E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
beğendim bu konuyu bari bende anlatayım
1.sevdim ama yalnış bir kişiyi sevdim uyuşturucu bağımlısıydı sevildim ama zarar gördüm bedensel anlamda değil sadece beynimi kemirdi durdu neden böyle nedenler vardı azarlardı severdi ama
2.birincisini çok sevdiğim için sevmeyi denedim sevemedim ama sevmediğim halde aldatmadım ve aldatıldım
3. 2.sinin acısını sevmesemde aldatılmanın verdiği acıyı unutamadım bundan sonra beni sevenleri süründürcem dedim elimden çekecekleri var dedim inada getirdim
4.sevildim 8 ay çıktım 8 ayın 8de onun için hergünü zehir gibi geçti ölmek istiyorum dediğini bile eşittim bana beddua etmedi çok sevdiği için yüzüne nefret ettiğimi onu sevmediğimi peşini bırkmasını söyledim ama hiç bizaman sevmediğim halde çıkıyorduk ama aldatmadım asla inadım aldatma üzerine değildi acı çektircemtim bana yalvarırdı ne olur sev beni diye
5.4. kişinin arkadaşı beni seviyordu 4ci kişiden ayrıldım arkadaşı bana teklif etti kabul etmedim ona bunun yalnış bişi olduğunu arkadaşının eski sevgilisi olduğumu çok acı öğrettim tam 2 sene süründürdüm derbeder oldu ünü dondurdu askere gitti onada arkadaş gibi konuşurdum arkadaşına ihanet ettiğini derdim oda seni seviyorum ucunda neolursa olsun derdi 2 sene burnundan getirdim derbeder oldu farklı şehre gitti
6. gerçek aşkım sevdiğim bitanem diğer beşi tırnağıma bile dokunamadı bunda heycanlanmayı sevmeyi sevilmeyi aşkı acı çekmeyi gözlerine bakınca mutlu olmayı huzuru ilklerimi yaşadım ilk dokunan erkek ilk sevdiğim tam anlamıyla değer verdiğim bebeğim dediğim gözlerine bakarak seni seviyorum dediğim erkek diğer 5ni unuttum sadece o var o benim ilkim ve ilklerimi yaşadığım sevdiğim acı çeksemde çektirsemde 5şini maziye gömdüm cahilliktir dedim kapadım daha ekstradan sevenleri saymıyorum kendi halinde plotonik yaşayıp sürünenleri hiç saymıyorum ama pişman değilim şu açıdan değilim ilk beşiyle bişi yaşamadım elimi dahi tutmadı kendimi sevdiğime sakladığım için pişman değilim mutluyum huzurluyum
beğendim bu konuyu bari bende anlatayım
1.sevdim ama yalnış bir kişiyi sevdim uyuşturucu bağımlısıydı sevildim ama zarar gördüm bedensel anlamda değil sadece beynimi kemirdi durdu neden böyle nedenler vardı azarlardı severdi ama
Bugune kadar 4 sevgilim oldu, hepsindende farkli farkli seyler ogrendim
1.sinde Ilk defa bi erkek icin heyecanlanmayi ogrendim ilk defa birine askim demeyi seni seviyorum kelimesini kurmayi ogrendim
2.sinde karsiliksiz sevmeyi, aldatilmayi ve aglamayi ogerndim
3.sunde busefer sira bende dedim ben can yaktim , sevildim ama sevmedim
4.sunde ilk defa birine dokunmayi ogrendim onu opmeyi ogrendim herseye ragmen hic pisman olmamayi ogrendim..
Onlar olmasaydi belki hayatimda bukdr hayatin gercekelrini ogrenemeyecektim
Buyumemin ve olgunlasmamin onlarinda payi var Hepsi saolsunlar iyiki girmisler hayatimaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?