• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esinizle nasıl tanıstınız:)

Evli değilim ama sözlümle nasıl tanıştığımı özetle anlatayım :27: Lise 2 de aynı sınıfa düşmüştük. Tabi ben bunu görünce çarpıldım :27: Sırf onun msn adresini alabilmek için bütün sınıfın msn adresini almıştım. Hani herkesin msnini alıyorum sırf senin değil ayağına :27: Sonra sonra o da bana aşık olmuş. Zaten çok yakın arkadaş olmuştuk :27: Garibim ben bunun bana aşık olduğunu biliyorum hareketlerinden filan ama o benim ona aşık olduğumu bilmiyor (ay neler çektirmiştim çocuğa):27: Erkek erkeğe birşey yapacaklarsa (mangal, piknik, gezme vs.) tek kız olarak hep beni çağırırlardı, zaten aralarına giren tek kızda bendim :27: Sonra sonra işte bana açıldı ve aşkımız başladı.. :16:

Bak aşkım depreşti şimdi :1: :16::16:

Ay bende çok merak ederim bunu hep sorarım çiftlere ehehe :9: anlatında dinleyelim biraz yaaa :))

lise sonda üniversiteyi kazanamamıştım.sonra dersaneye başladım.orda tanıştık.sonra aynı şehirde üniversiteyi kazandık.üniversite bittikten 2 yıl sonrada evlendik.

Biz çıkmaya başlamadan önce (yani iki sene içinde evlendik ) onun bir üç sene öncesinde :):) benim çalıştığım yerde arkadaşı vardı onun yanına gelirdi.. Tanıştırıldık herif yüzüme bakmadı.. (meğerse hayatında biri var ) Bu arada o kız arkadaşını kimse sevmiyor ayırmak istiyorlar.. Dedim ben vebali olamam ..Bir daha görmedim onu ..O olaydan tam üç sene sonra ayrılmışlar ve beni face te görmüş ortak arkadaşlarımızdan birine sormuş beni gram hatırlamıyor bu arada :)))) sonra işte kahve içtik vs ben tatile çıktım geldikten sonra da adını tam netleştirdik... Gerçi o ilişkinin 3. ayında istemeye geliyordu ama :) 1 sene içerisinde nişan oldu geçtiğimiz yaz da evlendik...

arkadaşımın arkadaşıydı :) onalr buluşurken bigün bende gittim herşey ogün başladı:) beni çok begenmiş ' evlencegim kız bu ' demiş. sonra nasıl yapsamda söylesem derdine düşmüş acaba yanlış anlarmı beni die.( iyi çene yapabilen açık sözlü bi insandır) ama demekki insan aşık olunca kilitleniyo :) nese bu beni arkadaş ayagıyla arıyo. msnde görüşüyorz birgün bana birinden hoşlandıgını ama o kişinin yanlış anlayabilcegini söyledi. bende sevgi kolay bulunmaz git sevdiginin peşinden dedim :) nerden bile bilirim ben oldugumu:). türlü oyunlarla kendine aşık etmeyi başardı. başka bi msnden beni eklemiş çıkma teklifi felan etti sonrada kötü birimiş beni başka iş için istiyomuş gibi yaptı benimkkide güya beni onun elinden kurtarmış gibi tabi ben o günden sonra dedim herkese lazım böyle delikanlı biri die:1: oysaki saten benimmiş. böyle böyle aşık etti beni kendine.sonra 1.ayın 28 i... gece saat 12:05 de ben ona msj çektim ' nbr canım sıkılıyo konuşcak biri yokmu ' die. anında msj geldi sonra ben dedm söylemednmi sevdigini yok dedi. dedm su 3 günlük dünyada geç kalmaya deymez git söyle dedim . bi msj daha :) ' nasıl söylicegimi bilmiyorum yanlış anlamandan korkuyorm. ben seni seviyorum istersen bişe yazma istersen kız ama anla beni 3 aydır aklımdan çıkmıyosun bu gerçek aşk ' yazmış. o gün sabaha kadar konuştuk çok mutlu olmuştum. RAbbim kalbimin yarısını o gece bana bagışlamıştı :16: 3 gün sonrada teklifini kabul etmiştim yüzlerce EVET yazarak :):) o gece görümcemi uykusundan kaldırmış ' söyledim sonundaaa ' die :) canım aşkım benim . o gün numaramı ' MELEGİM ' die kaydetmiş ogünden beri 2 sene 2 aydır aynı durur şükürler olsun RABBİME. aylar geçtikce anladım ki o benim herşeyim olmuş. NEFESİMMM olmuş :16::16::nazar:

Son düzenleme:
aslında ortaokuldan tanıyoduk birbirimizi hayal meyal da olsa..yıllar sonra kpss için dersaneye yazılacakkken tanıştık.ama aynı dersanede olamadık.buna rağmen peşimi bırakmadı :P görüşmeye başladık,sonra sevgili oluverdik :) 1 yıl sonunda sözlendik.6 ay sonra da evlendik..şimdi de 6 aylık evliyiz,mutluyuz:)

aslında ortaokuldan tanıyoduk birbirimizi hayal meyal da olsa..yıllar sonra kpss için dersaneye yazılacakkken tanıştık.ama aynı dersanede olamadık.buna rağmen peşimi bırakmadı :P görüşmeye başladık,sonra sevgili oluverdik :) 1 yıl sonunda sözlendik.6 ay sonra da evlendik..şimdi de 6 aylık evliyiz,mutluyuz:)

Back
X