eşinizle küslüğünüz nekadar sürer

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
83
kızlar eşimle birkmiş konulardan dolayı saçma sapan meseleye buyuk bı kavga yaşadık. aileler geldi tartştık pzar gnü. ama şuan hala konuşmuyoruz ben küslüğe dayanamam hiç sevmem kızsamda bağırır çağırır barışırım. ama eşim kolay atlatamıyo bana bi düşman gbi davranıyo her seferinde üstüne gttiim ısrar ettim barıştırdım. ama bu sefer ona bıraktım konuşmuyorum o konuştugu zaman konuşucam sizce dha nekdar küser ve ben nasıl dayanıcam

Bende bazen esimden beklerim bakarim onda adim yok ben adim atarim bosver gurur yapma adim at canim :) kus kalmaktan iyidir.
Erkekler cok fazla adim atmayi sevmez

normalde aramızda halederdik ama eşim biz haledince bşey düzelmiyo düşüncesiyle ve o anki siniriyle topladı herkesi.. normade arkdaşına en yakın arkadaşına ble anlatmaz ama bu sefer böyle oldu..

eşimle küsmeyiz çünkü küsme yaşını çoktan geçtik epey büyüdük.

tartışmalara asla ama asla aileleri de karıştırmayız çünkü onlar işin içine girince çıkışı zor oluyor.

ben genelde sakin ve sabırlı olan tarafımdır eşim kolay patlar biraz da sinirlidir.eğer büyük bir tartışma yaşıyorsak o anda o ortamı terk ederim başka bir odaya falan giderim.o sakinleşince zaten konuşmak için gelir sorunumuz neyse halletmeye çalışırız.

Ailemi asla tartışmamıza dahil etmem.
Uzatmam eşime kalsa çok surat asar 1 hafta konuşmaz ama ben arayı yumuşatırım, oda anlayınca özür diler :)

eşimle küsmeyiz çünkü küsme yaşını çoktan geçtik epey büyüdük.

tartışmalara asla ama asla aileleri de karıştırmayız çünkü onlar işin içine girince çıkışı zor oluyor.

ben genelde sakin ve sabırlı olan tarafımdır eşim kolay patlar biraz da sinirlidir.eğer büyük bir tartışma yaşıyorsak o anda o ortamı terk ederim başka bir odaya falan giderim.o sakinleşince zaten konuşmak için gelir sorunumuz neyse halletmeye çalışırız.
bizde öyle yapıyoruz ama dedim ya anlayamadım birikmiş konular bizim yaşlarımız ben 22 eşim 24

Ailemi asla tartışmamıza dahil etmem.
Uzatmam eşime kalsa çok surat asar 1 hafta konuşmaz ama ben arayı yumuşatırım, oda anlayınca özür diler :)
bende hep arayı yumuşatırım ama bu sefer fena cnm yaa yumuşatmam mumkun deil kaç gün beklicem acaba

konu zaten ailesi sürekli sorun yani annesi yok babası var engelli. birde abisi var yani maddi yönden abisini bizle tutmak istyor ama ben izin vermem sonucta biz ikimiz çalışıyoruz eltim evde biz çift maaşla gecniyruz tabıkıde farklı olucak ama eşim bnu anlamıyor gercekten durumları olmasa ben zaten yardım sever bi insanım ederim ama yiyip içip bizden iyi para ahrcıyolar biz tutup evimize bseyler alıyoruz o yuzden biz dha luks gözüküyoruz. yani bu konular bnde brikti pzar gnüde maça gtcem dedi ikimiz gdelim dedim arkadaslarımla gtcem dedi bundan bi inatlaşma çıktı patladı yani.. ben isyan ettim seninle deil ailenle evlenmişim benim ne düşündüğüm umrunda deil dye snra oda çabuk sinirlenir zaten böyle olaylar olaylar dolu bizdede kızlar işteyim uzun uzun yzamıyorum

sen gerçekten haksız olduğunu düşünüyorsan şirinlikler yaparak barışmaya çalış...
kesin haklıyım diyorsanda 1-2 gün bekle sonra zaten yemekti televizyondu yavaş yavaş konuşma ortamı hazırla soru sor mesela sonra arkası gelir...

sen gerçekten haksız olduğunu düşünüyorsan şirinlikler yaparak barışmaya çalış...
kesin haklıyım diyorsanda 1-2 gün bekle sonra zaten yemekti televizyondu yavaş yavaş konuşma ortamı hazırla soru sor mesela sonra arkası gelir...
ya haklıyım ama fazla söylenerek başına bıt bıt yaparak haksz ben oldum :(

kızlar eşimle birkmiş konulardan dolayı saçma sapan meseleye buyuk bı kavga yaşadık. aileler geldi tartştık pzar gnü. ama şuan hala konuşmuyoruz ben küslüğe dayanamam hiç sevmem kızsamda bağırır çağırır barışırım. ama eşim kolay atlatamıyo bana bi düşman gbi davranıyo her seferinde üstüne gttiim ısrar ettim barıştırdım. ama bu sefer ona bıraktım konuşmuyorum o konuştugu zaman konuşucam sizce dha nekdar küser ve ben nasıl dayanıcam
eşimle küsmemiz 3 ila 5 saat arası sürer gelip benden ne zaman özür dilediğine gönlümü aldığına bağlı

eğer ben hatalıysam da o sakinleştiğinde birşey yokmuş gibi konuşurum.

benim eşim sakileşmiyo yaa bak sbh laf attım bna soru sorma uzak dur benden dedi hala çok snrli

Valla eşime kalsa 20 sene küs kaliriz ama tabii ben haklida olsam haksizda olsam gider konusurum
İlk zamanlar biraz nazlanirdi ama simdi aldik birbirimizin huyunu bisey yokmus gibi konusurum oda akışina birakir
Ben küslüğun uzadikça kinin arttigi dusuncesindeyim o yüzden uzatmamakta fayda var

ailelerin gelip karışması:KK57:olacak şey mi

yani kim akıl etti onları çağırmayı eğer onlar işin içersine girerse o kırgınlık ömür boyu geçmez

çocukken benim babam senin babanı döver derdikte

büyüyüp bir yetişkin olduktan sonra kimle meselem olursa olsun kendim hallederim

hele hele evlendikten sonra asla ama asla eşimle aramızdaki meseleleri aileme duyurmam onları katmam.

Back
X