esinizle kuslugunuz ne kadar suruyo

merwee06

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
564
618
303
Kizlar aranizda gunlerce kusen var mi...ben esime uyuyorum...kendisi zamana birakmayi seciyo..ben onceleri konusup halletmeyi tercih ediyodum..bunu hep yapa kisi olmaktan biktim..ona birakiyorum isi..o da zamana biraktigi icin..kusluk uzuyo..cok sinir bozucu

Kizlar aranizda gunlerce kusen var mi...ben esime uyuyorum...kendisi zamana birakmayi seciyo..ben onceleri konusup halletmeyi tercih ediyodum..bunu hep yapa kisi olmaktan biktim..ona birakiyorum isi..o da zamana biraktigi icin..kusluk uzuyo..cok sinir bozucu
Su an senle aynı durumdayım 2 gündür kusüz fena kavga ettik

1,5 yıllık evliyim şükür daha öyle günlerce küslügümüz olmadı, bi kaç saat sürer sonra barışırız :)

Bu duruma göre değişir, ilişkiye göre de. Bizde çoğu zaman kendisi gelir küslüğü bitirir. Ama normalde haksız tarafın gitmesi lazım -.-

Benm eşim biraz enterasan biri 6 günfür küstük bugün barıştık önceden ben hemen barışmak ister konuşurdum bu sefer kendi geldi barıştı

En fazla aksama kadar kus kalabiliyorum oda kus dedigin sadece yuxune gulmuyorum cvb veririm konusurum ama yataga kus girmeyiz yada hic o yataga yatmayiz ben bazen sinirli oldugumda cekyatta yatarim ben uyudummu kucagina alip yataga goturur bensiz hic uyumadi su ana kadar 3 senedir mutlaka beraber uyuruz ben yatmak istemesem bile kizar ben sana sarilmadan uyuyamiyorum der ve gercekten uyumaz onun sayesinde o kadar sikntyla vasacikabildik

Bazen 10 dakika bazen 10 saat bazen de 10 gün

olaya göre değişir:KK53:

şaka bir yana 1 günden fazla hiç sürmedi şimdiye kadar:nazar:

Bizde kusuz ve bu sefer ben gitmek istemiyorum...malesef kuslugunde aylar surmesinden korkuyorum...huzursuz da oluyo insan...asagi tukersen sakal yukari tukursen biyik

Sen uyma kocana, devam et konuşup halletmeye zamanla o sana benzer. Ben de eşin gibi zamana bırakırdım içimden gelmezdi konuşmak ama eşim hemen gelip konuşup halletmeye çalıştıkça alıştım, küs kalamıyorum. Bazen haklı da olsam haksız da olsam amaaaan dünya kaç gün, 5 dk sonra birimize bişey olsa nolacak? 2 günlük değil ömürlük kocam daha neleri neleri unutucam onun niyeti kötü değil diyorum barışıyorum. Kendime iyi ediyorum, düşün düşün nolacak. Sen kendine benzetmeye çalış kocanı. Küslüğe alışmayın tatlım ne kadar çabuk konuşmaya alışırsanız o kadar iyi. Birbirinizin yokluğuna, suratına, sessizliğine alışmak güzel bişey değil.

Ben hep haklı olduğum için o gelir sırnaşır guldurur beni. Sinirim hala gecmediyse ama yine de kendimi tutamayip gulmussem bu kez de beni zorla guldurdugu için kavga ederim. :KK53: Yeniden evlendigimizden beri en fazla bir gece dargın kaldik. Önceki evliligimizde 15 gün bile süren darginliklarimiz olmuştu. Zamanla alınan derslerle isteseniz de Istemeseniz de olgunlasiyorsunuz.

Valla hiç sürmez. Hayat eşimle 2 3 gün küs kalabilceğim kadar uzun değil. Ben be kendimi ne eşimi boş kaprislere kurban etmem. Ne olursa olsun konuşur çözerim mevzuyu. Benxe sizde halledin bir an önce, ilk adım atan arada da si, olun..

Bizde en fazla bir kaç saat küs kalmışızdır.Allah korkusu firenliyo beni yoksa fena küserdim.Ama aklıma şu geliyo ya gidipte dönmesse ,yada gelipte görmesse

Küs ölürüz korkusuyla Hakkını helal et diyip barışıyoz

5 yıllk evliyiz ama kusluklerimiz 5 dakikayı geçmez,allah razi olsun eşim haklımı yada haksiz olsun hep alttan alır.ama bir ay eşiylede küs kalan arkadaşlarım var.hatta bir komsumuz 1 yil karısiyla konusmamış.duyunca çok şaşırmiştim. yani biraz kişilik meselesi galiba

Benim eşimde konuşularak değil susarak zamana bırakarak birşeyleri halletmeye çalışan birisi...ben de hiç sevmiyorum bu huyunu...
Biz de genel de böyle bir kaç gün küs kalıyoruz, sonra eşim kedi gibi gelir sokulur birşey olmamış gibi davranmaya başlar...
Sorunun niteliğine göre değişiyor tabii ama genelde böyle pek konuşmayız, ya da o konuştuğumuz sorunu çözmüş olur daha da konuşmaya mahal kalmadan...sonuç itibariyle küslük bizde de uzun sürüyor konuşmak isteyince de dırdırcı kadın oluyorum....:(

Onceden 3 qun surerdi tam ben asla qidip barismam. Küs olsakta ayri yatmayiz. Benim korktumu bilir qeceleri :D simdi hamileyim istediqim lafi soyleyim küsmüyo :D

sadece 2 dk :KK48:
kendisi küs kalamaz çünkü hemen barışır (haklı da olsa haksız da olsa):KK74:

Back
X