha 3 yıldır evliymişsiniz.

allasen şu başlıkları düzgün yazın. bi harfi 5 kez yazmaktansa eksik harfleri yerine koyun.

Eşini ne kadar sevdiğini anlatan küçük notlar yazıp pantolonun yada gömleğinin cebine koyabilirsin

Ya hayir zatee geziyoruz evdeyiz i gidiyo hersey ama daha degisik neler yapabilirmm nasil herseyi guzel yasaya bilirim fikir istedim sadecee

Ya o öyle birşey değil ki :) heyecanın bitip bitmemesi yapılanlara değil insanların kendiyle alakali bir durum aslında. Yapılan çiçekli böcekli sakalı surprizli şeyler heycanli bitmiş olan bir ilişkiye kısa bir süre daha heycanli bitmemis goruntusu verir sadece. Anlatabildim mi bilmiyorum ama heyecan bitmeye başladıysa bitmeye başlamıştır yani eğer eşin aksam işten geldiğinde heycanlanmiyorsan heycanlanmiyorsundur. Yoluna 1 gün mumlar yakıp gül serersen heycan yaratmış olursun ertesi gün başa sarar.
Ben böyle düşünüyorum...

Çok sık olmasada güzel bir masa, mum Işığı güzel bir müzik eşliğinde yemek ve dans olabilir...
Yabancı dizilere sarın, diziniz olsun heyecanla o günü bekleyin.

Eşine fotoğraf çekip amator bir ruhla harikalar yaratabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…