eşinizle/sevgilinizle kaliteli zaman geçirme ?

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
123
37
Ankara
mrb arkadaşlar...
eşiniz/sevgilinizle en çok nasıl zaman geçirirsinz? ne kadar sıklıkta dısarıda bıseyler yaparsınz? sinema,alışveriş,spor gibi... en çok beraber yaptıgınız şeyler gittiğiniz yerler nedir? fikir olsun birbirimize... ilk zamanlar yapacak seyler gıdılecek yerler çok oluyor ama zamanla değişiklikler gerekıyor :) :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Biz coook coook coook az çıkıyoruz esimin işi dolayisiyla.. ama cikinca da kaliteli zaman gecirmeye önem veriyoruz. Genelde gece 2 3 gibi çıkıyoruz. Alışverişe tek gidiyorim. Boyle işte. Ah yarama tuz bastin :KK43:

biz son zamanlarda hiç birlikte vakit geçiremiyoruz dışarda...
oyüzden evde kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz...
eşim eve çok geç geliyo..genel olarak:
gece birlikte yatakta bişi izlemek gibi..
yada balkonda bişeyler yemek gibi..şeyler yapıyoz..
sıradan ama olsun, birlikte olunca güzel....

tavla oynarız
fenerin maçlarına gideriz
dvd, vcd alır film izleriz
burda yapamıyoruz ama daha önceki şehirde top oynardık miniklerle eve yakın bi okul bahçesinde (voleybol, basketbol)
halı saha maçları olur, gider izlerim ben de....goooooooooool:KK73:
hafta sonları küçük kaçamaklar ayarlar minik tatiller yaparız
hoşlanmasa da alışveriş yaparız:KK43:

ancak en çok mangal yakar ya da yeni restoranlar keşfederiz
evet evet sanırım biz en çok yemek yeriz:KK72::KK72::KK72:
(adana-mersin hattından böyle bir evlilik kaçınılmaz sanırım)

:cry:özledim!:cry:askerde kuzum:cry:

tabı ıllakı dısarıda olucak dıye bısey yok :KK24::KK24::KK24:
bazı pazarlarıfılm gunu ılan edıyoruz mesela tum gun pıjamalarımzla uzun bı khvltıdan sonr aralıksız 3-4fılm ızledıgımız oluyor..cumartesı akşamını gezmeye ayırmıs ve gec dönmüş oluyorz genelde boyle gunlerde...
ama bu pazar bolca gezdık :)

mrb arkadaşlar...
eşiniz/sevgilinizle en çok nasıl zaman geçirirsinz? ne kadar sıklıkta dısarıda bıseyler yaparsınz? sinema,alışveriş,spor gibi... en çok beraber yaptıgınız şeyler gittiğiniz yerler nedir? fikir olsun birbirimize... ilk zamanlar yapacak seyler gıdılecek yerler çok oluyor ama zamanla değişiklikler gerekıyor :) :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:
DIsari cikmadigimiz gunler daha azdir evden nereye gitcegimizi bilmeden cikar atlariz motora nereye eserse gider otururuz yer iceriz bazende parka gidip patenlerimizle kayariz eve gelince bi cay kahve esliginde sectigimiz filmimizi izleriz bilardo oynariz okadar :)

Bizim en kaliteli zamanımız saatlerce tavla oynamak oluyo sanırım :D başka yaptığımız birşey hatırlamıyorum :D
En son bi pikniğe gidicektik sonra baktık yine tavla başındayız :D
Ne kadan monoton bi çiftiz yahu

çok güldüm :)
o zmn sen bışeyler yapmalısın hareket katmak için :KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
Eşim işi ve yol uzaklığı, kendi dükkanı gibi sebeplerden dolayı geç gelip erken gidiyor. Hatta pazar günleri de çalışıyor. Yani saat 11 den sonra sabah 6 da kalkmış adama hadi bişeyler yapalım diyemiyorum, onun zaten kalkıp yatmaya hali kalmıyor.
Bizimki monotonluk maratonu

yemek, temızlık yaparız tavla kagıt okey oynarız bırlıkte fılm seyrederız alısverıse cıkarız bakkala bıle bırlıkte gıderız kısacası o benım en ıyı arkadasım hep bırlıkteyıızz

bizde pek sosyal değiliz ayda iki kere dışarda yemek yeriz alışverişlerimize beraber gideriz, yazları herhafta sonu parka gideriz semaver keyfi, arada cafeye gider otururuz onun dışında akşamları evde tv keyfimiz var

Bizde nisanlimin işlerinin yoğunluğundan dolayi disarda pek vakit geçiremiyoruz galiba pek de sevmiyoruz bize gelir babamla sohbet cay muhabbet bazen beraber sahile ineriz sicak bi gülümseme yeterli:) her sabah ise giderken hayırlı isler her aksam eve gelince hoşgeldin mesajı atarım bize geldiğinde kahve yaparım ona evine giderken camdan hep arkasindan bakarim simdilik boyle. Bi de ara sira mektup yazarım canim ne isterse dokerim kaleme kucuk sürprizler yaparım maksat heyecan katmak:)

Her hafta sonu maç izleriz.
Havalar çok soğuk, bir süredir yapamıyoruz ama uzun mesafeli yürüyüşlere çıkarız zaman zaman.
Kitapçılarda saatlerce zaman geçiririz.
Evde, scrable oynarız, film izleriz, saçma sapan videolar açar saatlerce güleriz.

işten eve geliriz çocuğu aldıktan sonra tabii.. sonra kızımızın karnını doyururuz biraz oyun oynarız sonra babası onu yıkar ben bu arada eşyalarını hazırlarım uyutma aşamasına geçerim onu uyuturken ben uyuyup kalırım sonra eşim kaldırır beni yemek yeriz tabii saat gece 11 sonra ben bulaşık yıkarım eşim çekyatta uyuyup kalırr pehhh bee ne çok zaman geçiriyoruz :(

mrb arkadaşlar...
merhaba ben yeni katıldım aranıza :) ben 4 senelik evliyim ve gerçekten çok sosyaliz..illaki iki kişi olmasına gerek yok arkadaş gurubuylada çok eğlenceli vakit geçiriliyo.hafta sonları özellikle kışın 2-3 tane birden evde film izleriz.eğlenin yani...

bizimde pek vaktimiz olmuyor ..
eşim sabah 7 de işe gidiyor 7-7,30 işten geliyor yemek yiyoruz kızım sabahçı onu yatırıyorum biraz tv izleyip yatıyoruz sonra sabah 6,15 te kalkıyorum kahvaltı faslı kızı okula yolla eşi işe yolla ben evle cebelleş akşam yine beyim eve geliyor yemek yiyoruz ben kızı yatırıyorum biraz tv izliyoruz sonra yatıyoruz ....................böyle böyle eğlenceden eğlenceye koşuyoruz yani...eskiden her haftasonu yemeğe giderdik şimdi borçlardan ayda bir çıksak çok şükür derim....

Benim esim de cok calisiyor ve yoruluyor ama nerdeyse her gun disariya cikiyoruz. Aksamlari da parkta kosuyoruz. Evde yapacak bi sey yok.

Back
X