Eşinizle barışma hikayeleriniz, nasıl barıştınız?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Arkadaşlar eşinizle küssünüz, ya da aranız bozuk limoni, ne derseniz deyin küslük kelimesine takılmayın yani, nasıl barışırsınız?
Biz de genel de küslükten sıkıldığımdan gerilimde sevmediğimden(kimse sevmez ama ben hiç dayanıklı değilim o anlamda) haklıda olsam haksızdan olsam, hep ben barışırım, acaba çok mu safım sabırsızım,o_O bu durum haliye toto kalkmasıyla sonuçlandığından kronik bir hal aldı:KK53::KK53:
Eşinizi nasıl barışma yoluna getirirsiniz, yani nasıl onun talep etmesini sağlarsınız, olaydan olaya değişir biliyorum ama sizin hikayelerinizi merak ettim, paylaşalım bilgilenelim, biraz eğlenceli bi konu olsun istedim, çok ciddiyet sahibi değilim:KK48::KK48:

Maalesef ben de sizin gibiyim , yok bu kez o gelecek özür dileyecek hayatta barışmam diye kendime ne kadar gaz versem de gidiyorum tıpış tıpış sarılıyorum :KK43::KK43: Yoksa uzayıp gidiyor küslük, çünkü ona göre tartışmayı çıkaran hep benim , benim barışmam lazımmm :eek::oops:

Maalesef ben de sizin gibiyim , yok bu kez o gelecek özür dileyecek hayatta barışmam diye kendime ne kadar gaz versem de gidiyorum tıpış tıpış sarılıyorum :KK43::KK43: Yoksa uzayıp gidiyor küslük, çünkü ona göre tartışmayı çıkaran hep benim , benim barışmam lazımmm :eek::oops:

evet ya tepemize çıkıyorlar sonra, bende de inat sıfır, haklıda olsam barışan hep ben:KK53::KK53:

şuan küs durumdayız nasıl barışırız bilmiyorum ama barışmakta istemiyorum o ayrı

Benden Özür dile seni affedeyim de yatalim diyorum hahaha .

O da Özür diliyor barisiyoruz cok şükür.

'Üçe kadar sayıyorum,gel öp de barışalım.. Yoksa belan olurum,beynini delerim biliyosun'' derim ben:KK45:
Bu şekilde sinirler gevşer

Gerçekten öyle mi diyorsunuz, tatlı şeyler sizi?:KK53::KK60:

Ben şiddetle tehdit ediyorum.
Sorun çözümsüz gorundugunde " dovuselim mi? " diyorum.
Korkudan " yok yea " falan diyor.
Üstüne atliyorum "pes mi? " diyorum.
Biraz direniyor ama çok dayanamıyor.

benim eşim hiç küsmez uzatmaz, bi gerginlik sorun olduysa o halledilir sonrada hemen eskiye döner öper koklar nasıl yapıyo bunu anlamıyorum ben olsam hemen eski halime dönemem, eşim böyle yapınca bende uzatmiyim diyorum :KK48:

Ben diyorum valla. Zaten ben trip atamam. Neye kizdiysam neye kirildiysam direk pat pat pat suratina söylerim. Sonucta adam kahin degil nerden anlasin benim neye kirildigimi di mi?
Kus kalmak hic hoş değil.

Siz nasıl diyorsunuz?

Ben çok sevdim söylediklerinizi, bayıldım. Genelde okuyorum işte çoğu kişiler ay ben barışmıyorum, gelsin benle barışsın yada işte bir şekilde kırgınlıkları uzattıklarını söylüyorlar. Ben çabuk yanarım çabuk sönerim. Bence insan fazla sürdürmemeli kızgınlıkları. Bence hiç bir söze ihtiyac yoktur. İnsan sevdiğini bakışından anlamalı. Ben onun bakışında benim gibi pişmanlık üzüntü görüyorsam gidip hiç birşey olmamış gibi barışırım gidip ona sarılırım. Sevgi tüm buzları eritir. Bence de küs kalmak hoş değildir. Barışmak çok güzel, barışınca insan mutlu oluyor huzura kavuşuyor. Fakat bazen küs olmakta iyidir insan birbirini özlüyor birbirinin değerini anlıyor.

haha aynı ben. Benim eşim hiç gönül alma işini bilmez zaten bir iki gün evde pek konuşmam sonrası kendiliğinden gelişiveriyor yemek yerken tuzu verirmisin yemek hazır hadi gel derken bi bakmışız yine normal hayatımıza dönmüşüz.:rolleyes::rolleyes: Ama ben bu konuda çok mutsuzum eşim hiççç gönlümü alma çabasına bile girmiyor.

haha aynı ben. Benim eşim hiç gönül alma işini bilmez zaten bir iki gün evde pek konuşmam sonrası kendiliğinden gelişiveriyor yemek yerken tuzu verirmisin yemek hazır hadi gel derken bi bakmışız yine normal hayatımıza dönmüşüz.:rolleyes::rolleyes: Ama ben bu konuda çok mutsuzum eşim hiççç gönlümü alma çabasına bile girmiyor.
Aynen öyle, ona göre o haksız olsa gelir barışır ama hep ben trip yapıp surat astığım için (öyle diyor beyefendi :63: ) gönül alma çabasında olmaz, hep bana kalır hep :cool:

Aynen öyle, ona göre o haksız olsa gelir barışır ama hep ben trip yapıp surat astığım için (öyle diyor beyefendi :63: ) gönül alma çabasında olmaz, hep bana kalır hep :cool:

sinir oluyorum işte buna. Deli cinler diyor ki küserse küssün banana ammmaaa kii gel gör biz okadar dayanamıyoruz konuşmamaya:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X