esinizle kuslugunuz ne kadar suruyo

Az önce bende nişanlimla küstüm tamda benlik bir konu yani:-) bizimki de zamana birakan cinsten ama sabaha kadar sürer ondan sonra bisey olmamış gibi konuşur. Daha önceleri ben dayanamiyodum küstüğûmüz zaman arardim devamlı baktım olmuyo beyfendimiz bi edalara bi havalara giriyor ben arayinca dedim kendime duurrrrrrr.:-) o günden bugüne kendisi arar özür diler saolsun beni kendisine benzetti sabaha barısırızz yaaaaa insallah:-)

Benim esimde kusen birisi bende konusup cozelim kus kalarak halledemeyis ve kus kalmayi sevmem hic kin tutamam ama hep uzulen ben oluyorum kizlar haklida olsam haksizda olsam esim kuser hic n konusmasam gunlrrce kuser ama ben yalvar yakar barisiyoruz hoc mutlu olamiyorum suan yine kustuk benim hassaas oldgum bi konudan dolayi kustuk barismak istemiyorum kus kalmak istyorum ama uyaninca kinim gecicek uzulup barismak istcem dye korkuyorum

Kizlar aranizda gunlerce kusen var mi...ben esime uyuyorum...kendisi zamana birakmayi seciyo..ben onceleri konusup halletmeyi tercih ediyodum..bunu hep yapa kisi olmaktan biktim..ona birakiyorum isi..o da zamana biraktigi icin..kusluk uzuyo..cok sinir bozucu

Biz çok büyük kavgalardan sonra bile küsmüyoruz .
Bazen ben de diyorum ki; keşke öfkeyle kalbimi kıracağına biraz sessiz kalıp sakinleşmeyi bilse diye .
Küsse daha iyi bence .

Bu sene 13 sene olucak insallah evliligim, daha bir kere küs yataga girmedik, ne kadar hararetli olursa olsun sorunu cözüp sarilip koklasip öyle uyuruz...:ssz:

benim kocamın küslükle başa çıkma yöntemi çay demlemek :KK55: küsersek ben yatak odasına gider yatarım çay demler hadi kalk çay içelim der :KK53::KK53: uzun küslük iyi değil bence

ilk başta 1.5 gün 2 gün oluyordu zaman geçtikçe en fazla 12 saat. uzun küsünce nefret içinde kalıyor hemen çıkarıp kurtulmalı bünyeye zararlı.

Çok uzun süre küs kalamam en fazla yarım gün veya akşamdan sabaha. Aileden gelen bir alışkanlık benim ki. Ablamlarla da küsemezdik. Kavga kıyamet yine aynı muhabbet. :KK48:

Gerçi eşim daha ılımlıdır benden o yüzden uzatamayız. Bana kalsa o an burnum düşse almam.
Ama haksız olduğumu veya büyüttüğümü farkettiysem gider öperim.

Küs kalamıyorum huyum kurusun sinirim 5 dk da geçer yüzüme dik dik bakar dayanamam gülerim. Bazen iyi oluyor küslük uzun sürmüyor ama tavır yapmam gereken zamanlarda tavır yapamıyorum:KK51:

Ben dayanamam küs kalmaya kavga oldu mu iki tarafında kırıldığı nokto olduğunu düşünürüm çünkü sinirle konuşunca iki tarafta kırılıyo. Ben özür diler konuşmaya çalışırım geçen gün ilk defa 2 gün sürdü yaşam kaynağım yok oldu sandım onun bana arkasını dönmesine dayanamam çok seviyorum kocamı :KK68::KK15:

allah muhafaza dayak ,toplum ıcınde aşağılama dısında ben kin tutulması taraftarı degılım..sevgılıyken eşim de mızmızın tekıydı..ne bu yaaa sen mısın kız ben mıyım?sidik yarısına mı gırıyosun benımle dedım.cok zoruna gıtmıs paşamızın..o zmandan beri hep o sebeklık yapar.ben naz yaparım..kı kadına yakışır naz..erkekde ınanılmaz ıtıcı duruyor...2 seneye yakın evlıyız ama asla 1 gun boyunca kus kaldıgımızı bılmem.cunku buna alıstırmayacaksın kendını ve karsı tarafı

Aynı evındekusluk cekılmez ya zamanında annemden cok cektım bu konuda bana babma hep kuserdı...ve hayat kavusa donerdı o zamanlarda onun ıcın 5 yıllık evlılıgmde allaha sujçkur hıc oyle uzun vaadelı kusluk gecurmedık rabbıme sukur ve esımde kuslugu sevmeyen bırı hangımız sucluysak alttan alıp bıtırırz ve kusluk ıkıskılerı yıpratıp cıftlerı bı sure sonra burbırınden koparır hale gelebılıyor ..

Kızım babama söyle yemeği beyenmiyorsa dışarda yesin.
Kızım annene söyle canım nerde istiyorsa orda yerim.
Kızın kulağında kulaklık.:KK69: :KK14:

Back
X