- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Su an senle aynı durumdayım 2 gündür kusüz fena kavga ettikKizlar aranizda gunlerce kusen var mi...ben esime uyuyorum...kendisi zamana birakmayi seciyo..ben onceleri konusup halletmeyi tercih ediyodum..bunu hep yapa kisi olmaktan biktim..ona birakiyorum isi..o da zamana biraktigi icin..kusluk uzuyo..cok sinir bozucu
Valla hiç sürmez. Hayat eşimle 2 3 gün küs kalabilceğim kadar uzun değil. Ben be kendimi ne eşimi boş kaprislere kurban etmem. Ne olursa olsun konuşur çözerim mevzuyu. Benxe sizde halledin bir an önce, ilk adım atan arada da si, olun..Kizlar aranizda gunlerce kusen var mi...ben esime uyuyorum...kendisi zamana birakmayi seciyo..ben onceleri konusup halletmeyi tercih ediyodum..bunu hep yapa kisi olmaktan biktim..ona birakiyorum isi..o da zamana biraktigi icin..kusluk uzuyo..cok sinir bozucu
Kizlar aranizda gunlerce kusen var mi...ben esime uyuyorum...kendisi zamana birakmayi seciyo..ben onceleri konusup halletmeyi tercih ediyodum..bunu hep yapa kisi olmaktan biktim..ona birakiyorum isi..o da zamana biraktigi icin..kusluk uzuyo..cok sinir bozucu