Eşinizle en fazla ne kadar küs kaldınız? Daha ne kadar beklemeli Haklıyım siddet hakaret var ama konusmayan o ???

Ylz cmn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
63
-9
8
31
Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?

Tokat atan adamla konuşup ne yapacaksınız?
Tokat atan adam konuşmaya kalksa ben konuşmam bi kere
Sonsuza kadar yabancı kalırız

Bazen birileri bizimle dalga geçiyor diye düşünüyorum
Bi tokatla evlilik mi bitirilir, her evlilikte olur böyöe şeyler, sanki sizin evliliğiniz dört dörtlük mü bla bla bla...

Bi tokatla evlilik mi bitirilir, her evlilikte olur böyöe şeyler, sanki sizin evliliğiniz dört dörtlük mü bla bla bla...
Kadın kadının düşmanı işte giggles giggles ı iyi niyetli bulmuyorum. Yuvaları dağıtmaya çalışıyor

Kadın kadının düşmanı işte giggles giggles ı iyi niyetli bulmuyorum. Yuvaları dağıtmaya çalışıyor

diğer konuda da kadın düşmanı olduk zaten ben bu konuda kadın düşmanı olmamaya karar verdim.
kardeşim tokattan bişe olmaz git özür dile.

Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Tam olarak boşanmamak için neyi bekliyorsunuz mesela? Daha fazla şiddet görmeyi falan mı?

Tamam bacılar düzenliyorum
Yeni yorumum şu:

Kocan kızgınken üstüne gitme adamın
Sonra elinden kaza çıkıyor
Kızgınlığı geçince zaten düzelir aranız
Yine çok üstüne gittiysen hatta git özür dile seni çok kışkırttım bana tokat atmak zorunda kaldın diye
Ben evde küslük sevmiyorum gel hadi barışalın filan da de

Siz tokat yemişsiniz neden barışmak isteyen sizsiniz o utanmaz biraz insan olsun çocuklarının annesine böyle davranılmaz o çocuklara iyi örnek olmuyor.

Şiddet hakaret ??

Dövmüş sovmus zeytinyağı gibi üste de çıkmış ne zaman barışır diye mi bekliyorsun anlamadım ben
Ayrica haklı haksız tokat atan o ama bu taraf ne yapabilirim diyo .

Adam bin pişman olup gelsin yalvarsin o uğraşsın ne yapabilirim nasıl duzeliriz diye 🤷‍♀️🤷‍♀️

Back
X