eşinizle nasıl tanıştınız? ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz?

sevgilim06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
2.315
84
78
arkadaşlar eşlerinizle nasıl tanıştınız?ne kadar süre sonra evlendiniz?kaç yaşında evlendiniz? eşinizle yaş farkınız kaç?

Eşimle 2008de tanıştım 2011 de evlendimm ben 19 yaşındayım eşim 26 :) haliyle yaş farkımız 7 :)

eşimle ortaokuldayken tanıştım birbirimizin ilk aşkıyız.okul bitince görüşmedik bir daha çocukluk işte yıllar sonra malum sitede karşılaştık,konuşmaya başladık 2 ay sonra nişanlandık 6 ay sonra evlendik.2009 da evlendim.
eşimle aynı yaştayız.

2005 yılında 18 yaşındayken üniversitede tanıştık. 2 yılda okullar bitti farklı şehirlerdeydik ama bu bizi yıldırmadı. 2008 de nişanlandık. 2011 eylülde 24 yaşında ewlendik kocacımmla

Bir yakınımız vesile oldu eşimle tanışmama.
Bizim tanışmamız, birbirimizi tanımamız, ailelerin tanışması isteme derken tanıştıktan 1,5 ay sonra söz merasimi yapıldı. Babamın rahatsızlığı nedeniyle ertelediğimiz nişanı 2 ay kadar sonra yaptık. nişandan 4 ay kadar sonrada düğün. 7 ay fln sürdü tanışma ve düğün arası.
Eşim benden 5 ay büyük :) 29 yaşındayım.

Eşimle arkadaşlarımız aracılığıyla tanıştık. Temmuzda tanıştık, ağustosta nişanlandık, ekimde evlendik. Ben 26 yaşındaydım, eşim 28.

kızkardeşim ve erkek arkadaşı tanıştırdı bizi...
1,5 yıl sonra evlendik...
23 yaşımda evlendim..eşim 28 yaşındaydı

nişanlımla üniversitede tanıstık ki ben kendisine abi diyordum oda ilk başlarda benimle dalga geciyordu amacı farklıydı hissediodum. cok capkın we asırı ilgi çeken bi cocuk. kızlarla ıddaya gırdık we ben bunu 5 ayda adam ederım dedım. yurdun onunde yatırırım gorursunuz dedım.ama hesaplayamadıgım bırsey wardı sırılsıklam asık oldum :) we yaptım 5 ay snra yuzugu taktık kendı aramızda 1 sene snra nısanlandım we dugunume 5 ay kaldı :) allah herkeze nasıp etsın ben 20 yasındayım nısanlımda 28 yasında..:31:

eşim kuzenim olur ben ona abi diyordum.sonra aşık olduk ve 9 ay konuştuktan sonra evlendik ben 22 eşim 32 yaşında 2 yıllık evliyiz:)):38:

Bizim tanışıp evlenmemize asıl neden olan şey "kadayıf tatlısı"ydı :1:
Eşimin kuzeniyle arkadaştık biz.Onların düzenlediği mangal partisinde tanışmıştık...Kadayıf hikayesi ise yaparsın yapamazsın muhabbeti olmuştu.Bende yaptım ve daha ilk kez gördüğüm adamı doğal olarak çağırmadım :1:bütün arkadaşlarımı çağırdım.

Sonra"kadayıf yaptın beni çağırmadın"muhabbeti oldu..(uzun bi hikaye kısa keseyim dedim)

Öyle böyle derken biz flörte başlamışız bile:1: 1 yıl sonrası evlendik.2,5 senelik evliyiz
eşim 33 ben 30 yaşlarındayız...

2,5 sene geçti kadayıf hariç bi çok tatlıyı yapmışımdır :1:

Esımı arkadas ortamında tanıdım vee ılk gordugumde asık oldum ona..hemde oyle boyle degıl,askımdan ve onu sevdıgımı soyleyemedıgım ıcın kendımı yedım,sarhos bıle oldum onun ıcın..2008 de tanıstık 6ay ıcınde nısan ve 2009 da dugunumuz...onuu cok sevıyorum o benım kocam degıl en yakın arkadasım herseyım...

Bi bankada 2008 yılında işe başlamıştım yanlışlıkla 1 ay sonra eğitime çağrılmışım (yanlışlık olduğu sonra insan kaynakları tarafından söylenmişti). eşimde 6-7 aylık personel o zaman ben tabi kimseyi tanımıyorum yanlız başıma gittim bi kollu sandalyenin birine oturdum meğer onun sandalyesinin yanına oturmuşum:))

Herkez muhabbet ediyor gülüp şakalaşıyor ben sus pus oturuyorum kimseyi tanımadığımdan. beyfendide artis kimseyle muhattap olmuyor pek. Dedim 15 gün böyle geçmez bari yanımdakiyle konuşayım

ben: merhaba hangi şubedesiniz?
eşim: taksim, siz
ben: kozyatağı
.
.
işte bu kadar kısa bi sohbet oldu böyle tanıştık ama ilişkiye dönmesi 2.5 yıl sonra oldu neden hiç anlamadık bizde kader demekki.. İlişkimiz başladı 2.5 ay sonra sözlendik bi 2.5 ay sonra nişanlandık ve sonrada evlendik.. Eşim benden 1 yaş büyük, 6 aylık evliyiz.. Kavgalı, patırtılı, gürültülü, aksiyon dolu ama aşkta dolu bir evliliğimiz var. Zaman zaman iyiki evlenmişim zaman zaman çok üzüldüğüm ama yinede vazgeçemediğim bağımlı olduğumuz bir evliliğimiz var sanırım.. Rabbim sonuna kadar hatta ebedi hayattada bizi ayırmasın ağzımızın tadı bozulmasın hep daha iyi günler olsun evliliğimizde inşallah.. Rabbim hepimizin yuvalarını korusun..

tanışma yılı 2006 kasım; ben bir gsm şirketinde çalışıyodum eşimde işlem yaptırmak için gelmiş. arkadaşlara beni sormuş falan sonra arkadaşlık teklifi etti ben kabul etmedim taaa 1.5 sene sonra iyi bakalm hadi olsun dedim. 2009 da evlendk. ben 24 eşim 29 yaşındaydı :16:

çok güzel tanışma hikayeleriniz var :):) Allahım sizleri ayırmasın ayırttırmasın...hep mutlu olun yuvanızda :):)

Son düzenleme:
2009 şubat ayında tanıştım kocacımla:) 2009 haziranda istediler :) önce resmi nikahımız yapıldı 2010 şubatta :D sonra 24 nisan 2010da nişan :D sonra 8 ağustos 2010da düğün :D eşim 28 ben 24 yaşındayım. süper bir evlilik yılının ardından bebek istedik şimdi 9 haftalık hamileyim :D her durumumu kk ile paylaştım. rabbim nasip ederse bebeğimle ilgili her şeyi de paylaşacağım :kkk: :nazar: :emir_bebek: :49: :52:

Yıl 1990 ikimizde 5 yaşında veletlerdik..anaokulunda aşık olduk hemde en tatlısından ilk aşk.
Büyüyünce kiminle evleniceksin sorularına birbirimizin adını veriyoduk,o zamanlar bize kimse inanmadı tabi..
Hatta kayınpederim anneme bu kıza iyi bakın bizim oğlan adını sayıklıyo sürekli biz gelin alcaz onu bile demiş şakayla:)
Orta okulda çıktık karşıdan birbirine el sallamalar sessiz telefonlar...çok güzel yıllardı.ayrı bile olsak hep birbirimizi takipteydik yıllarca ilk aşk nede olsa insan asla unutmuyo
2008de tekrar konuşmaya başladık hayatta olmaz bu iş derken bi bakmışız hala aşığız:)))
2009da nişanlandık..
2010da evlendik..
1,5 yıllık evliyiz aynı yaştayız hatta ben bir ay büyüğüm:)
Binlerce kez dünyaya gelsem binlerce kez onunla evlenirim yine ona aşık olurum!!
Allah sevenleri ayrımasın inşallah tek bu dünyada değil diğer alemde de eş olmayı nasip etsin...

Yıl 1990 ikimizde 5 yaşında veletlerdik..anaokulunda aşık olduk hemde en tatlısından ilk aşk.
Büyüyünce kiminle evleniceksin sorularına birbirimizin adını veriyoduk,o zamanlar bize kimse inanmadı tabi..
Hatta kayınpederim anneme bu kıza iyi bakın bizim oğlan adını sayıklıyo sürekli biz gelin alcaz onu bile demiş şakayla:)
Orta okulda çıktık karşıdan birbirine el sallamalar sessiz telefonlar...çok güzel yıllardı.ayrı bile olsak hep birbirimizi takipteydik yıllarca ilk aşk nede olsa insan asla unutmuyo
2008de tekrar konuşmaya başladık hayatta olmaz bu iş derken bi bakmışız hala aşığız:)))
2009da nişanlandık..
2010da evlendik..
1,5 yıllık evliyiz aynı yaştayız hatta ben bir ay büyüğüm:)
Binlerce kez dünyaya gelsem binlerce kez onunla evlenirim yine ona aşık olurum!!
Allah sevenleri ayrımasın inşallah tek bu dünyada değil diğer alemde de eş olmayı nasip etsin...

Ayy gerçek mi bu yaa ana okulunda ne tatlııı

biz eşimle görücü usulü evlendik ilk önce annesigil geldi baktılar bana bide uzaktan akrabamız zaten [kayınbabamla babam dayı hala çocukları ama fazla görüşmüyoduk uzakta olduğumuz için]bana oğullarını övdüler falan ben ters ters cevaplar veriyordum boyu 180 dediler bende biraz kısayım 158 gibi:1::1::1::1::1::1:arada çok boy farkı var o beni beğenmez dedim görsün çok beğenir dediler tamam dedim tanışmaya geldiler allahım o ne bu nasaıl yakışıklı bi adam dedim ve çarpıldım 2 gün sonra sözlendik 1 hafta sonra nişan oldu 8 ay sonrada düğün oldu 2008 yılında evlendik eşim şu an 26 ben 23 yaşındayım hayırlısıyla bide bebeğimiz olursa inşallah herşey çok daha güzel olucak eşimi çok seviyorum allahım onun acısını bana göstermesin bu dünyadada ahirettede ayırmısın bizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

üniversitedeyken tanıştık. 5 yıl sonra yani, eşim mezun olduktan 3 gün sonra nikahlandık. evraklar yetişse mezun olduğu gün evlenirdik :1:
canım kocam, biricik sırdaşım arkadaşım o benim...

Back
X