• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle dugunlere gidermisiniz

EvluBayan000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
943
368
23
29
Kizlar yasadigimiz yerde akraba coklugundan haftada en az 2 dugun olur. Cogu da esimin ailesinin akrabalari ve evlenen kisiler esimin arkadaslari coguna gittim bugun ve yarin yine dugun var birkac gun sonra teyzesnn oglunun dugunu var ona kesin gidicem ama uzaktan akrabalara pek gitmek istemiyorum birkacina gitsem yeterli ama esimi de dugunlerde tek birakirsam ayip olurmu acaba.? Gitmedgm zamanlarda kayinvalideme gelinin nerde diye soruyorlarmis ailesi de gitmemi istiyor. Onlarin istemesi okadar da onemli degil ama esime ayip olurmu o da gitmemi istiyor.

Eşim iş eşrafının düğünlerine tek katılır. Erkekler toplaşıp gider kimsenin hanımı gelmez.
Diğerlerine de, akraba ya da komşu arkadaş neyse artık; duracaksak birlikte durur takı takıp geleceksek de birlikte döneriz.

Katıldığım düğün de oldu ,katılmadığım da..benim için sıkıntı yaratacak ,ciddi masrafa yol açacak bir dugunse ve düğünü olan kisinin hayatımda özel bir yeri yoksa katilmiyorum

canım istiyorsa gider istemiyosa gitmezdim. yani kuralı yok bu işin. yakın akraba neyse de uzak akraba düğününe gerek yok bence gitmeye.

Kizlar yasadigimiz yerde akraba coklugundan haftada en az 2 dugun olur. Cogu da esimin ailesinin akrabalari ve evlenen kisiler esimin arkadaslari coguna gittim bugun ve yarin yine dugun var birkac gun sonra teyzesnn oglunun dugunu var ona kesin gidicem ama uzaktan akrabalara pek gitmek istemiyorum birkacina gitsem yeterli ama esimi de dugunlerde tek birakirsam ayip olurmu acaba.? Gitmedgm zamanlarda kayinvalideme gelinin nerde diye soruyorlarmis ailesi de gitmemi istiyor. Onlarin istemesi okadar da onemli degil ama esime ayip olurmu o da gitmemi istiyor.
Bence gitmelisin bunu esinde ister kv de ister.dugunde esini yanliz birakma ne olck iki saatlk seyden

Takı takacaksanız takıya yakın gider taktıktan sonra dönerdim.Takmıyosanızda 1 saat gibi görünür çıkardım.

5 dakika mesafedeki dugune gitmek lazim bence ya, dugunler pek tarzin degilse 5 dakikaligina ugramak bile yeterli olur, dugun sahibi ile gorusup cikarsiniz.

Back
X